Webbouwer gezocht voor opzetten database en contant management systeem voor onze contacten en activiteiten


22 februari 2018
Leiden
Zuid-Holland

Vakgebied Website / Apps
Deadline:
Zo snel mogelijk
Locatie:
Kan volledig op afstand (telefoon/e-mail/Zoom)
Functionaliteiten:
Content Management Systeem

Omschrijving

Webbouwer gezocht voor opzetten database en contant management systeem voor onze contacten en activiteiten

Type werkzaamheden: database, CMS

Toelichting:
Ik zou graag inzicht willen krijgen in de mogelijkheden voor een Database en een bijbehorend management systeem. Ik wil graag een systeem ontwikkelen waarmee wij onze activiteiten en contacten bij kunnen houden.

Even een achtergrond over ons:
Wij zijn geen bedrijf maar een Office, gesteund en gefinancierd door de overheid. Wij willen de omgang met data compleet veranderen, in eerste instantie voor wetenschappelijke data. Het is namelijk zo dat data niet toegankelijk is, omdat het niet wordt gepubliceerd of in tabellen als afbeelding online wordt gezet. Wat wij graag willen zien is dat iedereen zijn data op zo'n manier verwerkt, dat data Findable, Accessible, Interoperable, reusable (FAIR) is. Als alle wetenschappers hun data FAIR zouden maken kunnen er relaties worden gevonden die anders nooit konden worden gevonden, bijvoorbeeld dat een bepaalde aandoening invloed heeft op de ontwikkeling van een bepaalde ziekte, maar de toepassingen zijn eindeloos.

Om dit zo snel mogelijk te bereiken hebben wij Implementation networks in het leven geroepen. Dit zijn groepen mensen van een specifieke ontologie die werken aan het FAIR maken van data specifiek op hun vakgebied, zodat wij dit niet zelf hoeven te doen. Wat wij als Office wel doen is het ondersteunen van de Implementation networks (IN's), vergaderingen organiseren om nieuwe IN's te vormen en veel mensen benaderen om ons idee te promoten.

Wat wij nu graag zouden willen is een database waarin we alle IN's verwerken met de leden van elke IN, de director van elke IN, waar de IN zich mee bezighoudt enz.
Daarnaast willen we ook bijhouden met wie wij contact hebben gehad, waar het contact plaatsvond alle achtergrond gegevens van een dergelijk persoon, in totaal zo'n 40 variabelen waarschijnlijk.

Wat misschien wat lastiger is zijn de functionaliteiten. Hier een paar voorbeelden om duidelijk te maken wat we de database willen kunnen:

- Een collega vliegt naar Parijs om een persoon te ontmoeten die onderzoekt doet naar kanker. Wat voor personen bevinden zich in Parijs die hij nog meer zou kunnen bezoeken op basis van achtergrond.
- We willen een vergadering organiseren met alle IN Directors van een bepaalde subclasse, alleen uit 5 specifieke landen, wie zijn dat?
- Er zijn verschillende IN's die zich elk bezighouden met hun eigen onderwerpen. Zijn er overlappen van onderwerpen tussen deze IN's?

Ik hoop dat het voor jullie duidelijk is wat we graag willen. Ik heb geen idee of jullie een geschikt bedrijf zijn en of ik hiervoor aan het juiste adres ben, dus ik wacht jullie antwoord graag af.

Deadline werkzaamheden
Er is geen haast bij


Webbouwer nodig?

Plaats uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van webbouwers. Gratis en zonder verplichtingen!
Offertes aanvragen »

Aanmelden als professional?

Wilt u offerte-aanvragen ontvangen en toegang krijgen tot nieuwe klanten? Meld u dan aan als professional op Offerti!
Aanmelden als professional »

Eerdere offerte-aanvragen voor een webbouwer

Webdeveloper gezocht voor bouwen van nieuwe website: Psychotherapie praktijk
Webdeveloper gezocht voor bouwen van nieuwe website: Toelichting op de werkzaamheden: Voor mijn Psychotherapie praktijk zoek ik een webdeveloper voor het bouwen van een goed werkende, professionele website. Graag met alles er op en eraan voor wat nodig is Waarvoor zoekt u een webbouwer? Website Psychotherapie prak... » meer
Webdeveloper gezocht voor bouwen van nieuwe website incl mogelijkheid om documenten uit te wisselen: Accountantskantoor
Webdeveloper gezocht voor bouwen van nieuwe website incl de latere mogelijkheid om documenten uit te wisselen: Accountantskantoor Waarvoor zoekt u een webbouwer? Een website waarbij naast informatie er ook de mogelijkheid is voor een portal om documenten beveilgd uit te wisselen. Deadline werkzaamheden Zo spoedig mo... » meer
Webdeveloper gezocht voor bouwen van nieuwe website: Groothandel in Supplementen
Toelichting op de werkzaamheden: Zoeken een webdeveloper voor het bouwen van een nieuwe website voor ons: Gaat om opstart groothandel supplementen, mineralen, medicinale paddestoelen, sportvoeding. --- Deadline: Binnen 1 maand Bedrijf Groothandel in Supplementen... » meer
Webdeveloper gezocht voor overzetten website en aanpassen kleuren
Toelichting op de werkzaamheden: Ik zou graag mijn gehele website willen overzetten op een andere domeinnaam. Hij staat met mijndomein.nl en met een websitemaker. Geen design nodig maar alleen overzetten en kleur aanpassen. --- Deadline: Binnen 1 maand... » meer
Webdeveloper gezocht voor bouwen van nieuwe website: Autobedrijf
Toelichting op de werkzaamheden: Website bouwen voor autobedrijf Deadline werkzaamheden Binnen 1 maand ---... » meer

» Meer offerte-aanvragen voor webbouwers

Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024