Home > Bedrijvengids > Salestrainer > Gelderland > Languageatwork

Languageatwork

Huissen (Gelderland) - vakgebied Bedrijfstraining
Mijn naam is Katrin Overgoor Ivarsson. Ik ben 1e graads docente Engels met een Master in New Technologies and Language Learning (Effective use of the Internet in Language Learing) van de Universiteit van Amsterdam. Samen met een andere studente waren wij de eerste die deze Master hebben behaald. De titel van onze scriptie was A Serious Game en ons onderzoek ging over of MBO studenten makkelijker Engels leren met behulp van een computer game en oftewel ze in een flow rakte tijdens de les. Deze Master houdt in dat ik opgeleid ben om een taal te doceren op een meer interactieve manier met behulp van internet, games, Skype etc. Uiteraard zijn boeken nog steeds van belang, maar samen het interactieve hulp, blended learning, wordt het leren van een taal plezieriger en meer persoonsgericht. Na meerdere jaren ervaring als docente Engels in het middelbaar beroepsonderwijs en de nodige ervaring in het geven van bedrijfsopleidingen Engels ben ik mijn bedrijf Languageatwork gestart.
Met mijn bedrijf speel ik in op de groeiende behoefte goed te kunnen communiceren in de Engelse taal in een steeds meer grensoverschrijdende zakenwereld. De opleidingen van Languageatwork worden afgestemd op de specifieke behoefte binnen een organisatie en uiteraard afgestemd op het niveau waarop de desbetreffende taal door de deelnemers wordt beheerst. Wij geven deze cursussen / trainingen on the Job. Het geven van de cursussen / trainingen bij de bedrijven heeft een aantal voordelen.
Tijdwinst bij training en cursussen voor individuele deelnemers en groepen.
De opleiding kan flexibel gepland worden gedurende de dag op een voor de kandidaat passend tijdstip. Hierbij gaat er voor de kandidaat geen kostbare tijd verloren aan reistijd.
Individuele begeleiding:
Met behulp van een needs analysis en intake wordt de behoefte van de deelnemer vastgesteld. Bij deze intake wordt niet alleen op basis van het huidige niveau de behoefte vastgesteld maar zeker ook geïnventariseerd welke doelstellingen de deelnemers zichzelf hebben gegeven voor de te volgen cursus. Op basis van de behoefte kunnen we ook oefeningen beschikbaar stellen via onze website. Door in te loggen met een persoonlijke code krijgt de deelnemer de voor hem of haar gemaakte opdrachten. De opdrachten kunnen online worden gemaakt waarna ze direct worden gecorrigeerd. De gemaakte en gecorrigeerde oefeningen kunnen worden geprint voor bespreking tijdens de volgende les. Via de mail kunnen de deelnemers altijd ondersteuning krijgen bij het maken van de oefeningen.
Cursussen voor groepen:
Bij cursussen voor groepen is er ook het voordeel dat de collegae elkaar in een andere opzet leren kennen en ze elkaar wellicht niet alleen stimuleren om voldoende inzet te geven tijdens de cursus maar ook bij het maken van huiswerkopdrachten (wanneer huiswerkopdrachten wenselijk zijn). Op deze manier krijgen de medewerkers de mogelijkheid om hun collegae van andere afdelingen op een ongedwongen manier beter te leren kennen. Om meer begrip en kennis te krijgen over elkaars werkzaamheden werken rollenspelen vaak heel goed. Tijdens deze rollenspelen wordt uiteraard gesproken over de themas die dagelijks binnen het bedrijf spelen. In deze opzet snijdt het mes dan ook aan meerdere kanten terwijl de kosten per deelnemer het kleinst blijven. Door dit voor groepen te organiseren op het bedrijf is de drempel om mee te doen voor de deelnemers erg laag. Bij de intake zal het instapniveau beoordeeld worden en zullen de groepen mede op basis hiervan worden ingedeeld.
Languageatwork kan op een heel kostenbewuste en laagdrempelige manier cursussen en individuele trainingen verzorgen om de taalkennis bij uw medewerkers op het gewenste niveau te brengen. De cursussen zullen plaatsvinden in een prettige en ongedwongen sfeer waarbij de opzet van de lesstof en de te maken oefeningen de deelnemers moet motiveren en inspireren.
Op zoek naar een goede en betaalbare salestrainer?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Languageatwork
Vakgebied: Bedrijfstraining

Adres
Koperslagerstraat 46
6851 CJ Huissen (Gelderland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2020