Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Accountants in Zeeland

Accountant in Zeeland nodig?
Met ruim 3.500 aangesloten accountants vindt u altijd de accountant die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van accountants. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de accountant met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Kapelle (Zeeland)
Accountants- en Advieshuis G&P is gespecialiseerd in accountancy, bedrijfsadvies, fiscale en administratieve diensten voor het mkb en bedrijfsadvies. We rekenen tal van regionale mkb-bedrijven tot onze klantenkring, uiteenlopend qua bedrijfsgrootte, organisatievorm en branche (zoals bouw, detailhandel, transport en horeca). Ook particulieren doen regelmatig een beroep op ons. Accountancy Samenstellen jaarrekening | Begroting en liquiditeitsprognoses | Tussentijdse cijfers Bedrijfsadvies Investeringen | Bedrijfsvoering | Organisatiestructuur | Estateplanning Fiscale dienstverlening Vennootschapsbelasting | Omzetbelasting | Inkomstenbelasting | Erf- en Schenkbelasting | Fiscaal advies | Bezwaar- en beroepsprocedures Administratieve dienstverlening Financiële administratie | Loonadministratie | Ondersteunen bij inrichten administraties Starters Zaken als ondernemingsplan, financiering en fiscale vraagstu...

Middelburg (Zeeland)
Accountants- en Adviesgroep Rijkse Sinds 1955 zijn onze accountants en adviseurs actief op met name de Zeeuwse markt. Al jaren zijn wij zakelijk partner van een groot deel van het midden- en kleinbedrijf en de vrije beroepsbeoefenaars in Zeeland. Op vijf locaties, te weten Middelburg, Goes, Vlissingen, Serooskerke en Zierikzee, biedt ons team van deskundige en ervaren medewerkers een breed pakket van diensten aan. Ons dienstenpakket bestaat uit: - Accountancy; - Begeleiding bij de start, overname of bedrijfsbeëindiging; - Fiscale aangiften en belastingadvies; - Bedrijfseconomische advies; - Financiële planning; - ICT advies; - Personeelsadvies. Naast onze kennis van de markt en onze vakkundigheid in het werk, staan vaste aanspreekpunten en persoonlijke aandacht bij ons voorop. Dit zijn dan ook punten waarvan onze klanten aangeven dat we ons daadwerkelijk onderscheiden van andere accountants en adviesbureaus....

Terneuzen (Zeeland)
Moeilijke tijden bieden ook kansen voor de huidige ondernemer!!! Administratiekantoor Cijfermeester Terneuzen is een daadkrachtig administratiekantoor wat gevestigd is in Terneuzen. Daadkrachtig omdat dit kantoor de kwaliteit en slagkracht heeft van een groot accountantskantoor wegens aansluiting bij de landelijke organisatie Cijfermeester, bestaande uit een netwerk van 55 kantoren. De kracht van een Cijfermeester-kantoor is gebaseerd op de steeds verder groeiende marktpositie welke zij inneemt: Cijfermeester biedt een uitstekend pakket aan dienstverlening. Deze dienstverlening kan bestaan uit het maken en indienen van een enkele aangifte tot het voeren van een volledige boekhouding waarbij ook de salarisadministratie in goede en deskundige handen is. Ik nodig u uit om kritisch naar uw kosten te kijken, en kan u wellicht een aanzienlijke besparing aanbieden op uw accountantskosten! Ik nodig u uit tot het maken van een afspraak!

Goes (Zeeland)
De accountants en belastingadviseurs van Pekaar & Partners vormen een uiterst professioneel en betrouwbaar team voor al uw voorkomende financiële zaken en bedrijfseconomische activiteiten. Vanzelfsprekend behoren de traditionele werkzaamheden als het controleren van jaarrekeningen, het inrichten of verzorgen van uw administratie, het samenstellen van jaarstukken of tussentijdse verslagen tot ons werkgebied. Daarnaast richten wij ons op het verstrekken van bedrijfseconomische adviezen, het opzetten van de administratieve- en personele organisatie en het begeleiden van subsidie-aanvragen. Naast het verzorgen van uw belastingaangifte of belastingadvies, behoren ook het arbeidsrecht, een algemene beoordeling van de civielrechtelijke aspecten van uw onderneming of haar structuur, uw oudedagvoorziening en het erfrecht tot ons takenpakket.

Aagtekerke (Zeeland)
Online Accountants MKB begeleidt MKB-bedrijven, ZZP-ers en starters op heel eigen en innovatieve wijze. Wij voeren een groot deel van de werkzaamheden online uit. We werken niet alleen vóór jou, maar vooral mét jou. Zo besparen we samen kosten en geven we je real time inzicht in je cijfers en bedrijfsvoering tegen een vast maandtarief. We kijken voortdurend naar verbetering van je processen, zodat die je minder tijd, geld en moeite kosten. Een online accountant is je financieel adviseur online, met wie je snel belt, mailt of chat als je een vraag hebt en met wie je ook regelmatig live zaken bespreekt. Slim online, transparant, efficiënt, in jouw voordeel: online accountancy is de nieuwe stijl. Ook jouw stijl? www.onlineaccountantsmkb.nl Werkplezier voor ondernemers!

Ossenisse (Zeeland)
Jos Huijgens heeft na ruim 20 jaar ervaring als boekhouder, financieel manager en financieel directeur in diverse bedrijven in 2004 besloten voor zichzelf te beginnen. Als zoon van een accountant is hij opgegroeid in dit vak. Doordat zijn vader ook kantoor aan huis had, heeft hij geleerd dat je het vertrouwen van je klanten wint door vakmanschap, maar ook door met beide benen op de grond te blijven staan. Niet alleen de prijs is belangrijk, er moet een klik zijn tussen ondernemer en boekhouder. Vandaar dat Jos niet alleen de offerte belangrijk vindt, maar zeker ook het gesprek er na.

Zierikzee (Zeeland)
Fizeon is een online platform voor het verwerken van de dagelijkse boekhouding. De cliënt uploadt haar administratieve bescheiden in een beveiligde omgeving en Fizeon doet de rest. Naast het verwerken van de aangeleverde documenten, verzorgt Fizeon ook: Het verzorgen van de aangifte(n) omzetbelasting Samenstellen van de jaarrekening Publicatiestukken ten behoeve van de Kamer van Koophandel Het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting Het verzorgen van de aangifte vennootschapsbelasting Personeels- en salarisadministratie

Scherpenisse (Zeeland)
Ik heb jarenlange ervaring in de accountancy. Ben sinds 2008 ingeschreven als Accountant-Administratieconsulent (AA-accountant). Sinds 1996 werkzaam in de praktijk, laatst voor een periode van ruim tien jaar als accountant in de samenstelpraktijk van een kantoor met 30 mensen. Ik doe nu zelfstandig werkzaamheden in de administratieve en fiscale dienstverlening en advisering. Ik ben klantgericht, gedreven en deskundig. Ik werk vanuit thuis en kan dus zeer efficiënt en kostenbewust werken.

Middelburg (Zeeland)
Wij zijn een professioneel en modern administratiekantoor en verrichten derhalve werkzaamheden voor bedrijven en particulieren op het gebied van administratie, accountancy en belastingzaken. Onze vestigingsplaats is Middelburg, en ons werkgebied is Zeeland en omstreken. Door de kleinschaligheid van ons kantoor zijn onze cliënten verzekerd van een persoonlijke, klantgerichte benadering.

Goes (Zeeland)
Jong en dynamisch administratiekantoor met vele jaren praktijkervaring (groot regionaal accountantskantoor in Zeeland). Juist de kleine en middelgrote ondernemers zijn bij ons aan het goede adres, persoonlijk contact en pro-actieve benadering staan bij ons centraal. Daarnaast zijn wij aangesloten bij NOAB o.a. om de kwaliteit van onze werkzaamheden te waarborgen.

Goes (Zeeland)
Schipper Financials is een administratiekantoor welke een gedeelte of de gehele boekhouding van MKB-bedrijven verzorgt. Tevens geven wij advies aan u als ondernemer. We begeleiden in het opstarten van uw bedrijf en bij het opzetten van een goede administratie. Naast het verzorgen van de boekhouding dragen wij ook zorg voor de jaarstukken.

's-Heer-Arendskerke (Zeeland)
Relatief klein kantoor met 6 medewerkers. Opgericht in 1991 en geleidelijk uitgebouwd. Centraal in Zeeland en zeer goed bereikbaar. Gericht op starters, MKB en particulieren. Steekwoorden: deskundig, laagdrempelig, betrouwbaar, betrokken. Goede prijs-kwaliteit-verhouding.

Goes (Zeeland)
Ik ben een Bedrijfseconoom die bij een Big 4 kantoor heeft gewerkt op de controlepraktijk en in de samenstelpraktijk een tijd heeft meegelopen. Ik wil voor mezelf starten met een administratiekantoor waarbij ik tevens jaarrekeningen opstel en financiële advisering verzorg.

Zuiddorpe (Zeeland)
Voor alle werkzaamheden op het gebied van de gehele administratie en loonadministratie. Het verzorgen van de jaarrekening voor een zzp-er tot een grote bv structuur maar ook voor fiscale adviezen kunt u bij mij terecht. Mail gerust voor informatie

Oostburg (Zeeland)
Administratiekantoor voor boekhouding, fiscale aangifte, salarisadministratie, jaarrekening, bedrijfsadvies, schenk-en erfbelasting en detachtering

Middelburg (Zeeland)
Voeren van administraties, vervaardigen van jaarrekeningen en het verzorgen van (fiscale) aangiften

Scherpenisse (Zeeland)
Accountantswerkzaamheden, administratieve en fiscale dienstverlening, advisering


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019