Home > Bedrijvengids > Salestrainer > Utrecht > VGM advies & opleidingen

VGM advies & opleidingen

Utrecht (Utrecht) - vakgebied Bedrijfstraining
Organisatieprofiel:

VGM Advies & Opleidingen is opgericht in 2007 met als tweeledig doel het verzorgen van erkende opleidingen, trainingen, workshops en lezingen enerzijds en het geven van advies op de gebieden; loopbaanontwikkeling, studiebegeleiding, selectie van sollicitanten, management, financiën en administratie anderzijds.

Inmiddels is de organisatie gegroeid en wordt de dienstverlening verzorgd vanuit lokaties in Maarssen en Den Haag. Alle door de Associatie voor Praktijkdiplomas geëxamineerde administratieve opleidingen worden door ons gegeven met goede resultaten. Door onze intensieve begeleiding en wijze van les geven kennen wij nauwelijks uitval van studenten. Wij spreken overigens liever van klanten dan van studenten, dit past beter in onze filosofie.

De bekende managementboekenschrijver Steven Covey beschreef in zijn boek The seven habits of highly effective people het zoeken naar win-win situaties. Het zoeken naar oplossingen waarbij beide partijen baat hadden, was volgens hem de enige manier waarop relaties in stand bleven. Als klantgerichte organisatie hebben wij dit geadopteerd in onze werkwijze en manieren van denken.

Onze kernwaarden zijn langdurige relaties, streven naar win-win situaties, transparantie, respect en waardering. Deze kernwaarden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en vormen de basis van onze dienstverlening. Wij hebben respect voor onze klanten en streven om gezamenlijk een win-win situatie te behalen, waarin beide partijen elkaar waarderen. Dit willen we bereiken door een transparante manier van zaken doen. Het is onze overtuiging dat deze manier van dienst verlenen kan leiden tot langdurige relaties.

Wij hebben niet de intentie de grootste te worden, dit zou eenvoudig ten koste kunnen gaan van onze dienstverlening. Wij hebben niet de intentie de beste te willen zijn, de vraag is of dit streven wederzijds veroorloofbaar is en gaat vaak ten kosten van de prijs-kwaliteitverhouding. Wij willen wel de meest gewaardeerde opleider en adviseur zijn, daar bent u en wij het meeste bij gebaat.

Praktisch naar ons vertaald, het leveren van kwaliteit naar de klant, oftewel het waarmaken van zijn of haar verwachtingspatroon tegen een voor de klant acceptabele prijs, waarbij de klant er van overtuigd is dat hij waarde voor zijn geld heeft gehad.

Zoals gezegd willen wij dit bereiken door een transparante wijze van zaken doen. Duidelijke afspraken, heldere prijsstellingen en onderbouwde adviezen tegen scherpe, reële prijzen. Door kostenbewust te werken, een lage overhead en flexibiliteit weten we dit keer op keer waar te maken. Wij gaan dan ook graag iedere vergelijking aan.

De juiste sfeer is voor ons zeer belangrijk, dit merkt u direct als u bij onze lokaties binnenkomt. Door gebruik te maken van diverse materialen ontstaat er een ontspannen en plezierige sfeer, waarin u zich snel welkom voelt. Als klant helpt u dit om beter te leren indien u een opleiding, training of workshop volgt. Ook onze medewerkers velen zich door een goede sfeer gewaardeerd en plezierig en dat ondersteunt onze dienstverlening. In een goede sfeer is er namelijk bereidheid tot het wederzijds naar elkaar luisteren, wat respect en waardering tot resultaat heeft.

Onze dienstverlening wordt verzorgd door een jong team van zeer gemotiveerde mensen, die met hart en ziel achter hun dienst staan. Medewerkers die hun sporen hebben verdiend in diverse organisaties en branches. Onze medewerkers zijn trots op onze organisatie en de manier waarop wij werken en dat stralen wij graag naar buiten uit. Onze kernwaarden gelden niet alleen voor onze dienstverlening, maar ook voor ons team. Wij vertellen u daar graag meer over.

Namens VGM advies & opleidingen en haar medewerkers
Op zoek naar een goede en betaalbare salestrainer?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
VGM advies & opleidingen
Vakgebied: Bedrijfstraining

Adres
Postbus 40228
3504 AA Utrecht (Utrecht)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2022