Home > Bedrijvengids > Salestrainer > Utrecht > Buro Woudpartners.nl

Buro Woudpartners.nl

De Bilt (Utrecht) - vakgebied Bedrijfstraining
Waarom is het ene bedrijf succesvol en het andere niet?
Veel bedrijven proberen, vaak tevergeefs, door training en scholing hun medewerkers te stimuleren. Andere zoeken het in rigoureuze strategische plannen die hen nauwelijks in de richting brengen van de beoogde resultaten. We hebben ons gespecialiseerd in het beslechten van de kloof tussen intentie en resultaat en onderzocht wat de ingrediënten zijn van succesvolle ondernemingen.

Onze visie is dat eigen, nieuwe, oplossingen het meest waardevol zijn, en dat wij slechts helpen om deze (weer) te verzinnen EN uit te voeren. Wij geloven erin dat (mensen in) bedrijven een groot ontwikkelpotentieel hebben. Wat hiervoor nodig is , is aanluiten bij alles wat er al leeft, en benutten wat er aan ervaring en kennis is. Juist door aan te sluiten, kan de grootste kracht naar voren worden ontwikkeld. We helpen betrokkenheid en resultaat hand in hand te laten gaan voor blijvend succesvolle ondernemingen.

Coaching en teamontwikkeling gericht op leiderschap, focus en verbinding zijn de kern van ons aanbod, ondersteunend hieraan zijn de Best Year Yet - en Professional Capital -programma's.

Buro Woudpartners heeft een alliantie met Professional Capital , het Europese leidende commercieel training- en coaching bureau. Professional Capital wordt inhoudelijk geleid door Prof. Willem Verbeke Ph.D. (Erasmus Universiteit te Rotterdam), de enige hoogleraar sales en account management van Nederland en Nederlands meest gevraagde inhoudelijke spreker op commerciële vakgebied.
Gijs van der Woude is persoonlijk getraind in deze aanpakken en implementeert ze succesvol in bij zijn klanten. Een aantal concrete producten:
Basistraining verkoop en klantgericht werken;
- maatwerk training
Masterclass sales en account management;
- Mind-set verandering als basis voor gedragsverandering.
- fundamentele kennis overdacht.
- wetenschappelijke testen voor deelnemers.
- tailor made en praktijk gerichte modules.
- borging van acties.
- ontsluiten van de aanwezige kennis binnen organisatie.
Leiderschaptraject:
Wil jij zicht en gevoel ontwikkelen vanuit welke automatismen jij je leiderschap vorm geeft? Wil je er bewust mee leren omgaan? Zoek je naar een manier om ze bewuster te hanteren zodat ze van 'tegenwerken', 'voor' je gaan werken?

Quotes van klanten:
Gijs heeft , in goed overleg over onze doelstellingen, alle medewerkers in onze organisatie de beginselen van acquisitie bijgebracht. Een prettige en inhoudelijk ook deskundige persoon om mee te werken,
Gijs is een zeer gedreven en vaardige facilitator. Hij gaat voor resultaat en beweging. Zijn enthousiasme en eenvoud is aanstekelijk. Een oprecht mens. Zeker om met teams resultaten te behalen kan ik Gijs van harte aanbevelen.
"De begeleiding van Gijs was van grote klasse: persoonlijk en professioneel.
Erg goed uiteen gezet. Doelgericht met mooie eenvoudige voorbeelden naar concreetheid. Inspirerend. Boeiend.
Ook betere resultaten voor u of uw team? Bel of mail ons.
Op zoek naar een goede en betaalbare salestrainer?
Gratis offertes aanvragen »

Bedrijfsgegevens
Buro Woudpartners.nl
Vakgebied: Bedrijfstraining

Adres
Aeolusweg 133
3731 XE De Bilt (Utrecht)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024