Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Boekhouders in Assen

Boekhouder in Assen nodig?
Met ruim 4.000 aangesloten boekhouders vindt u altijd de boekhouder die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van boekhouders. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de boekhouder met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Assen (Drenthe)
DB Administratie & Advies is een klein administratiekantoor die in 2010 gestart is en actief is voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf, ZZP-ers,kleine non-profitorganisaties, alsmede voor particulieren. Wij zijn gevestigd te Assen. Wij onderscheiden ons naast het leveren van kwaliteit door een persoonlijk contact op te bouwen met de cliënt waardoor er meegedacht wordt en er snel gereageerd kan worden op nieuwe ontwikkelingen. En dit persoonlijk contact betekent, dat u zich als klant thuis kunt voelen in een vertrouwde omgeving. Het uitbesteden van (een deel van) de administratie aan ons geeft u alsondernemer meer tijd voor de kernactiviteiten van uw onderneming. Of het nu gaat om uitbesteding van uw gehele administratie of slechts voor het opstellen van uwfinanciële jaarrekening, u bent bij ons altijd aan het juiste adres. Ook voor het op orde brengen van uw particuliere administratie, aangifteinkomstenbelasting en ...

Assen (Drenthe)
Transparant Administratie is een klein administratiekantoor werkzaam voor klanten in het Midden en Klein Bedrijf. Na vijf jaren gewerkt te hebben vanuit Nederland is de eigenaar van Transparant Administratie met zijn gezin uitgezonden naar Jordanie en heeft vanaf daar de reeds bestaande klanten bediend. Na zeer positieve ervaringen in de afgelopen anderhalf jaar heeft Transparant Administratie besloten weer nieuwe klanten aan te nemen. Voor u een uitgelezen kans om tegen zeer gunstige tarieven een behoorlijk ervaren boekhouder (meer dan tien jaar ervaring waarvan meer dan vijf jaar een eigen kantoor) aan boord van uw onderneming te krijgen. Omdat wij alles vanaf afstand doen kunnen wij hoogwaardige kwaliteit leveren tegen meer dan gunstige tarieven. Bovendien ondersteunt u ons ontwikkelingswerk in Jordanie ook nog eens door klant te worden van Transparant Administratie. Een echte win win situatie!

Assen (Drenthe)
UW VERBINDENDE FACTOR MET KORTE LIJNEN Triple A De Wit is in het voeren van de boekhouding voor bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf en startende ondernemers gespecialiseerd. Triple A staat voor een tijdige, adequate en betrouwbare voorziening in uw financiële informatiebehoefte. Triple A vindt een persoonlijke, integere en duurzame relatie belangrijk. U kunt bij Triple A terecht voor al uw vragen op administratief en financieel gebied. Daarnaast is Triple A door ruime ervaring in staat u te adviseren over financieel gerelateerde zaken. Ook voor uw IB-aangifte kunt u bij Triple A terecht. Bij vragen bel of e-mail en Triple A zal proberen u zo snel mogelijk te helpen. Triple A De Wit kan optreden als: boekhouder hoofd administratie belastingadviseur klankbord voor financiële zaken debiteurenbewaker salarisadministrateur controller

Assen (Drenthe)
In administratiekantoor Assen vindt u een betrouwbare partner voor ondersteuning bij uw administratie en belastingadvies. Uitgebreide kennis van administratie en belastingadvies Wij beschikken door onze ervaring en ons uitgebreide netwerk altijd over de juiste kennis die nodig is om u zo optimaal mogelijk te kunnen ondersteunen. Zo kunt u bij ons onder meer voor de volgende zaken terecht: Jaarverslagen Belastingaangifte Belastingsadvies Ondernemersadvies Advies over rechtsvormen Online boekhouden Maak een vrijblijvende afspraak! U bent bij ons aan het juiste adres wanneer u opzoek bent naar een persoonlijke aanpak, een scherp tarief, hoge service en hoge kwaliteit. Neem contact op met ons kantoor. Administratiekantoor Assen, uw betrouwbare partner voor administratie en meer.

Assen (Drenthe)
Faijdherbe Financieel en Fiscaal Adviseurs is een administratie- en fiscaal advies kantoor met vestigingen in Assen en Amsterdam. Wij staan voor actieve financiële en fiscale begeleiding als onderdeel van uw bedrijfsvoering. Rob Faijdherbe is afgestudeerd fiscalist en startte in 2002 zijn eigen kantoor om ondernemers in het MKB actief te begeleiden en te stimuleren. Ook verricht hij werkzaamheden als fiscaal advocaat. Binnen ons kantoor in Assen zijn nu 4 medewerkers werkzaam. Daarnaast organiseren wij voor onze klanten en relaties presentaties over ontwikkelingen in de fiscaliteiten en financiën. Rob Faijdherbe is 4 jaar lang voorzitter geweest van JBN Drenthe.

Assen (Drenthe)
Mieke Timmermans administratie en advies is opgericht per 1 januari 2012. Na het volgen van de opleiding tot Register Accountant aan de Rijksuniversiteit in Groningen heb ik 5.5 jaar werkervaring opgedaan bij PricewaterhouseCoopers. Daarna heb ik voor een periode van 6 jaar een commerciële functie gekozen. Met ingang van 1 januari 2012 combineer ik het moederschap met een eigen administratiekantoor. Mijn kantoor is laagdrempelig doordat ik het enige aanspreekpunt ben en omdat ik met scherpe, meestal vaste prijzen werk. Vooraf duidelijke afspraken maken voorkomt discussies achteraf!

Assen (Drenthe)
Admidie administratieve dienstverlening en belastingadvies is een klein, laagdrempelig administratiekantoor waar zowel particulieren, ondernemers als ook bijvoorbeeld een vereniging terecht kan voor de boekhouding, jaarrekening en belastingaangiften. Na ruim 20 jaar ervaring in loondienst bij diverse accountantskantoren ben ik in 2010 een eigen kantoor gestart. Ik ben aangesloten bij het Register Belastingadviseurs.

Assen (Drenthe)
Ik verleen administratieve diensten aan particulieren en MKB. Ik kan voor u de aangifte Omzetbelasting en Inkomstenbelasting verzorgen. Ook kan ik uw boekhouding periodiek voor u verzorgen tegen een vooraf overeen te komen tarief. Ik heb ruim 25 jaar ervaring als administrateur en controller, in bedrijfsleven en bij overheid. Ik ben in overleg voor interim klussen in te huren.

Assen (Drenthe)
Administratiekantoor voor het voeren van een complete administratie of b.v. voor een administratief / fiscaal advies. Voor het begeleiden van starters, hulp bij het maken van uw bedrijfsplan, maar ook voor uw loon- en salaris administratie. Wij verzorgen fiscale aangiften voor de IB, BTW, Loonbelasting, VPB. Ook voor de particuliere aangfite

Assen (Drenthe)
Deskundig accountantskantoor werkzaam op diverse terreinen.
Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2022