Home > Bedrijvengids > Salestrainer > Noord-Brabant > Harmonious Management Support

Harmonious Management Support

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant) - vakgebied Bedrijfstraining
Mijn naam is Alexander Noorman van der Dussen, sinds 1992 ben ik als technisch bedrijfskundige werkzaam als manager en projectleider. In deze tijd heb ik met veel mensen in vele organisaties mogen werken. In september 1998 heb ik me als zelfstandig interim-manager gevestigd onder de naam Harmonious Management Support en ben me meer gaan richten op verandermanagement, want dat is mijn vak. Mijn specialiteiten zijn: Samenvoegen afdelingen - professionaliseren diensten - coaching en ondersteuning van medewerkers - resultaatgericht werken invoeren - sturen op persoonlijke effectiviteit - teamvorming - probleemoplossing.

Ondersteuning van uw medewerkers en teams

U heeft met uw medewerkers een persoonlijk ontwikkelplan opgesteld en daarin is o.a. afgesproken dat zij in het realiseren van deze plannen ondersteund worden. Of een medewerker heeft zich erop toegelegd door te groeien tot leidinggevende en vraagt ondersteuning.

U wilt met uw team er op uit om samen verbetertrajecten of een jaarplan op te stellen en zoekt iemand die dit faciliteert, zo nu en dan langskomt om uw teams te steunen gericht is op het bereiken van concrete resultaten.

Mijn jaren lange ervaring in managen en ondernemen zullen verschil maken.

Aanpak van mij en de mensen met wie ik werk.

Intake: Klikt het met de coach en wat wilt u bereiken.
In deze eerste stap willen wij enerzijds kijken of het klikt, anderzijds willen we ons een goed beeld vormen van uw ontwikkelvraagstuk. Wij formuleren met u graag het doel (waar wilt u naar toe, wat wilt u bereiken?) en de huidige situatie (wat is uw vertrekpunt?). En als laatste wat weerhoudt u op dit moment om uw doel te bereiken?

Terugkoppeling van de aanpak.
Op basis van de intake koppelen wij kort en bondig ons beeld aan u terug van het vraagstuk, het gewenste resultaat en het bijhorend plan van aanpak. Daarbij geven we ook aan wat we van u en/of uw organisatie verwachten!

Het coachingstraject
Nadat u akkoord heeft gegeven gaan we over tot de uitvoering van het traject. Onze inzet in de aanpak is u in korte tijd heldere inzichten te verschaffen, acties uit te zetten die u uitdagen en uw lerend vermogen aan te spreken waardoor u snel weer zelfstandig verder kunt. Gedurende de looptijd van het traject hechten we veel waarde aan het tussentijds evalueren van resultaten.

De afronding
Aan het eind van het traject evalueren we graag met u op de volgende niveaus:
Hoe heeft u of hebben de betrokkenen het ontwikkeltraject ervaren?
Welke kennis/inzichten zijn opgedaan, wat is er geleerd?
Welke gedragsverandering neem je waar of is waarneembaar bij de betrokkenen?
Welke resultaatverbetering is waarneembaar en zijn de gestelde doelen bereikt?

Uit de evaluatie blijkt soms dat vervolgstappen gewenst zijn, om het bereikte doel te borgen of om een volgend doel te behalen. Uiteraard blijft uw coach na afloop van het traject bereikbaar voor advies of een consult.
Op zoek naar een goede en betaalbare salestrainer?
Gratis offertes aanvragen »

Bedrijfsgegevens
Harmonious Management Support
Vakgebied: Bedrijfstraining

Adres
Brede Haven 57B
5211 TM 's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024