Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Boekhouders in Arnhem

Boekhouder in Arnhem nodig?
Met ruim 4.000 aangesloten boekhouders vindt u altijd de boekhouder die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van boekhouders. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de boekhouder met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Arnhem (Gelderland)
Ik ben Carina Schadd, een ZZP-er met 20 jaar werkervaring in het bedrijfsleven. Bij bedrijven als Nike Europe, de Nederlandse Zorgautoriteit en Teijin Aramid heb ik ervaring opgedaan op het vlak van demand planning, supply chain management, business analyse en finance. Tegenwoordig zet ik mijn kennis en ervaring in via mijn eigen bedrijf GOGETHER SUPPORT in Arnhem. Ik ondersteun organisaties en ondernemers op het gebied van business / data analyse, administratie, planning en projecten. Ik heb opdrachten mogen doen voor o.a. Make-A-Wish International, Imagine People, CBF, Geelkerken Adviseurs, Kerstmakelaar en Mentaal de Baas. Ik ga voor persoonlijk contact, duidelijke afspraken en werk altijd resultaatgericht. Structureel onderdeel uitmaken van een onderneming vind ik prettig, maar ik doe ook graag ad hoc opdrachten en tijdelijk/projectmatig werk. Mij geeft het energie en voldoening als ik opdrachtgevers, die zeer gedreven zijn...

Arnhem (Gelderland)
Ik, Maaike Craanen, ben 4 jaar werkzaam geweest in de accountancy, en ik heb daarbij ruime ervaring opgedaan in het voeren van administraties, IB/OB/VPB aangiftes en het opstellen van jaarrekeningen. Ik miste hierin sterk het contact met de klant en vooral de meerwaarde die ik de klant kan geven met een stukje persoonlijke begeleiding die verder gaat dan alleen het opstellen van de aangiftes en de jaarrekening. Fa Coaching begeleidt (startende) ondernemers bij het opzetten van hun (financiële) administratie en zorgt samen met de ondernemer voor overzicht en inzicht in de eigen cijfers. Wij kunnen daarnaast ook (gedeeltelijk) uw administratieve lasten overnemen, in welke vorm u wilt. FA Coaching werkt nauw samen met mr. G.J.A. Craanen van Stolp Consult in Ede. Hij heeft ruim 35 ervaring met bedrijfsovernames, fusies, startersbegeleiding en belasting- en financieringsvraagstukken. Door de samenwerking hebben we een mooie combi...

Arnhem (Gelderland)
Oud is een gerenommeerd administratie- en belastingadviesburo te Velp (bij Arnhem). Het kantoor bestaat sinds de jaren '80 en verzorgt tal van administratieve diensten voor onder meer: horecagelegenheden, adviesbureau's, klussenbedrijven, assurantie-tussenpersonen, winkels, taxibedrijven, zzp-ers, et cetera. Persoonlijk contact Bij Oud bent u geen nummer. U heeft een vaste contactpersoon waarbij u met al uw administratie- en belastingvragen terecht kunt. Mocht u interesse hebben om klant te worden, neem dan eens contact op voor een vrijblijvend gesprek. Lid NOAB en CB Oud is lid van het College van Belastingsadviseurs en lid van het NOAB. De leden van NOAB zijn streng geselecteerde zelfstandige administratiekantoren die zich op coöperatieve grondslag verenigen. Door deze bundeling van krachten heeft elk NOAB -kantoor de beschikking over kennis en ervaring van specialisten op ieder denkbaar terrein.

Arnhem (Gelderland)
Administratiekantoor S.s.a. Balans te Arnhem geeft u een betaalbaar advies, in begrijpelijke taal afgestemd op uw behoeften. Onze dienstverlening kent een scherpe prijs-kwaliteit verhouding, waarbij wij geregeld vaste prijsafspraken maken met onze klanten. Zo kunt u bijvoorbeeld een vaste prijsafspraak met ons maken op maandelijkse basis, per kwartaal of op jaarbasis. Naast de mogelijkheid van de vaste prijsafspraken, is het ook mogelijk om u van dienst te zijn op uurbasis. Alle diensten staan hieronder voor u weergegeven, tarieven op aanvraag. Verwerken van uw administratie Salarisadministratie Aangifte omzetbelasting Jaarrekening Aangifte inkomstenbelasting Aangifte vennootschapsbelasting

Arnhem (Gelderland)
Met meer dan 20 jaar ervaring is Care Accountancy een klein kantoor met als doel accountantsdiensten en expertise bereikbaar te maken voor elke ondernemer. Vanwege onze kleinschalige omvang is een persoonlijk contact gewaarborgd. Geen onnodige overhead kosten waardoor wij onze diensten tegen nette prijzen kunnen aanbieden. Wij werken o.b.v. prijsafspraken zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Werkzaamheden die buiten de gemaakte afspraken vallen zullen wij vooraf met u doornemen. Met andere woorden is Care Accountancy prijstechnisch interessant en een solide betrouwbare partner met een grote diversiteit aan klanten in combinatie met jaren ervaring. Meer weten, bezoek onze website.

Arnhem (Gelderland)
Ik lever gedegen resultaten gebaseerd op meer dan15 jaar ervaring als schade, Zorg en Inkomen actuaris bij verschillende verzekeringsmaatschappijen. In mijn aanpak streef ik naar de balans tussen succes en kwaliteit. Ik maak de businessvraag zo concreet mogelijk door meer gesprekken met de opdrachtgever te voeren. Vervolgens ga ik op zoek naar passende analyses om duidelijke en begrijpelijke inzichten te genereren, waarop de juiste beslissingen kunnen worden genomen. Ik ben iemand die zijn werk gestructureerd aanpakt. Ik werk planmatig, maar ben ook zo flexibel dat ik af kan wijken van de planning wanneer dat nodig is.

Arnhem (Gelderland)
Croon & Magendans, aangesloten bij de branchevereniging bobb en ingeschreven in het RAB register, adviseert en begeleidt ondernemers op het gebied van bedrijfsopvolging, bedrijfswaardering en financiering. De dienstverlening kenmerkt zich door Kwaliteit, Integriteit en Pragmatisme. De vennoten en medewerkers in Croon & Magendans hebben uitgebreide ervaring in deze vakgebieden. Tevens is een van de vennoten docent bedrijfsopvolging en financiering aan verschillende Hoge Scholen.

Arnhem (Gelderland)
Administratiekantoor Holgen is een klein, persoonlijk administratiekantoor met een luisterend oor voor de klant. U bepaalt welke werkzaamheden u wilt uitbesteden. Wij zijn zeer flexibel en kunnen afspraken maken bij u op kantoor of thuis, of bij ons op kantoor. Een afspraak in de avonduren behoort ook tot de mogelijkheden. Wij hebben jarenlange ervaring, zowel met kleine startende bedrijven, als met MKB en verzorgen tevens jaarlijks honderden IB aangiften voor de particulier.

Arnhem (Gelderland)
Gespecialiseerd in het begeleiden van startende en doorgroeiende ondernemers. Het dienstenpallet bestaat uit o.a.: - begeleiden van een kredietaanvraag; - opstellen van beginbalans, exploitatie overzicht, begrotingen etc.; - opstellen van KPI's, rapportages, etc. - ondersteunen bij de boekhouding; - klankbord (financieel en strategisch) voor directies. Sterke punten: - commercieel - pragmatisch maar ook gevoel voor detail - 10 jaar retail ervaring

Arnhem (Gelderland)
Administratie- en Belastingkantoor IJska is gespecialiseerd in het verlenen van hoogwaardige diensten op administratief en fiscaal gebied. Wij richten ons met name op het midden- en kleinbedrijf en de particuliere markt. De kleinschaligheid van ons kantoor zorgt ervoor dat wij onze diensten tegen een zeer concurrerend tarief kunnen aanbieden waarbij de wensen van de klant centraal staan.

Arnhem (Gelderland)
Via MGM Solutions zet ik me in als financieel interimmanager en verzorg ik boekhoudingen en fiscale aangiftes voor cliënten. Check mijn website voor meer informatie, in het bijzonder bijgevoegde link: http://www.mgmsolutions.nl/over-mij/ Hier kun je meer lezen over mijn achtergrond en loopbaan tot nu toe. Hartelijke groet, Manuela Lammerse-de Later

Arnhem (Gelderland)
Financieel en belastingadvies voor de zelfstandige zonder personeel. Complete all in service pakketten voor tussen de 0 en 1000 boekstukken. All in pakketten (administratie verwerken, Omzetbelasting, inkomstenbelasting, 4x per jaar financieel / belastingadvies) voor €499,-- per jaar. 15 jaar ervaring in de accountancy. Eigenaren zijn beide zzp er geweest.

Arnhem (Gelderland)
Als Freelancer doe ik voor diverse personen en bedrijven de belastingzaken en boekhouding. Dit gaat om eenvoudige aangiftes, of Voorlopige Teruggaven bij particulieren, maar ook om bijvoorbeeld bezwaar- of beroepsschriften inzake inkomstenbelasting en omzetbelasting. Ik werk op een toegankelijke manier, waarbij een duidelijke uitleg centraal staat.

Arnhem (Gelderland)
Ten Donkelaar Administratie & Advies is een samenwerkingsverband van enthousiaste ondernemers die u graag helpen bij alle facetten van het ondernemerschap. Wij helpen u met uw administratie en jaarwerk, geven u fiscale adviezen maar bovenal maken we graag persoonlijk kennis met u en uw onderneming!

Arnhem (Gelderland)
Administratiekantoor Frank Janssen verzorgd de administratie en geeft advies aan MKB ondernemers. Wij zijn vooral gericht op (startende) ZZP, éénmanszaken en VOF (al dan niet met personeel). Ons administratiekantoor heeft een samenwerkingsverband met Ten Donkelaar Administraties & Advies BV.

Arnhem (Gelderland)
Acconline neemt je boekhouding uit handen. Het enige wat je hoeft te doen is je facturen en bonnetjes naar ons toe sturen. Voor een vast bedrag per maand verzorgen we jouw financiële administratie. Zo houd jij tijd over om je te richten op hetgeen je écht leuk vindt!

Arnhem (Gelderland)
Administratie, BTW, Salarisadministratie, Winstaangifte en Particuliere Aangifte, Belastingadvies, advies inrichten administratie, begeleiding startende ondernemer.

Arnhem (Gelderland)
Accountantscontrole van financiële verantwoordingen: jaarrekeningen, subsidieverklaringen.

Arnhem (Gelderland)
Belastingaangiften / Belastingadvies / Administratie / Jaarcijfers
Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2021