Home > Bedrijvengids > Salestrainer > Overijssel > Van der Heem Hemmen

Van der Heem Hemmen

Zwolle (Overijssel) - vakgebied Bedrijfstraining
Van der Heem Hemmen, de merknaam van Van der Heem Bedrijfsadvies

Van der Heem Hemmen is door Leo van der Heem in 1996 gestart als eenmanszaak. Met als vakgebieden kwaliteitszorg (ISO 9001-certificering) en algemene bedrijfsvoering. De doelgroep was het industriële MKB en de adviezen waren veelzijdig. In de loop van de jaren is er door de veranderende marktvraag een verschuiving opgetreden. Financieel management binnen bedrijfsvoeringen, value engineering en onderbouwen van kostprijscalculaties zijn belangrijke onderwerpen geworden in de dienstverlening. InnoCost is als werkwijze voor geldstroombeheersing, waarde-analyse, value engineering en kostprijscalculaties ontwikkeld.

Daarvoor was Leo van der Heem sinds 1985 werkzaam als innovatieadviseur bij de Rijksnijverheidsdienst, het InnovatieCentrum (thans Syntens), de Overijsselse Ontwikkelingsmaatschappij en de European Business and Innovation Centers (BIC Twente). Het geven van cursussen en workshops over bedrijfsvoering stamt uit deze periode. Thans voert Leo deze activiteiten onder andere uit voor MKB Cursus & Training, het aan MKB Nederland gekoppelde cursusinstituut en voor verschillende organisaties die ondernemingsraden adviseren. Leo is van huis uit werkplaatschef en bedrijfsleider in industriële ondernemingen.

De kernkwaliteiten van Van der Heem Hemmen
Scherp waarnemingsvermogen, overzicht over en inzicht in bedrijfsvoeringen, oorspronkelijk en vernieuwend denken en inlevingsvermogen zijn de kernkwaliteiten van Leo van der Heem.

Een directeur van een instelling voor het bevorderen van vernieuwing drukte het als volgt uit: Leo spreekt op een unieke manier over financiële cijfers. Aan een eind van een cursus weet iedereen waar het werkelijk over gaat.

Deze kwaliteiten zijn de basis voor de producten en diensten die in de afgelopen 15 jaar zijn geleverd:
1. cursussen en trainingen over bedrijfsvoeringen en financiën in het bijzonder. Deze cursussen zijn gegeven aan ondernemers en managers in het MKB, industrie, detailhandel en zakelijke dienstverlening. Onder andere financieel management aan de adviseurs van de Keurslagers.
2. structureren van bedrijfsvoeringen en ondernemingsplanningen;
3. waarde-analyses;
4. onderbouwen tarieven en toeslagen voor kostprijscalculaties;
5. kwaliteitszorg systemen;
6. rekenmodellen (InnoCost); en
7. routingen en layouts in productiebedrijven.
Op zoek naar een goede en betaalbare salestrainer?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Van der Heem Hemmen
Vakgebied: Bedrijfstraining

Adres
Ludeksnkamp 49
8014 ES Zwolle (Overijssel)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2021