Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Boekhouders in Drenthe

Boekhouder in Drenthe nodig?
Met ruim 4.000 aangesloten boekhouders vindt u altijd de boekhouder die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van boekhouders. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de boekhouder met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Emmen (Drenthe)
Finovion Emmen kan uw administratie voeren, regelt alle belastingaangiftes tijdig, adviseert u hoe u meer omzet of lagere kosten kunt realiseren en dat alles tegen een aantrekkelijk vast maandelijks tarief. Prijsindicatie gemiddeld: voor een eenmanszaak v.a. € 90 per maand, een B.V. v.a. € 175 per maand. Dit is afhankelijk van het werk wat wij vooraf inschatten. Om de continuiteit van onze dienstverlening te verzekeren zijn wij aangesloten bij de franchiseorganisatie Finovion met meer dan 25 kantoren in heel Nederland.

Ruinerwold (Drenthe)
Na jarenlange ervaring op een MKB accountantskantoor ben ik per 1 januari 2011 gestart als zelfstandige. Ik heb veel ervaring met het opstellen van jaarrekeningen voor bedrijven van klein tot groot en het doen van aangiften Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting. Daarnaast ben ik al meer dan 10 jaar medevennoot in het bedrijf van mijn echtgenoot en heb daardoor ook veel ervaring met de 'dagelijkse' uitdagingen waar een ondernemer mee te maken krijgt. MW administratie en meer !

Emmen (Drenthe)
Financiële administratie en belastingaangifte Vehof Administratie is een eenmanszaak, of beter gezegd een eenvrouwszaak. Zoekt u een persoonlijk en betrokken administratiekantoor in de buurt van Emmen? Voor laten verzorgen van uw financiële administratie of belastingaangifte? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Een laagdrempelig en klein kantoor dat zich vooral richt op ZZP-ers en het MKB. Maar ook als particulier kunt u bij mij terecht voor uw belastingaangifte.

Hoogeveen (Drenthe)
CijferMeester Hoogeveen is een administratiekantoor, die met u als ondernemer meedenkt, die u altijd en overal inzicht geeft in uw administratie en (toekomstige) resultaat van uw onderneming. Een adviseur die er aan bijdraagt dat de boekhouding van uw bedrijf efficiënt is georganiseerd, die u proactief voorziet van advies waardoor u niet meer belasting betaalt dan noodzakelijk, terwijl onze kosten in vergelijking met een accountant lager en beheersbaar zijn.

Hoogeveen (Drenthe)
Administratiekantoor Hartman Administratie & Advies is een klein kantoor, gevestigd in Drenthe / Hoogeveen. Wij helpen MKB bedrijven met hun administratieve en fiscale vraagstukken. Wij geloven in samenwerking, samen sta je sterker dan alleen. De kosten voor de standaarddienstverlening proberen we laag te houden, als administratie periodiek, tijdig en bij voorkeur digitaal wordt aangeleverd zie je binnen 24 uur hoe je ervoor staat.

Hollandscheveld (Drenthe)
Als zelfstandige begonnen in 2006. Aangesloten bij een sterke organisatie. CijferMeester zorgt voor: - Verwerking administraite met periodieke rapportage. - Samenstellen jaarrekening. - BTW-aangiften. - Invullen CBS-enquêtes. - Opstellen en ondienen publicatiebescheiden KvK. - Aangiften Inkomstenbelasting. - Aangiften Vennootschapsbelasting. - Volledige salarisadministratie. Fiscale en bedrijfsecenomische advisering.

Emmer-Compascuum (Drenthe)
Administratiekantoor Meijer- Heynemann is een bureau voor administratieve diensten, jaarrekeningen en belastingaangiften in Emmer-Compascuum. Voor een persoonlijk, kundig en betrouwbaar advies bent u bij ons aan het goede adres. We kunnen u en uw bedrijf de zorgen die u op het gebied van fiscale en administratieve zaken heeft volledig uit handen nemen. U krijgt van ons een goed product tegen een vriendelijk tarief .

Hoogeveen (Drenthe)
20 jaar werkzaam in financiele administratie, in 2011 zelfstandig geworden, daar veel bedrijven in Hoogeveen e.o. mijn boekhoudkundige hulp vroegen. Ik hanteer een strak maar toch flexibele inrichting, waarbij verantwoording niet wordt ontlopen, vele referenties aanwezig, (op navraag worden ze verstrekt) Ervaren in opzetten administraties (kleinere) bedrijven, snel kunnen verwerken fakturen en flexibel in te zetten

Assen (Drenthe)
Admidie administratieve dienstverlening en belastingadvies is een klein, laagdrempelig administratiekantoor waar zowel particulieren, ondernemers als ook bijvoorbeeld een vereniging terecht kan voor de boekhouding, jaarrekening en belastingaangiften. Na ruim 20 jaar ervaring in loondienst bij diverse accountantskantoren ben ik in 2010 een eigen kantoor gestart. Ik ben aangesloten bij het Register Belastingadviseurs.

Dalen (Drenthe)
Welkom bij GerBrinck Administratie en Adviesbureau. Laagdrempelig en informeel, maar ook vakkundig, betrokken en informatief. In enkele kernwoorden is dit is de omschrijving van GerBrinck zoals onze klanten hem geven. Geen snelle pakken en glimmende bolides, maar korte lijnen, een luisterend oor, gedegen advies en heldere stukken. Contact met ons betekent niet direct dat de urenteller gaat lopen.

Nieuwlande (Drenthe)
BSN is een kleinschalig administratie kantoor die de tijd neemt voor iedere ondernemer. Wij verwerken de gehele administratie Helpen bij het opstarten van de (online)administratie en geven tips Doen de BTW aangiften Maken jaarrapporten Berekenen de inkomstenbelasting, ook voor particulieren Denken mee met de ondernemer We zijn flexibel en duidelijk Wij werken met Snelstart

Assen (Drenthe)
Ik verleen administratieve diensten aan particulieren en MKB. Ik kan voor u de aangifte Omzetbelasting en Inkomstenbelasting verzorgen. Ook kan ik uw boekhouding periodiek voor u verzorgen tegen een vooraf overeen te komen tarief. Ik heb ruim 25 jaar ervaring als administrateur en controller, in bedrijfsleven en bij overheid. Ik ben in overleg voor interim klussen in te huren.

Ruinerwold (Drenthe)
OAMKB staat voor omdenken in administratie waarbij de ondernemer snel en duidelijk geïnformeerd wordt. Vragen worden snel beantwoord en wij denken pro-actief met de ondernemer mee. Uw administratie wordt snel bijgewerkt en is 24/7 beschikbaar. snel inzicht in onbetaalde facturen en koppeling met uw bank. Advisering en begeleiding bij alle financiële vragen die u heeft.

Meppel (Drenthe)
Administratie- en belastingadvieskantoor gericht op het midden- en kleinbedrijf (tot 15 FTE). We onderscheiden ons door: 1. vaste (en vast is ook echt vast) prijzen o.b.v. abonnement, incl. vragen en advies. Niet voor iedere vraag een factuur; 2. verregaand geautomatiseerd en daardoor goedkoop; 3. betrokken bij de ondernemer en onderneming;

Assen (Drenthe)
Administratiekantoor voor het voeren van een complete administratie of b.v. voor een administratief / fiscaal advies. Voor het begeleiden van starters, hulp bij het maken van uw bedrijfsplan, maar ook voor uw loon- en salaris administratie. Wij verzorgen fiscale aangiften voor de IB, BTW, Loonbelasting, VPB. Ook voor de particuliere aangfite

Meppel (Drenthe)
Fiscaal en financieel advies in de breedste zin van het woord. Onze kernwaarden zijn Helder, Scherp en betrokken. Boeken van administraties; Opstellen jaarrekeningen; Verzorgen fiscale aangiften; Fiscale advisering; Etc... Waar wij ons in onderscheiden? Persoonlijk contact en optimale advisering/belastingbesparing voor de klant.

De Wijk (Drenthe)
Adviesbureau Ad Hoc is een klein administratiekantoor waarin kwaliteit het codewoord is. Van vele markten thuis (veel verschillende branches). Specialist in het begeleiden van starters, het voeren van salarisadministraties en het verzorgen van jaarrekeningen en bijbehorende aangiftes. Vooraf een vaste prijs, nooit discussie achteraf!

Nieuweroord (Drenthe)
Wij zijn een administratiekantoor met een ruime ervaring in het voeren van zowel financiële- als loonadministratie voor ondernemingen en vrije beroepen in het MKB. Wij stellen uw jaarrekening op en verzorgen de aangiften OB, IB en Vpb. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd tegen een met u overeengekomen vast bedrag per boekjaar.

Emmen (Drenthe)
9 jaren ervaring opgebouwd bij accountantskantoor. Nu zelfstandig ondernemer. Doelgroep: Verzorgen van aangiften inkomstenbelasting voor paritculieren. Verzorgen jaarrekening en fiscale werkzaamheden ten behoeve kleine zelfstandigen en zzp 'ers. Wij werken niet via uurtarieven maar volgens vaste prijsafspraken.

Ruinerwold (Drenthe)
JWM Advies, een klein kantoor waar uw zaken in deskundige handen zijn. Wij werken voor het MKB maar ook de ZZP-er en particulier kan bij ons terecht. Uw doet waar u goed in bent, wij doen waar wij goed in zijn: uw administratie en aangifen. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Nieuw-Weerdinge (Drenthe)
Helpen bij het voeren van een (bedrijfs)administratie. Komt u zelf niet meer uit de papier wirwar of ziet u door de bomen het bos niet meer? Ik wil u hierbij helpen om u weer een duidelijk overzicht te geven. Samen met u de financiele zaken weer op de rails zetten en houden.

Emmen (Drenthe)
Debia biedt verschillende diensten en producten in de zakelijke financiële dienstverlening. Zo bieden wij administratieve ondersteuning, debiteurenbeheer, incasso dienstverlening, automatisering, financiële software en HRM producten.

Zuidlaren (Drenthe)
Zakelijke dienstverlening voor financiële- en salarisadministraties samenstellen van jaarrekeningen verzorgen van fiscale aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting opstellen van prognoses

Hoogeveen (Drenthe)
Jarenlange kennis en ervaring met opstellen, bijhouden en voeren van administraties op SPD niveau. Daarnaast kennis en ervaring met belastingen en salarissen en juridische zaken.

Diever (Drenthe)
Het voeren van de gehele financiele- en salarisadministratie tot en met het jaarwerk, inclusief de aangiften naar de fiscus. Persoonlijke begeleiding, 24/7 bereikbaar.


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019