Website voor onbekende Hiphop artiesten


13 juni 2012

Vakgebied Website / Apps
Deadline:
Binnen 3 maanden
Budget:
Nog onbekend
Locatie:
Kan volledig op afstand (telefoon/e-mail/Zoom)

Omschrijving

Wij willen een site laten bouwen/ontwerpen waar minder bekende artiesten hun creaties kunnen laten zien.

Bedoeling: op de Website kunnen onbekende artiesten zich van hun creatieve kant laten zien. Ze kunnen fotos, muziek, filmpjes en beats neerzetten en anderen kunnen er commentaar op geven. Een plek waar beatmakers, Photo-editors, movie-editors, songwriters en rappers elkaar ontmoeten. Er moeten op de site dingen gekocht en verkocht kunnen worden. Gebruikers met profielen hebben de mogelijkheid om hun eigen ontwerpen te verkopen. Hierbij moet men denken aan de verkoop van beats, songteksten, photo-edits en bewerkte filmpjes. Ook zal de crew van dit project een eigen webshop lanceren en producten verkopen omtrent bovenstaand onderwerp. Hierbij kan men denken aan verschillende headphones, oordopjes, benodigdheden voor het maken van muziek, photoshop programmas e.d. Ook zal op de site een Algemeen Forum moeten komen waar de gebruikers met elkaar in contact kunnen komen en al ideeën uitwisselend, inspiratie kunnen op doen van elkaar en uit elkaars ontwerpen.

Op de hoofdpagina zal men de meest recente uploads kunnen vinden, of als men dat wil de meest bekeken of hoogst gewaardeerde uploads kunnen bekijken. Bovendien biedt deze site de mogelijkheid op de hoogte te blijven van al het nieuws omtrent het thema. Hierbij kan je denken aan concerten, events (van zowel bekende als onbekende artiesten), aankomende mixtapes/ albums etc.

Men zal op de hoofdpagina, zoals reeds bovenstaand vermeldt, de meest recente uploads kunnen bekijken in de categorieën:
- Meest bekeken;
- Top-rated;
- Meest recent.

Men kan in het menu kiezen uit de categorieën:
- Beats;
- Tracks;
- Songwriters;
- Photo-Edits;
- Movie-edits;
- Webshop;
- Contact.

Op de pagina van de gekozen categorie zal men alles hierover terug kunnen vinden. De geuploade bestanden met daaronder een mogelijkheid hierop te reageren. Dit kan echter alleen mits er een account van de gebruiker bestaat. Bij de upload staat niet alleen het bestand vermeldt, ook de naam van de uploader en de avatar. Het is mogelijk op de naam van de uploader te klikken, die je doorverbindt via een interne link naar het profiel van de desbetreffende persoon.

Het is dus mogelijk om als bezoeker van de website een profiel aan te maken. Wanneer men op het knopje 'registreren' drukt, zal om de volgende dingen worden gevraagd:
- Gebruikersnaam;
- Wachtwoord;
- Wachtwoord bevestiging;
- Emailadres (ter verificatie);
- Adres;
- Postcode;
- Woonplaats;
- Telefoonnummer.

Wanneer het profiel is aangemaakt zal de gebruiker een welkomsmail ontvangen. De gebruiker heeft nu de mogelijkheid om zijn profiel in te vullen. Iedere gebruiker krijgt een eigen pagina waar men zijn/ haar personalia kan beheren. Denkend aan eigen uploads, comments, persoonlijke gegevens, favorieten etc. Ook is het mogelijk om op deze manier profielen van andere gebruikers te kunnen bekijken, mits deze persoon zijn/ haar profiel niet heeft afgeschermd. Erg benieuwd hoeveel geld we hiervoor opzij moeten leggen.

Wie verzorgt de teksten, foto's en ontwerp?
Teksten: door opdrachtgever
Foto's / afbeeldingen: door opdrachtgever
Grafisch ontwerp: door webdeveloper

Gewenste functionaliteit:
- Algemene informatiepagina's;
- Inlogmogelijkheid voor gebruikers;
- Discussieforum / Blog / Chat / Social Media;
- Animaties (Flash, audio, video);
- CMS;
- Webshop / E-commerce / Betaalsysteem;
- Integratie met databases of software;
- Domeinregistratie / hosting;
- Zoekfunctionaliteit op de site.

Gelieve respons door middel van mailcontact. Druk schema komende dagen/weken. Mail word meerdere malen per dag gecheckt.


Webbouwer nodig?

Plaats uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van webbouwers. Gratis en zonder verplichtingen!
Offertes aanvragen »

Aanmelden als professional?

Wilt u offerte-aanvragen ontvangen en toegang krijgen tot nieuwe klanten? Meld u dan aan als professional op Offerti!
Aanmelden als professional »

Eerdere offerte-aanvragen voor een webbouwer

Webdeveloper gezocht voor bouwen van nieuwe website: Psychotherapie praktijk
Webdeveloper gezocht voor bouwen van nieuwe website: Toelichting op de werkzaamheden: Voor mijn Psychotherapie praktijk zoek ik een webdeveloper voor het bouwen van een goed werkende, professionele website. Graag met alles er op en eraan voor wat nodig is Waarvoor zoekt u een webbouwer? Website Psychotherapie prak... » meer
Webdeveloper gezocht voor bouwen van nieuwe website incl mogelijkheid om documenten uit te wisselen: Accountantskantoor
Webdeveloper gezocht voor bouwen van nieuwe website incl de latere mogelijkheid om documenten uit te wisselen: Accountantskantoor Waarvoor zoekt u een webbouwer? Een website waarbij naast informatie er ook de mogelijkheid is voor een portal om documenten beveilgd uit te wisselen. Deadline werkzaamheden Zo spoedig mo... » meer
Webdeveloper gezocht voor bouwen van nieuwe website: Groothandel in Supplementen
Toelichting op de werkzaamheden: Zoeken een webdeveloper voor het bouwen van een nieuwe website voor ons: Gaat om opstart groothandel supplementen, mineralen, medicinale paddestoelen, sportvoeding. --- Deadline: Binnen 1 maand Bedrijf Groothandel in Supplementen... » meer
Webdeveloper gezocht voor overzetten website en aanpassen kleuren
Toelichting op de werkzaamheden: Ik zou graag mijn gehele website willen overzetten op een andere domeinnaam. Hij staat met mijndomein.nl en met een websitemaker. Geen design nodig maar alleen overzetten en kleur aanpassen. --- Deadline: Binnen 1 maand... » meer
Webdeveloper gezocht voor bouwen van nieuwe website: Autobedrijf
Toelichting op de werkzaamheden: Website bouwen voor autobedrijf Deadline werkzaamheden Binnen 1 maand ---... » meer

» Meer offerte-aanvragen voor webbouwers

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024