Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Boekhouders in Delft

Boekhouder in Delft nodig?
Met ruim 4.000 aangesloten boekhouders vindt u altijd de boekhouder die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van boekhouders. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de boekhouder met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Delft (Zuid-Holland)
Van Oeveren Accountants is een ambitieus zelfstandig accountantskantoor te Delft actief op het gebied van accountancy en advisering voor het MKB. Door onze aansluiting bij het landelijke kwaliteitsnetwerk van het SRA (www.sra.nl) bieden wij de mogelijkheden en kennis van een groot kantoor met het persoonlijke van een klein kantoor. Integriteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid bij onze cliënten zijn belangrijk voor ons. De lijnen zijn kort en u heeft altijd een vast aanspreekpunt. Wij zijn continu op zoek naar mogelijkheden en ontwikkelingen de bedrijfsvoering van onze cliënten te optimaliseren. Onze cliënten zijn gespreid over diverse branches en variëren van zzp-ers tot ondernemingen met 50 werknemers al dan niet exporterend over de gehele wereld. Tot onze cliëntenportefeuille behoren o.a. bloemenexporteurs, groothandels, adviesbureaus, productiebedrijven, ontwerpbureaus, autobedrijven en stichtingen.

Delft (Zuid-Holland)
Heeft u een eenmanszaak, en wilt u graag uw vak uitvoeren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de administratie, de omzetbelasting, jaarcijfers, en alle regeltjes waarop gelet moet worden, die trouwens ook bijna ieder jaar wijzigen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan! VDVS heeft diverse, zeer brede pakketten opgesteld waar u uit kunt kiezen zodat u verzekerd bent dat u geholpen wordt op een manier die het beste bij u en uw bedrijf past. U kunt bijvoorbeeld uw boekhouding op diverse manieren aanleveren; in een schoenendoos, digitaal, in een map, wat u het prettigste vind. VDVS voegt alle data samen in een overzichtelijk document, en kan u advies en inzicht geven over hoe het dat betreffende kwartaal met uw bedrijf gaat. Uiteraard heeft u altijd inzicht in hetgene wat VDVS voor u doet, en alles wordt 1 op 1 met u besproken zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Delft (Zuid-Holland)
Earfra is een belastingadvies- en administratie kantoor. Wij verzorgen de administratie, verschillende belastingaangiftes en belastingadviezen voor particulieren en ondernemers. Earfra is in 2014 ruim 20 jaar actief. In ons bestand hebben we hoveniers, kapsalon, klus- en bouwbedrijven, advocatenkantoor enz.. Wij komen indien u dat wenst op locatie met u doornemen hoe wij voor u van dienst kunnen zijn. Earfra wordt geleid door mevrouw mr. I. Bake, fiscaal jurist gestudeerd aan de RU Leiden. Daarnaast is ze parttime werkzaam geweest, als docente economie en recht, aan de Havo, en Atheneum. Ze heeft workshops ontworpen en begeleid voor (startende) ondernemers. Voor meer informatie kunt u bellen 015-2122250 of kijk op onze website www.earfra.nl

Delft (Zuid-Holland)
De financiële vleugel van De Adelaar Cijfer- en Taalvast ontzorgt u op het gebied van uw financiële administratie. Een scherp gevoel voor cijfers leidt mede tot adviezen voor een betere boekhouding en een sterkere bedrijfsvoering. De vergelijking met een adelaar houdt u en mij scherp. De belangrijkste diensten zijn: * het verzorgen / bijhouden van (een deel van) uw boekhouding; * het verzorgen van uw belastingaangiften {btw, IB en Vpb). Kernwoorden in de dienstverlening zijn: * persoonlijke aandacht; * nauwkeurigheid; * flexibiliteit; * ondersteuning / leren; * klantgerichtheid.

Delft (Zuid-Holland)
Totale administratie onder de vleugels van Adminto Adminto staat voor Administratie totaal, wat zich uit in de volgende diensten: financiële administratie loonadministratie financiële verslagen belastingaangiften diverse overige diensten Kenmerkende eigenschappen van Adminto zijn: één aanspreekpunt online boekhouden transparantie scherpe tarieven Spreken deze diensten en eigenschappen u aan? Adminto nodigt u uit om uitgebreide informatie over onder andere het bureau, haar diensten en tarieven tot u te nemen op haar website: www.adminto.nl.

Delft (Zuid-Holland)
SEBIS Accountants, uw betrouwbare accountant op maat! SEBIS is een accountantskantoor dat u kan voorzien van accountantsdiensten en bijbehorende verklaringen tegen scherpe tarieven. Tevens is het streven van SEBIS om het werk zo effectief en efficiënt mogelijk uit te voeren. U wilt natuurlijk kwaliteit werk geleverd krijgen van ervaren professionals. Onze professionals zijn ervaren registeraccountants, die aangesloten zijn bij De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA).

Delft (Zuid-Holland)
B&L Accountants is totaal leverancier op het gebied van financiele dienstverlening met speciale producten voor start- en/of groeifase ondernemers. Deze producten zijn op basis van een vast en laag maandbedrag waarbij de accountant en de ondernemers onlne samenwerken. Op deze wijze behoeden wij ondernemers voor valkuilen door 24x7 inzicht te geven in hun eigen "Up To Date" adminstratie.

Delft (Zuid-Holland)
Kopcijfers speelt snel en flexibel in op de wensen van de klant. Startende ondernemers zijn, net zoals overstappers, van harte welkom. De ondernemer moet vooral doen waar hij goed in is, wij nemen graag de administratieve rompslomp uit handen. Zodra nodig komen wij 's avonds of zaterdag naar kantoor, zodat de ondernemer geen onnodig tijd- en omzetverlies oploopt.

Delft (Zuid-Holland)
Financiën gaan vaak over geld, maar meer nog over het totaal. Voordat u weet wat het totaal is moet er heel wat gebeuren. De administratieve organisatie op orde, duidelijke werkprocessen, tijdig factureren, debiteurenbeheer. Al met al is het heel wat bij elkaar. En deze som is precies waar het bij ons om draait, Het Totaal.

Delft (Zuid-Holland)
Onderdeel van de Franchise organisatie Cijfermeester met zelfstandige kantoren, maar sterk door de organisatie met deskundigheid op ieder gebied. Mijn kracht is het geven van financieel inzicht voor particulieren en/of kleine ondernemingen.Het scheppen van orde is mijn kracht.

Delft (Zuid-Holland)
Wij zijn een full service administratiekantoor en belastingadviesbureau en bestaan sinds 1996 en komen voort uit een accountantskantoor, zijn werkzaam en hebben kennis in bijna alle bedrijfstakken

Delft (Zuid-Holland)
administratieve dienstverlening voor zzp-ers en particulieren


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2022