Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Beëdigd vertalers in Emmen

Beëdigd vertaler in Emmen nodig?
Met ruim 6.000 aangesloten beëdigd vertalers vindt u altijd de beëdigd vertaler die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van beëdigd vertalers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de beëdigd vertaler met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Emmen (Drenthe)
Jij hebt een business en je bent gebonden aan het schrijven van teksten. Denk hierbij aan presentaties, nieuwsbrieven, webteksten en berichten op social media. Deze teksten gaan richting jouw (potentiële) klanten en moeten er dus gelikt uitzien. Dus geen spelfouten, verkeerde interpunctie en dat soort fratsen. Ken je van die mensen die 24/7 met een rode pen in hun borstzak lopen, klaar om spelfouten te bespeuren in teksten om hen heen? Of van die mensen die anderen erop wijzen dat ze d's en t's verkeerd gebruiken en zuchten bij zinnen als "ik kan dat beter als jou"? Je noemt ze taalnazi's en ik zou er zomaar eentje kunnen zijn ;) Laat mij je helpen om je teksten perfect te krijgen! Ik zal mijn rode pen thuislaten ;)

Emmen (Drenthe)
Naast het leveren van websites, ook het juiste adres voor het schrijven, corrigeren, redigeren en vertalen van Engels naar Nederlands of Nederlands naar Engels. Aangezien ik de kosten van de organisatie laag houd, kan ik uw opdrachten tegen een zeer competitief tarief vervullen. Waarom kiezen voor mijn diensten? - Afgestudeerd Nederlandse en Engelse taal en letterkunde - Door deels in Engeland te zijn opgegroeid en 6 jaren in Engeland gewerkt te hebben is de beheersing Engelse taal op niveau van native speaker - 6 jaren ervaring op Marketing & Sales afdeling - Ruime ervaring met het schrijven van web-, SEO en commerciële teksten - Laag tarief - Opdrachten snel afgerond - Prettige, persoonlijke benadering - Grote liefde voor schrijven

Emmen (Drenthe)
Veel bedrijven zien tekstschrijven als iets dat ze "er wel even bij doen". Vaak wordt vergeten dat de tijd die men er zelf in steekt ook geld kost. Belangrijker is misschien nog wel dat de boodschap verloren gaat. Een tekst schrijven voor het internet is iets anders dan een nieuwsbericht schrijven. Tekstschrijven is een vak. Schakel Tekstbureau Sterk in Taal in voor al uw tekstopdrachten. Of het nu schrijven, herschrijven, corrigeren, redigeren of vertalen is.

Emmen (Drenthe)
Tekstcheck corrigeert, redigeert en vertaalt onder andere persberichten, mailings, rapporten, nieuwsbrieven, jaarverslagen, folders, brochures en webteksten. De vertalingen die Tekstcheck verzorgt zijn vanuit het Duits, Engels en Frans in het Nederlands. Specialisaties: optiek, mode, meubelen, sport, gastronomie, (technische) handleidingen.

Emmen (Drenthe)
Vertaalbureau.co is een modern en voordelig vertaalbureau dat zeer goede vertalingen levert voor een scherp tarief. Ons credo is de laagste prijs voor perfectie. Wij geven dan ook een unieke garantie op ons vertaalwerk. Voor meer informatie zie www.vertaalbureau.co/vertaalbureau-met-garantie.

Emmen (Drenthe)
Vertaalbureau voor al uw vertalingen van/naar Russisch, Oekraïens, Wit-Russisch, Pools, Tsjechisch, Slowaaks, Sloveens, Roemeens, Bulgaars, Servisch, Kroatisch. Ook beëdigd. Ook in combinatie met Engels en Duits.

Emmen (Drenthe)
Persoonlijkheid, loyaliteit en effectiviteit op het gebied van marketingcommunicatie en uitgebreide vertalingen van Nederlands naar Duits. Neem gerust contact op.

Emmen (Drenthe)
Tekstcheck verzorgt vertalingen vanuit het Engels, Duits en Frans in het Nederlands.

Emmen (Drenthe)
Vertalingen Deens-Nederlands, Nederlands-Deens

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2018