Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Boekhouders in Alkmaar

Boekhouder in Alkmaar nodig?
Met ruim 4.000 aangesloten boekhouders vindt u altijd de boekhouder die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van boekhouders. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de boekhouder met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Alkmaar (Noord-Holland)
ZOBIS is een nieuw concept bedacht door een aantal accountants en fiscalisten met vele jaren ervaring bij de 'traditionele' (grotere) accountantskantoren. Waarom ZOBIS? Jij, als ondernemer wilt op maat geadviseerd worden en wil zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de administratie, de jaarrekening en de diverse aangiften. ZOBIS biedt het complete pakket. Naast de standaard werkzaamheden biedt ZOBIS actuele managementinformatie (gebaseerd op de actuele stand van zaken in de boekhouding) en kun je gebruik maken van onze bedrijfscoach. Daarnaast maken wij gebruik van verregaande automatisering, waardoor wij de basisproducten tegen minimale kosten kunnen leveren. Tevens krijg je beschikking over een eigen clientenportaal (ZOBIS Online) die 24/7 "in the cloud" te raadplegen is. Om jou en je bedrijf zo goed mogelijk te begeleiden nemen onze bedrijfscoaches periodiek contact op. De bedrijfscoaches worden bijgestaan door specialisten (ac...

Alkmaar (Noord-Holland)
Bij TMR belastingadvies draait het om laagdrempelige fiscale begeleiding. We vinden de persoonlijke relatie met onze cliënten heel belangrijk. We maken het liefst van tevoren duidelijke afspraken, wat wordt er verwacht en wat staat er uiteindelijk op de rekening? TMR belastingadvies is een jong kantoor, maar met ervaren en gedreven medewerkers. Heb je ook het idee dat je teveel belasting betaald? Heb je behoefte aan vriendelijk advies met persoonlijke aandacht? Dan ben je hier aan het juiste adres. We verzorgen graag jouw aangifte, maar denken ook graag mee naar de toekomstige aangiften, hoe moeten die eruit komen zien en hoe kunnen we die optimaliseren onder de huidige omstandigheden.

Alkmaar (Noord-Holland)
Administratiekantoor Wesenhagen is een administratiekantoor voor ondernemers en particulieren. Wij ondersteunen u bij alle werkzaamheden op administratief en fiscaal gebied, waarbij u kunt vertrouwen op een brede professionele dienstverlening. Administratiekantoor is gespecialiseerd in het verwerken van de financiële administratie, salarisadministratie en fiscale zaken. Wij gaan zeer klantgericht te werk, maken heldere afspraken en komen deze daadwerkelijk na. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen per e-mail info@admwesenhagen.nl, telefoon 072-8440970 of via onze website www.admwesenhagen.nl.

Alkmaar (Noord-Holland)
Wij zijn een administratiekantoor welke de zorg van uw totale administratie bij u wegnemen. Persoonlijk contact en het bijstaan met advies staan bij ons hoog in het vaandel. Geen achterstanden in uw administratie. Wij maken met u een vaste prijsafspraak zodat u achteraf niet voor onaangename verassingen komt te staan. Bij ons geen uurtje factuurtje mentaliteit. U kan daardoor zelf al uw aandacht aan de onderneming besteden. Elke maand of elk kwartaal ontvangt u een financieel overzicht van de stand van zaken van uw onderneming. Dit doen wij voor zowel particulieren, eenmanszaken ( ZZP'ers), VOF's, BV's en stichtingen.

Alkmaar (Noord-Holland)
Cloudkeeping administratie en advies staat voor grip op de cijfers, meer inzicht, meer controle. Bent u op zoek naar een snelle en voordelige manier om uw administratie op orde te krijgen en te houden? Zoek niet verder, Cloudkeeping administratie en advies neemt u graag de volledige administratie uit handen. Al vanaf € 62 per maand verzorgt Cloudkeeping administratie en advies uw gehele administratie, dit is inclusief het verwerken van de boekhouding, het indienen van de aangiften BTW, het opstellen van de jaarcijfers t.b.v. de aangifte inkomstenbelasting en het indienen van de aangifte inkomstenbelasting.

Alkmaar (Noord-Holland)
Na 13 jaar werkzaam te zijn op een accountantskantoor wil ik me graag als zzp'er gaan aanbieden aan de mkb klant en inhuur mogelijk door bedrijven en accountants- en administratiekantoren. (bedrijf nog in opstart). Mijn specialisaties zijn bijhouden van volledige administraties op allerlei mogelijke manieren,btw, samenstellen van mkb-jaarrekeningen en het begeleiden van klanten en personeel in het opzetten en uitvoeren van de administratie in diverse boekhoudsystemen.

Alkmaar (Noord-Holland)
Ooms belastingadviesbureau is een organisatie van professionals op het gebied van belastingzaken en administratieve dienstverlening. De organisatie werkt voor middelgrote en kleine bedrijven, vrije beroepsbeoefenaars en non-profitinstellingen. Het werkgebied ligt voornamelijk in Noord-Holland en de aangrenzende provincies. Ooms belastingadviesbureau biedt de klant een ruim scala aan oplossingen op het gebied van advisering en administratieve ondersteuning.

Oudorp (Noord-Holland)
AIB Accountancy & Belastingadvies is een jong en energiek kantoor, gespecialiseerd in het verzorgen van: - Jaarrekeningen en deponeringsstukken; - Assurance-opdrachten voor het MKB; - Aangifte Inkomstenbelasting; - Aangifte Vennootschapsbelasting. Bij ons staat de cliënt centraal. Naast heldere en zeer concurerende tarieven, hechten wij dan ook veel waarde aan een persoonlijke benadering.

Alkmaar (Noord-Holland)
Financiele dienstverlening, ook interim. Salarisadministraties IB-aangiften particulieren

Alkmaar (Noord-Holland)

Alkmaar (Noord-Holland)Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2021