Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Beëdigd vertalers in Leeuwarden

Beëdigd vertaler in Leeuwarden nodig?
Met ruim 6.000 aangesloten beëdigd vertalers vindt u altijd de beëdigd vertaler die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van beëdigd vertalers. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de beëdigd vertaler met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Wirdum (fr) (Friesland)
Als vertaalbureau verzorgt Vertaalbureau It Ljocht vertalingen en tolkdiensten vanuit en naar vrijwel alle talen. Beide eigenaren van het vertaalbureau zijn SIGV-gediplomeerd en zowel beëdigd tolk alsook beëdigd vertaler (Nederlands, Duits, Fries, Slowaaks, Tsjechisch). Vertaalbureau It Ljocht bestaat sinds 1991 en staat bekend om zijn kwalitatief zeer hoogwaardige vertalingen. De laatste jaren heeft Vertaalbureau It Ljocht zich steeds meer geprofileerd als juridisch vertaalbureau.

Leeuwarden (Friesland)
wij kunnen u vertalingen verstrekken vanuit het Engels naar het Frans of Roemeens of andersom. De vertalingen worden snel en degelijk aangeleverd. De vertaalster is afgestudeerd in de Franse en Engelse taal op universitair niveau. Daarnaast is haar moedertaal Roemeens. Graag willen wij een degelijke en betrouwbare relatie opbouwen met u. Kwaliteit en lage tarieven zijn dus gegarandeerd.

Leeuwarden (Friesland)
Ik heb een tekstcorrectie en -redactiebureau en doe veel verschillende dingen op het gebied van taal. Mijn hoofdtaak is het redigeren van zeer uiteenlopende teksten, maar ik doe ook dingen als familiegeschiedenissen schrijven, of levensverhalen. Als ik maar op de een of andere manier met taal bezig ben, ben ik in mijn element. Vorig jaar is de eerste roman van mijn hand verschenen.

Leeuwarden (Friesland)
Ruim 30 jaar journalist/verslaggever en tekstschrijver. Veel contacten in en ervaring met de mediawereld. Voor al uw persberichten, informatieve teksten, correctie en of eindredactie een betrouwbaar adres! Ik werk snel, ben creatief en beschik over een vlotte pen. En ik ben betaalbaar!

Leeuwarden (Friesland)
Easy Translation is een vertaalbureau dat de juiste balans wil vinden tussen kwaliteit en prijs. Hierbij zorgen wij ervoor dat de kwaliteit niet lijdt onder de prijs. Wij kunnen de kwaliteit van onze vertalingen garanderen door het werk met native speakers van de doeltaal van uw tekst.

Leeuwarden (Friesland)
Teksten schrijven en redigeren, van lang tot kort, voor offline en voor online media, dat is wat ik doe. Wilt u graag een persbericht, teksten voor uw website of folder, of een langer achtergrondverhaal voor in een vakblad of magazine? Vrijblijvend contact opnemen kan altijd.
Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019