Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Boekhouders in Zeeland

Boekhouder in Zeeland nodig?
Met ruim 4.000 aangesloten boekhouders vindt u altijd de boekhouder die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van boekhouders. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de boekhouder met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Kapelle (Zeeland)
Accountants- en Advieshuis G&P is gespecialiseerd in accountancy, bedrijfsadvies, fiscale en administratieve diensten voor het mkb en bedrijfsadvies. We rekenen tal van regionale mkb-bedrijven tot onze klantenkring, uiteenlopend qua bedrijfsgrootte, organisatievorm en branche (zoals bouw, detailhandel, transport en horeca). Ook particulieren doen regelmatig een beroep op ons. Accountancy Samenstellen jaarrekening | Begroting en liquiditeitsprognoses | Tussentijdse cijfers Bedrijfsadvies Investeringen | Bedrijfsvoering | Organisatiestructuur | Estateplanning Fiscale dienstverlening Vennootschapsbelasting | Omzetbelasting | Inkomstenbelasting | Erf- en Schenkbelasting | Fiscaal advies | Bezwaar- en beroepsprocedures Administratieve dienstverlening Financiële administratie | Loonadministratie | Ondersteunen bij inrichten administraties Starters Zaken als ondernemingsplan, financiering en fiscale vraagstu...

IJzendijke (Zeeland)
Ons verhaal Na het afronden van mijn middelbare schoolopleiding ben ik gaan werken voor een relatief klein accountantskantoor. Naast mijn werkzaamheden voor dit kantoor, waar ik de benodigde praktijkervaring heb opgedaan, ben ik gestart met een aantal beroepsopleidingen. De benodigde vakkennis heb ik opgedaan door het volgen van de HBO beroepsopleidingen administrateur en controller. Daarnaast heb ik een fiscale opleiding gevolgd bij het toenmalige College van Belastingadviseurs. In verband met mijn werkzaamheden als zelfstandig adviseur voor de Regio Bank en het assurantiekantoor, heb ik de benodigde opleidingen gevolgd, gerelateerd aan de bank en verzekeringswereld. Nadat ik in 1997 ben gestart met een administratiekantoor, werden de activiteiten in 1998 uitgebreid met een assurantiekantoor en een zogenaamd Regio Bank agentschap. Vanaf 2005 voer ik alleen nog een administratiekantoor, maar de opgedane kennis in een breder verband geef...

Middelburg (Zeeland)
Accountants- en Adviesgroep Rijkse Sinds 1955 zijn onze accountants en adviseurs actief op met name de Zeeuwse markt. Al jaren zijn wij zakelijk partner van een groot deel van het midden- en kleinbedrijf en de vrije beroepsbeoefenaars in Zeeland. Op vijf locaties, te weten Middelburg, Goes, Vlissingen, Serooskerke en Zierikzee, biedt ons team van deskundige en ervaren medewerkers een breed pakket van diensten aan. Ons dienstenpakket bestaat uit: - Accountancy; - Begeleiding bij de start, overname of bedrijfsbeëindiging; - Fiscale aangiften en belastingadvies; - Bedrijfseconomische advies; - Financiële planning; - ICT advies; - Personeelsadvies. Naast onze kennis van de markt en onze vakkundigheid in het werk, staan vaste aanspreekpunten en persoonlijke aandacht bij ons voorop. Dit zijn dan ook punten waarvan onze klanten aangeven dat we ons daadwerkelijk onderscheiden van andere accountants en adviesbureaus....

Terneuzen (Zeeland)
Moeilijke tijden bieden ook kansen voor de huidige ondernemer!!! Administratiekantoor Cijfermeester Terneuzen is een daadkrachtig administratiekantoor wat gevestigd is in Terneuzen. Daadkrachtig omdat dit kantoor de kwaliteit en slagkracht heeft van een groot accountantskantoor wegens aansluiting bij de landelijke organisatie Cijfermeester, bestaande uit een netwerk van 55 kantoren. De kracht van een Cijfermeester-kantoor is gebaseerd op de steeds verder groeiende marktpositie welke zij inneemt: Cijfermeester biedt een uitstekend pakket aan dienstverlening. Deze dienstverlening kan bestaan uit het maken en indienen van een enkele aangifte tot het voeren van een volledige boekhouding waarbij ook de salarisadministratie in goede en deskundige handen is. Ik nodig u uit om kritisch naar uw kosten te kijken, en kan u wellicht een aanzienlijke besparing aanbieden op uw accountantskosten! Ik nodig u uit tot het maken van een afspraak!

Goes (Zeeland)
De accountants en belastingadviseurs van Pekaar & Partners vormen een uiterst professioneel en betrouwbaar team voor al uw voorkomende financiële zaken en bedrijfseconomische activiteiten. Vanzelfsprekend behoren de traditionele werkzaamheden als het controleren van jaarrekeningen, het inrichten of verzorgen van uw administratie, het samenstellen van jaarstukken of tussentijdse verslagen tot ons werkgebied. Daarnaast richten wij ons op het verstrekken van bedrijfseconomische adviezen, het opzetten van de administratieve- en personele organisatie en het begeleiden van subsidie-aanvragen. Naast het verzorgen van uw belastingaangifte of belastingadvies, behoren ook het arbeidsrecht, een algemene beoordeling van de civielrechtelijke aspecten van uw onderneming of haar structuur, uw oudedagvoorziening en het erfrecht tot ons takenpakket.

Aagtekerke (Zeeland)
Online Accountants MKB begeleidt MKB-bedrijven, ZZP-ers en starters op heel eigen en innovatieve wijze. Wij voeren een groot deel van de werkzaamheden online uit. We werken niet alleen vóór jou, maar vooral mét jou. Zo besparen we samen kosten en geven we je real time inzicht in je cijfers en bedrijfsvoering tegen een vast maandtarief. We kijken voortdurend naar verbetering van je processen, zodat die je minder tijd, geld en moeite kosten. Een online accountant is je financieel adviseur online, met wie je snel belt, mailt of chat als je een vraag hebt en met wie je ook regelmatig live zaken bespreekt. Slim online, transparant, efficiënt, in jouw voordeel: online accountancy is de nieuwe stijl. Ook jouw stijl? www.onlineaccountantsmkb.nl Werkplezier voor ondernemers!

Burgh-Haamstede (Zeeland)
Een administratiekantoor, geleid door een boekhouder, die wil meedenken met u als ondernemer, die u altijd en overal inzicht geeft in uw administratie en (toekomstige) resultaat van uw onderneming. Bedrijfsadviezen Administratie/boekhouden Salarisverwerking Opstellen jaarrekening Publicatie balans en notulen Aangifte omzetbelasting Aangifte vennootschapsbelasting Aangifte inkomstenbelasting BTW terugvragen zonnepanelen Een adviseur die er aan bijdraagt dat de boekhouding van uw bedrijf efficiënt is georganiseerd, die u proactief voorziet van advies waardoor u niet meer belasting betaalt dan noodzakelijk, terwijl onze kosten in vergelijking met een accountant lager en beheersbaar zijn.

Burgh-Haamstede (Zeeland)
De Bongerd VOF is een klein, professioneel administratie- en belastingadvieskantoor speciaal voor eenmanszaken, VOF's en BV's in het Midden en Kleinbedrijf. Wij kunnen u de gehele administratie, incl. loonadministratie, uit handen nemen en wij verzorgen tevens alle belastingaangiften, jaarrekeningen en overige opgaven aan instanties. De gehele administratie kunt u bij ons onderbrengen tegen een vast jaartarief. Dus geen nare verassingen achteraf. Tevens hebben wij voor startende ondernemers regelmatig aantrekkelijke kortingsakties. Ons kantoor is gevestigd in Burgh-Haamstede en wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio Zeeland, Zuid-Holland en Brabant. Voor verdere informatie kunt u terecht op onze website.

Ossenisse (Zeeland)
Jos Huijgens heeft na ruim 20 jaar ervaring als boekhouder, financieel manager en financieel directeur in diverse bedrijven in 2004 besloten voor zichzelf te beginnen. Als zoon van een accountant is hij opgegroeid in dit vak. Doordat zijn vader ook kantoor aan huis had, heeft hij geleerd dat je het vertrouwen van je klanten wint door vakmanschap, maar ook door met beide benen op de grond te blijven staan. Niet alleen de prijs is belangrijk, er moet een klik zijn tussen ondernemer en boekhouder. Vandaar dat Jos niet alleen de offerte belangrijk vindt, maar zeker ook het gesprek er na.

Zierikzee (Zeeland)
Fizeon is een online platform voor het verwerken van de dagelijkse boekhouding. De cliënt uploadt haar administratieve bescheiden in een beveiligde omgeving en Fizeon doet de rest. Naast het verwerken van de aangeleverde documenten, verzorgt Fizeon ook: Het verzorgen van de aangifte(n) omzetbelasting Samenstellen van de jaarrekening Publicatiestukken ten behoeve van de Kamer van Koophandel Het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting Het verzorgen van de aangifte vennootschapsbelasting Personeels- en salarisadministratie

Middelburg (Zeeland)
Ik zal mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Deveron Wassink, 29 jaar en als ondernemer gevestigd in de binnenstad van Middelburg. Vooral dingen niet moeilijker maken dan dat ze zijn is mijn motto. Doordat ik geen onnodige kosten maak voor bijvoorbeeld een receptioniste, kantoor of lease-auto ligt mijn uurtarief lager dan gemiddeld. Mijn werkzaamheden voer ik uit vanuit huis, waar ik uiteraard mijn ''home office'' tot mijn beschikking heb. Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Graag tot binnenkort!

Scherpenisse (Zeeland)
Ik heb jarenlange ervaring in de accountancy. Ben sinds 2008 ingeschreven als Accountant-Administratieconsulent (AA-accountant). Sinds 1996 werkzaam in de praktijk, laatst voor een periode van ruim tien jaar als accountant in de samenstelpraktijk van een kantoor met 30 mensen. Ik doe nu zelfstandig werkzaamheden in de administratieve en fiscale dienstverlening en advisering. Ik ben klantgericht, gedreven en deskundig. Ik werk vanuit thuis en kan dus zeer efficiënt en kostenbewust werken.

Middelburg (Zeeland)
Wij zijn een professioneel en modern administratiekantoor en verrichten derhalve werkzaamheden voor bedrijven en particulieren op het gebied van administratie, accountancy en belastingzaken. Onze vestigingsplaats is Middelburg, en ons werkgebied is Zeeland en omstreken. Door de kleinschaligheid van ons kantoor zijn onze cliënten verzekerd van een persoonlijke, klantgerichte benadering.

Goes (Zeeland)
Jong en dynamisch administratiekantoor met vele jaren praktijkervaring (groot regionaal accountantskantoor in Zeeland). Juist de kleine en middelgrote ondernemers zijn bij ons aan het goede adres, persoonlijk contact en pro-actieve benadering staan bij ons centraal. Daarnaast zijn wij aangesloten bij NOAB o.a. om de kwaliteit van onze werkzaamheden te waarborgen.

Goes (Zeeland)
Schipper Financials is een administratiekantoor welke een gedeelte of de gehele boekhouding van MKB-bedrijven verzorgt. Tevens geven wij advies aan u als ondernemer. We begeleiden in het opstarten van uw bedrijf en bij het opzetten van een goede administratie. Naast het verzorgen van de boekhouding dragen wij ook zorg voor de jaarstukken.

's-Heer-Arendskerke (Zeeland)
Relatief klein kantoor met 6 medewerkers. Opgericht in 1991 en geleidelijk uitgebouwd. Centraal in Zeeland en zeer goed bereikbaar. Gericht op starters, MKB en particulieren. Steekwoorden: deskundig, laagdrempelig, betrouwbaar, betrokken. Goede prijs-kwaliteit-verhouding.

Goes (Zeeland)
Ik ben een Bedrijfseconoom die bij een Big 4 kantoor heeft gewerkt op de controlepraktijk en in de samenstelpraktijk een tijd heeft meegelopen. Ik wil voor mezelf starten met een administratiekantoor waarbij ik tevens jaarrekeningen opstel en financiële advisering verzorg.

Zuiddorpe (Zeeland)
Voor alle werkzaamheden op het gebied van de gehele administratie en loonadministratie. Het verzorgen van de jaarrekening voor een zzp-er tot een grote bv structuur maar ook voor fiscale adviezen kunt u bij mij terecht. Mail gerust voor informatie

Scharendijke (Zeeland)
Klaver Financieel is een ambitieus administratie- en belastingadvieskantoor voor het mkb en de particulier. Wilt u niet onnodig betalen voor zaken die u niet nodig heeft? Informeer naar onze concurrerende prijzen!

Hulst (Zeeland)
Specialisaties: MKB-bedrijven, opzetten van administraties en samenstellen van jaarrekeningen. BTW in paardenbedrijven, administratieve ondersteuning op free-lance basis, opstellen van tussentijdse rapportages.

's-Gravenpolder (Zeeland)
Kleinschalig Administratiekantoor. Gericht op kleine ondernemers , zelfstandigen die voor een redelijk tarief hun administratie deels of volledig willen laten uitvoeren

Oostburg (Zeeland)
- Financieel management - Het verzorgen van (complexe) boekhoudingen - VvE Beheer - Het verzorgen van fiscale aangiften - Administratiekantoor

Oostburg (Zeeland)
Administratiekantoor voor boekhouding, fiscale aangifte, salarisadministratie, jaarrekening, bedrijfsadvies, schenk-en erfbelasting en detachtering

Middelburg (Zeeland)
Voeren van administraties, vervaardigen van jaarrekeningen en het verzorgen van (fiscale) aangiften

Scherpenisse (Zeeland)
Accountantswerkzaamheden, administratieve en fiscale dienstverlening, advisering


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2021