Home > Bedrijvengids > Salestrainer > Friesland > Hans J Koerts Meijer

Hans J Koerts Meijer

Langelille (Friesland) - vakgebied Bedrijfstraining
In het leven van Hans Koerts Meijer (1946), staat het thema creativiteit centraal. Hij begon als illustrator aan de Universiteit van Amsterdam, volgde een opleiding tot kunstzinnig therapeut en besloot ruim twintig jaar geleden om in organisaties en bedrijven, trainingen en coaching in persoonlijke ontwikkeling te gaan verzorgen.

In de trainingen en workshops zowel als in coachingsgesprekken wordt vaak gebruik gemaakt van creatieve middelen zoals tekenen, schilderen, boetseren, verhalen vertellen en het maken van muziek.
Hans gaat er van uit dat ieder mens een grote mate van creativiteit in zich heeft, maar daar over het algemeen slechts voor een klein deel gebruik van maakt.
In zijn trainingen en workshops ervaren de deelnemers mede via creatieve oefeningen dat zij tot veel meer in staat zijn dan zij zelf denken.
Met respect en aandacht voor zichzelf en anderen worden steeds grenzen verlegd.
Gaandeweg nemen zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde toe.
Men wordt zich meer bewust van belemmeringen en valkuilen waarachter zich vaak een kwaliteit verschuilt.

In situaties waarin een beroep wordt gedaan op het creatieve vermogen, helpt het wanneer de kracht van dat vermogen ingezet wordt; men is geen slachtoffer meer van een bepaalde situatie; er wordt met een zekere afstand waargenomen.
Hierdoor is het mogelijk om bewust waar te nemen welk handelen voor welke situatie vereist is, waarvoor men kiest en bij wie de verschillende verantwoordelijkheden liggen.

Naast de kunstzinnige kant heeft hij zich door opleidingen een instrumentarium eigen gemaakt vanuit diverse invalshoeken zoals biografie begeleiding, dynamische oordeelsvorming, MBTI (een psychologisch model volgens het gedachtengoed van Jung), CTT (over onderzoeken en veranderen van waarden in organisaties) en familie- en organisatie opstellingen.
Hij is als docent verbonden aan de Alba academie voor coaching www.alba-academie.nl en aangesloten bij het collectief Alle Coaching in Friesland www.coachingfriesland.nl
Op zoek naar een goede en betaalbare salestrainer?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Hans J Koerts Meijer
Vakgebied: Bedrijfstraining

Adres
Kerkeweg 77
8484 KB Langelille (Friesland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2020