DalmVisie

Heerlen (Limburg) - vakgebied Bedrijfstraining
Met de resultaatgerichte coaching van DALMVisie kunt u UW doelen realiseren. No Nonsens en to the point gaan we actie ondernemen hierbij zult u met behulp van onderbouwde technieken snel leren inzien welke gedragsdoelstellingen belangrijk zijn voor u om uw resultaten te behalen. Hiermee zullen we met motivatie, humor en enthousiasme aan de slag gaan.
u leert volhouden ook als het tegenzit wat er ook gebeurt. Wat is uw uitgangspunt waar wilt u naar toe of waar wilt u vanaf.

Dalmvisie is gebaseerd op een veelzijdige loopbaan van bijna 25 jaar, waarin een brede managementervaring werd opgedaan in het bedrijfsleven. Daarnaast zijn er diverse opleidingen op het gebied van management, Stresscounseling, NLP en psychologie gevolgd. Een combinatie van de denkstijl analyse's met provocatief coachen is de kracht van Dalmvisie.

Mijn passie ligt bij het zichtbaar maken en versterken van de vaardigheden en kwaliteiten van de mensen waarmee ik werk. Anderen begeleiden op weg naar hun succes om zo hun zakelijke en/of persoonlijke ambities/wensen waar te maken.

Mensen iets aan te reiken, hoe kan ik succesvol leren denken. Daar wil ik graag met passie, mijn expertise en kennis voor inzetten.
Op zoek naar een goede en betaalbare salestrainer?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
DalmVisie
Vakgebied: Bedrijfstraining

Adres
Houtmanstraat 3
6413 SL Heerlen (Limburg)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2022