Website voor online talentenjacht


5 september 2012
Rotterdam
Zuid-Holland

Vakgebied Website / Apps
Deadline:
Zo snel mogelijk
Budget:
€5.000 tot €10.000
Locatie:
Op vaste locatie
Functionaliteiten:
Content Management Systeem, integratie van social media

Omschrijving

Ik ben op zoek naar een partij die voor mij een website kan bouwen, onderstaand de gegevens hoe het er uit zou moeten komen te zien.

Ik zat eigenlijk aan 2 formules te denken die altijd een succes zijn. Social media platforms zijn een succes en op de TV zijn de talentenshows zoals Idols, The Voice, Holland's got talent, Popstars enz ook altijd een succes. Constante kijkcijfers keer op keer in elk land waar het ook wordt uitgezonden. Wat als we die 2 formules zouden mixen en daar dus een online talentenshow van zouden maken. Nu zit je natuurlijk gelijk te denken aan Youtube, maar daar staan zo veel onzin video's op wat niet specifiek is.

Stel je voor een site waar ook weer het publiek de jury is en een individu zichzelf omhoog kan werken als (ster). Iedereen zal eerst een account aan moeten maken waar je je eigen video met jouw zang/ dans/ act/ model van 1/ 2 minuten moet laten zien en kan uploaden. Vervolgens kunnen mensen maar 1x op hun favoriet stemmen. Verder zal er steeds een Star of the day/ Week/ Month zijn waardoor je ook weer terug moet komen om te stemmen. Per kandidaat zal er ook weer een tijdsbalk (net als bij vakantieveilingen/ groupon) aan vasthangen waardoor mensen zoveel mogelijk binnen een bepaalde tijd moeten stemmen. Ondertussen zullen er ook battles plaatsvinden waardoor we winnaars tegenover elkaar plaatsen en er steeds elke maand een winnaar zal uitkomen. Ook zal er genoeg ruimte zijn om je eigen account te beheren en comments kan plaatsen onder elke act en talenten elkaar makkelijker kunnen vinden. We zullen in het begin sponsors benaderen die prijzen weggeven. Ik noem maar wat, gratis je sterrenwebsite laten bouwen.

Ik was er al mee bezig alleen heb ik niemand in mijn omgeving die ik echt vertrouw en die goed websites kan bouwen. Ik heb al een domein.

Het zal een hele actieve site worden wat veel tijd en werk zal kosten maar als je de juiste mensen heb en de juiste promotie het best aardig kan gaan lopen en zelfs een App ontwikkeld kan worden.

Kort gezegd een ongoing online talentenshow met zang/ dans/ acting/ models en een star of the day/ week/ month/ year. Het zal een online platform zijn waar mensen bezig zijn om hun naam tot een succes te maken!

Ik kan er nog veel meer over uitleggen.

Prijs graag niet meer dan €5000,- tot 6000,- wanneer mogelijk.


Webbouwer nodig?

Plaats uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van webbouwers. Gratis en zonder verplichtingen!
Offertes aanvragen »

Aanmelden als professional?

Wilt u offerte-aanvragen ontvangen en toegang krijgen tot nieuwe klanten? Meld u dan aan als professional op Offerti!
Aanmelden als professional »

Eerdere offerte-aanvragen voor een webbouwer

Webdeveloper gezocht voor bouwen van nieuwe website: Psychotherapie praktijk
Webdeveloper gezocht voor bouwen van nieuwe website: Toelichting op de werkzaamheden: Voor mijn Psychotherapie praktijk zoek ik een webdeveloper voor het bouwen van een goed werkende, professionele website. Graag met alles er op en eraan voor wat nodig is Waarvoor zoekt u een webbouwer? Website Psychotherapie prak... » meer
Webdeveloper gezocht voor bouwen van nieuwe website incl mogelijkheid om documenten uit te wisselen: Accountantskantoor
Webdeveloper gezocht voor bouwen van nieuwe website incl de latere mogelijkheid om documenten uit te wisselen: Accountantskantoor Waarvoor zoekt u een webbouwer? Een website waarbij naast informatie er ook de mogelijkheid is voor een portal om documenten beveilgd uit te wisselen. Deadline werkzaamheden Zo spoedig mo... » meer
Webdeveloper gezocht voor bouwen van nieuwe website: Groothandel in Supplementen
Toelichting op de werkzaamheden: Zoeken een webdeveloper voor het bouwen van een nieuwe website voor ons: Gaat om opstart groothandel supplementen, mineralen, medicinale paddestoelen, sportvoeding. --- Deadline: Binnen 1 maand Bedrijf Groothandel in Supplementen... » meer
Webdeveloper gezocht voor overzetten website en aanpassen kleuren
Toelichting op de werkzaamheden: Ik zou graag mijn gehele website willen overzetten op een andere domeinnaam. Hij staat met mijndomein.nl en met een websitemaker. Geen design nodig maar alleen overzetten en kleur aanpassen. --- Deadline: Binnen 1 maand... » meer
Webdeveloper gezocht voor bouwen van nieuwe website: Autobedrijf
Toelichting op de werkzaamheden: Website bouwen voor autobedrijf Deadline werkzaamheden Binnen 1 maand ---... » meer

» Meer offerte-aanvragen voor webbouwers

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024