Home > Bedrijvengids > Salestrainer > Utrecht > Oei voor Groei

Oei voor Groei

Vleuten (Utrecht) - vakgebied Bedrijfstraining
Han Oei (1965) is business & life coach en begeleidt met Oei voor Groei professionals in hun professionele en persoonlijke groei naar meer resultaat met meer gemak en meer plezier.

Zijn clienten waarderen zijn verbinding van doel- en mensgerichtheid op basis van een sterk ontwikkeld analytisch en inlevingsvermogen. Han heeft meer dan 15 jaar ervaring in coaching, advies, training en procesbegeleiding, zowel binnen de profit als de non-profit sector.

Zijn cliënten geven terug dat hij in zijn coaching en advies snel de essentie raakt en daarbij de harde (ratio) en zachte kant (gevoel) weet te verbinden.

Als business coach is Han in staat de cliënt op basis van een snelle rake bedrijfsanalyse inzicht te geven en te begeleiden in verbeteracties naar een beter (bedrijfs-)resultaat met meer gemak en meer plezier door focus aan te brengen en dicht bij de kwaliteiten, passie en drijfveren van de cliënt te blijven.

Ook kan Han op diep niveau vanuit verschillende perspectieven waarnemen waardoor de client zich kan ontwikkelen op zowel gedrags- als zijnsniveau.

Als Associate van Coaching Nederland, een landelijk netwerk van gecertificeerde coaches die zich hard maakt voor 'evidence based coaching', beschikt hij over een unieke web-based tool dat coaches, gecoachten, opdrachtgevers en leidinggevenden het instrumentarium biedt om een begeleidingstraject professioneel te ondersteunen.

Achtergrond
Han heeft Oei voor Groei opgericht nadat hij 13 jaar als organisatie- en ICT-adviseur en projectmanager bij Capgemini Consulting werkzaam is geweest. Voor zijn overstap naar het bedrijfsleven heeft hij zes jaar in de universitaire wereld gewerkt, o.a. als universitair docent aan de Universiteit Twente.

Het volgen en afronden van diverse coachingsopleidingen (o.a. een NOBCO erkende beroepsopleiding LifeCoaching) en het doorleven van zijn eigen levensvraagstukken heeft Han tot het besluit gebracht zijn eigen droombaan te creëren en te leven naar wie hij is, wat hij wil en wat hij kan.

Persoonlijke motto:
Groei door verbinding en bewustzijn!
Op zoek naar een goede en betaalbare salestrainer?
Gratis offertes aanvragen »

Bedrijfsgegevens
Oei voor Groei
Vakgebied: Bedrijfstraining

Adres
Zilverschoonlaan 29
3452 AA Vleuten (Utrecht)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024