Ontwerpen van een logo voor pandhuis


1 oktober 2012
Meerlo
Limburg

Vakgebied Vormgeving / Media
Deadline:
Binnen 30 dagen
Locatie:
Eenmaal persoonlijk overleg
Werkzaamheden:
Ontwerpen van een logo, ontwerpen briefpapier en/of visitekaartjes

Omschrijving

Het betreft o.a. inkoop van- en verkoop aan particulieren van duurzame consumenten goederen zowel in een fysieke winkel als via internet op meerdere locaties in Nederland. De winkel dient verder als pandhuis men kan er goederen belenen en ook is consignatieverkoop mogelijk. Alle verkoop goederen worden via marktplaats en onze eigen (nog te ontwikkelen website) gepresenteerd en eventueel verkocht. Wij staan voor gegarandeerd goede gebruikte goederen. De consument moet bij ons het vertrouwen hebben dat zijn/ haar aan- en verkopen gegarandeerd goed verloopt. Wij geven op alle goederen tot 2 maanden garantie. De huisstijl kleuren zijn rood en wit. Het logo dient strak, fris, vertrouwdheid, helder, krachtig en klantvriendelijkheid uit te stralen. Hieronder nog een overzicht wat onze kernactiviteiten:

WAT DOEN WIJ:

INKOOPWINKEL:
Wij betalen direct contant geld voor uw producten.

* Kom met uw product naar de inkoopwinkel en er wordt samen met u, kosteloos en vrijblijvend, bepaald welk bedrag u contant kunt ontvangen. Ook een terugkoop optie voor u is mogelijk! Onze voorwaarde is dat het aangeboden product compleet, schoon en goed functionerend is.

*Producten die wij inkopen: tablets, notebooks, computers, lcd/ plasma tvs, muziekinstrumenten, audio, dvd-spelers, games, gereedschap, cd's, dvd's, huishoudelijke artikelen, (elektrische) fietsen, scooters, camera's, smartphones, gsm's, etcetera.
Meubels, witgoed, kleding, boeken, kinderwagens en autoaccessoires kopen wij niet in.

VERKOOPWINKEL:
Wij bieden in overzichtelijke schone winkels gegarandeerd goed werkende producten. Alle producten worden schoon, werkend en met garantie verkocht. Doordat er dagelijks vele producten van particulieren worden ingekocht, wisselt ons aanbod zeer snel.

TERUGKOOP:
Gegarandeerde Goed Gebruikte Goederen biedt ook de mogelijkheid om producten met het recht van terugkoop door u aan te laten bieden.
Dit betekent dat u tijdelijk contant geld krijgt voor uw product met de mogelijkheid uw eigendom binnen 28 dagen weer terug te kopen. Het is mogelijk om deze periode te verlengen. Mocht u de producten binnen de gestelde termijn niet komen ophalen, of wanneer de contractduur niet tijdig door u verlengd is, zullen deze producten in onze verkoopwinkel te koop worden aangeboden. Voor de terugkoop kunt u terecht in één van onze inkoopwinkels. De waarde van de aangeboden producten die voor terugkoop in aanmerking komen dient minimaal 25,00 euro te bedragen.

Drop-off/ Consignatie:
Bij ons is het mogelijk om producten af te geven, die vervolgens door ons te koop worden aangeboden. De medewerkers van onze winkels geven u vriendelijk en professioneel advies over de verkoopprijs van uw product. Onze medewerkers hebben veel kennis over de tweedehandse markt. Dus hebt u geen haast en heeft u ook niet direct contant geld nodig? Dan is dit de oplossing.

WEBSHOP:
Wij hebben ook een makkelijk te onthouden webshop: hier kunt u ons actueel assortiment producten bekijken. Verkoop via internet is ook mogelijk.


Grafisch ontwerper nodig?

Plaats uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van vormgevers. Gratis en zonder verplichtingen!
Offertes aanvragen »

Aanmelden als professional?

Wilt u offerte-aanvragen ontvangen en toegang krijgen tot nieuwe klanten? Meld u dan aan als professional op Offerti!
Aanmelden als professional »

Eerdere offerte-aanvragen voor een grafisch ontwerper

Drukker gezocht voor drukken canvas schilderijen, visitekaartjes, kaarten en stickers
Toelichting op de werkzaamheden: -Canvas schilderijen laten inscannen en hier posters van laten maken. -Visitekaartjes maken. -Kaarten laten maken. -Stickers laten maken. Wat zijn de mogelijkheden? --- Deadline: Graag zo spoedig mogelijk... » meer
Drukker gezocht voor drukken van 500 flyers, A5 licht glanzend papier
Toelichting op de werkzaamheden: ik wil 500 flyers laten drukken eenzijdig, A5 formaat licht glanzend papier --- Deadline: Graag zo spoedig mogelijk... » meer
Drukker gezocht voor drukken van 120 geboorte kaartjes
Toelichting op de werkzaamheden: Geachte, graag een offerte aangevraagd voor klassieke geboorte kaartjes 120 stuks. Gaarne zou ik als nog een offerte willen ontvangen. Met vriendelijke groet --- Deadline: Graag zo spoedig mogelijk... » meer
Drukker gezocht voor drukken 100 boekjes voor communiedienst
Toelichting op de werkzaamheden: Drukken boekjes woord en communiedienst 100 stuks. --- Deadline: Graag zo spoedig mogelijk... » meer
Drukker gezocht voor drukken van zigzag folders (100 stuks): Architectenbureau
Toelichting op de werkzaamheden: Drukkerij gezocht 100 stuks op 160-grams papier, mat zigzag folders a6 formaat. --- Deadline: Graag zo spoedig mogelijk Bedrijf: Architectenbureau... » meer

» Meer offerte-aanvragen voor vormgevers

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024