Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Accountants in Leiden

Accountant in Leiden nodig?
Met ruim 3.500 aangesloten accountants vindt u altijd de accountant die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van accountants. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de accountant met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Leiden (Zuid-Holland)
Staal Accountants is zelfstandig kantoor dat al sinds 1946 is gevestigd in Leiden.Wij werken hoofdzakelijk voor het MKB. Onze cliënten zijn in alle sectoren werkzaam, van zzp-er in de bouw, tot medisch specialist en van stamrecht BV tot autobedrijven met diverse vestigingen Wij houden ons bezig met alle voorkomende werkzaamheden in de accountancy. Dit loopt uiteen van de gebruikelijke zoals samenstellen van jaarrekenigen en belastingaangiftes tot financieringsaanvragen, accountantsverklaringen bij subsidies, waardebepaling ondernemingen, advisering rond overdracht ondernemingen, echtscheidingen en estateplanning.

Leiden (Zuid-Holland)
Een persoonlijke band met de klant is bij Quality in Finance van essentieel belang. Onze boekhouders zijn allen expert in hun vak en kunnen zich goed verplaatsen naar de situatie van de klant. Quality in finance zorgt ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar uw administratie. Of het nou gaat om urenadministratie of de jaarlijkse inkomstenbelasting, onze boekhouders zijn er om u geheel te ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat onze klanten zo min mogelijk belasting hoeven te betalen. De boekhouders van Quality in finance zijn heel laagdrempelig en staan open om elke vraag van de klant te beantwoorden.

Leiden (Zuid-Holland)
AdministratiekantoorJH is een laagdrempelig administratiekantoor dat alle administratieve diensten aanbiedt. Te denken valt aan verwerken administratie/belastingaangiften/jaarrekeningen/loonadministratie/facturatie/rapportages/financieringsaanvragen/etc. De efficiënte werkwijze van mijn kantoor zorgt dat de kosten voor u laag blijven. Door ruime ervaring en opleiding bent u gegarandeerd van een deskundige dienstverlening.

Leiden (Zuid-Holland)
E&R is een administratie- advies- en accountantskantoor dat een zeer uitgebreid pakket aan werkzaamheden verricht op administratief/financieel gebied. Wij verzorgen graag uw administratie, aangiftes, jaarrekeningen, bedrijfswaarderingen, beschrijving van uw administratieve organisatie, vastgoed beheer. Wij vinden flexibel meedenken en samenwerking met de klant belangrijk.

Leiden (Zuid-Holland)
Boekhoudkantoor voor alle ondernemers, van kleine zzp-er tot B.V. structuur. Voor een goede prijs, een goede boekhouding.

Leiden (Zuid-Holland)
Wij verzorgen administraties, aangiftes, fiscaal advies en bedrijfskundig advies voor MKB.

Leiden (Zuid-Holland)
Administratiekantoor Boekhouding Salaris PersoneelszakenLeiden (Zuid-Holland)


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019