Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Accountants in Deventer

Accountant in Deventer nodig?
Met ruim 3.500 aangesloten accountants vindt u altijd de accountant die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van accountants. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de accountant met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Deventer (Overijssel)
Van der Veen & Partners, géén alledaagse financieel adviseurs! Vanzelfsprekend is uw boekhouding en belastingaangifte bij ons in goede handen en krijgt u gedegen financieel advies. Onze meerwaarde zit hem in het koppelen van uw gegevens aan een planning, een agenda voor nu én voor de jaren die voor u liggen, als particulier en als ondernemer. Wij leveren uitsluitend maatwerk, en maken daarom graag een afspraak met u voor een kosteloos kennismakingsgesprek: Binnensingel 3-2, Deventer Telefoon: 0570-610186 E-mail: info@vdv-partners.nl Financieel advies op maat!

Deventer (Overijssel)
* Administratiekantoor Stelder, wel het gemak en de zekerheid van je eigen administratieafdeling, zonder de daarmee samenhangende hoge (loon)kosten * T.o.v. de concurrentie ga ik mij onderscheiden door voor mijn cliënten periodiek cijfermateriaal aan te bieden, in de vorm van een administratie- abonnement. Waardoor de ZZPer vooraf weet wat mijn dienstverlening gaat kosten en er achteraf geen nare verassing-in de vorm van een hoge rekening volgt

Deventer (Overijssel)
Mijn bedrijf is gericht op kleine zelfstandigen en BV's die graag persoonlijk contact hebben met hun fiscalist/ financieel adviseur, voor een scherpe prijs gaan en niet voor ieder half uurtje een rekening willen ontvangen. graag fungeer ik als aanspreekpunt voor uw hele organisatie, maar zet ik sommige werkzaamheden uit bij bedrijven in mijn netwerk die zich in die werkzaamheden hebben gespecialiseerd. (bijv. de aangifte loonbelasting, of een bedrijfsoverdracht)

Deventer (Overijssel)
Na een aantal jaren in loondienst bij een allround administratiekantoor te hebben gewerkt, ben ik sinds begin 2011 begonnen met mijn eigen bedrijf. Daarnaast ben ik nog altijd in loondienst. Ik heb ervaring in het opstellen van jaarrekeningen, het bijhouden van de administratie en het invullen van diverse belastingsaangiften. Middels studies houd ik mijn kennis van zaken nog altijd up to date.

Deventer (Overijssel)
Ondersteuning bij het verkrijgen van leningen/kediet bij banken of via economischezaken. Verder voor alle voorkomende boekhoudkundige zaken. Beconnummer aanwezig. Meer dan 30 jaar ervaring.
Diepenveen (Overijssel)
Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019