Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Beëdigd vertalers in Haarlemmermeer

Beëdigd vertaler in Haarlemmermeer nodig?
Met ruim 6.000 aangesloten beëdigd vertalers vindt u altijd de beëdigd vertaler die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van beëdigd vertalers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de beëdigd vertaler met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Nieuw Vennep (Noord-Holland)
'heldervoelende' tekstschrijver met zowel journalistieke als commerciële schrijfervaring. Combineert sfeer- en taalgevoel met interesse in economie en financiën. Opleiding: zowel HBO journalistiek als nima marketing A. heeft doelgroepgericht schrijven goed onder de knie. Ervaring in het schrijven voor kranten (Haarlems Dagblad), magazines (Talkies, Tulp, 3igenzinnig), ondernemersbladen, reclamebureaus en bedrijven (KvK) (copywriting) en stichtingen (Buddy Netwerk, Richard Krajicek Foundation). Kijk voor voorbeelden eens in de portfolio op mijn website

Hoofddorp (Noord-Holland)
Vertaalwerkzaamheden worden in goed overleg met de klant uitgevoerd waarbij duidelijke afspraken wat betreft wederzijdse verwachtingen van beide partijen duidelijk en transparant centraal staat. Vertaalwerkzaamheden worden in de volgende talen uitgevoerd: Engels (native speaker) Nederlands Spaans en eventueel op verzoek Papiamento / Papiaments Ingeschreven bij diverse vertaalbureaus en vele opdrachten uitgevoerd met tot grote tevredenheid van de klant. Motto: Satisfaction Guaranteed!

Nieuw Vennep (Noord-Holland)
BvS Media is gespecialiseerd in journalistieke teksten in alle vormen en maten gericht op uw specifieke doelgroep. Belinda van Steijn levert snel en vakkundig artikelen, webteksten, persberichten en nieuwsbrieven. U kunt bij BvS Media ook terecht voor een schrijf- of mediatraining. Belinda van Steijn werkt al 30 jaar voor regionale, landelijke en internationale media en bedrijven in Nederland. In 2013 startte ze haar eigen bedrijf.

Hoofddorp (Noord-Holland)
DLVR is een online performance agency. Als internet bureau helpen we onze opdrachtgevers met het behalen van hun online doelstellingen. Uitgebreide kennis van zowel de inhoud als de uitvoering van online marketingactiviteiten is hiervoor van groot belang. Door onze ervaring in online strategie, projectorganisatie en performance management zijn wij in staat om een positieve return on investment voor onze opdrachtgevers te realiseren.

Nieuw Vennep (Noord-Holland)
Ik heb ruim 10 jaar ervaring in marketing en marketingcommunicatie bij verschillende bedrijven en multinationals. Heb veel brochures ontworpen en commerciële teksten geschreven, zowel voor e-mail campagnes, websites, nieuwsbrieven, brochures, print advertenties, en meer. Ik werk snel en professioneel. Alle ontwerpen worden in Photoshop CS5 (InDesign, Photoshop, Illustrator, Dreamweaver, etc.) gemaakt en aangeleverd.

Hoofddorp (Noord-Holland)
Na jaren in dienstverband te hebben gewerkt heb ik Executive Assistance opgericht. Ik ben pro-actief, gedreven, sociaal en ben in staat het niveau van het secretariaat naar een hoger level te tillen. Alle secretariele taken ben ik mij eigen, waaronder notuleren, uitwerken notulen, vertalingen, administratieve werkzaamheden, organiseren van bijeenkomsten, hei/bosdagen en partijen.

Hoofddorp (Noord-Holland)
Van persbericht tot brochure en van webtekst tot advertentie. Pakkende teksten geven de boodschap weer. Daarbij gaan we altijd eerst samen in gesprek om na te gaan wat de doelstelling van een tekst is, wie de doelgroep is en welk middel hiervoor kan worden ingezet. Meedenkend uitvoerder, dat is wat Creatxt is.

Hoofddorp (Noord-Holland)
Jarenlang als financieel expert (administrateur en controller) in een Nederlands / Engelse omgeving gewerkt. Ik wil graag mijn Engels-Nederlands bijhouden en daarom Puur omdat ik het leuk en leerzaam vind. Ook kennis van Duits, wil echter met vertalingen uit Engels naar Nederlands beginnen.

Nieuw Vennep (Noord-Holland)
BvS Media is een communicatiebedrijf dat gespecialiseerd is in journalistieke teksten. Ik heb veel journalistieke ervaring opgedaan bij kranten, tijdschriften, omroepen en websites. U kunt mij inhuren als tekstschrijver of als redactiemedewerker.

Hoofddorp (Noord-Holland)
Wij leveren vertaal en IT Services zoals het ontwerpen en bouwen van websites en mobiele apps. Tevens vertalen wij graag uw website, brochure, app of andere documenten. Vertalingen worden altijd uitgevoerd door native speakers.

Nieuw Vennep (Noord-Holland)
Tekstschrijven, communicatieadvies en pr. Ruime ervaring met het maken en redigeren van webteksten en boeken, interviews en artikelen, huisstijl, journalistiek onderzoek en publiciteit.

Hoofddorp (Noord-Holland)
Ik werk alleen, zelfstandig en ben gedesinteresseerd om teksten ten vertalen in: Portugees (BR of PT), Engels en Nederlands.

Zwanenburg (Noord-Holland)
Ik werk freelance onder een VAR-verklaring en heb veel ervaring met het schrijven van (Googlevriendelijke) webcontent.

Nieuw Vennep (Noord-Holland)
Ervaring binnen vertalen tussen Noors, Engels en Nederlands en ondertitel werk.

Nieuw Vennep (Noord-Holland)
Vertaalbureau

Hoofddorp (Noord-Holland)
detachering

Nieuw Vennep (Noord-Holland)


Nieuw Vennep (Noord-Holland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2018