Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Boekhouders in Den Bosch

Boekhouder in Den Bosch nodig?
Met ruim 4.000 aangesloten boekhouders vindt u altijd de boekhouder die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van boekhouders. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de boekhouder met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Baker Tilly Berk is een landelijke organisatie met 19 vestigingen, een groot aantal specialismen, 750 medewerkers en een opvallend groot aantal familiebedrijven als klant. Onze kernactiviteiten zijn accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met specialistische kennis. Inmiddels bestaan wij alweer 99 jaar! Onder de noemer accountancy biedt Baker Tilly Berk een breed palet aan diensten. Controle en verslaggeving vormen van oudsher de basis van ons accountantsadvieswerk. Een juiste afweging van kansen en risicos is daarbij onontbeerlijk; een kritisch, meedenkend klankbord zien wij als één van onze kerntaken. Warme betrokkenheid is tekenend voor onze manier en mentaliteit van werken. Onze kernactiviteiten zijn accountancy en belastingadvisering, ondersteund door juridische advisering. Baker Tilly Berk levert tientallen diensten en producten. Het onderstaande overzicht gaat dan ook slechts in op onze kerndiscip...

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Ik ben Marisca Smits - Van Gent en ben de eigenaar van "De Brabantse Boekhouder, deze naam verklapt het natuurlijk al, ik kom uit het altijd zo gezellige Noord-Brabant, ben geboren en getogen en tevens gevestigd in 's-Hertogenbosch. Sinds 2014 verzorg ik inmiddels voor tientallen kleine ondernemers met veel plezier de boekhouding van A t/m Z. Ik vind betrokkenheid, service en persoonlijk contact erg belangrijk. Destijds ben ik als (part-time) ondernemer gestart naast mijn part-time baan als uiteraard boekhouder. Het is begonnen de gehele boekhouding te verzorgen voor ondernemende kennissen en vrienden. Dit naar aanleiding omdat voor hen het voeren van een gedegen boekhouding een flinke klus was en door de huidige (fiscale-) regelgeving haast ondoenlijk bleek te zijn. Nu drie jaar verder ben ik een full-time onderneming geworden en dit doe ik met alle liefde en met veel plezier. Een financiële administratie voor iedere...

Rosmalen (Noord-Brabant)
Ondernemers zijn het liefst bezig met hun core business. Het verwerken van de financiële administratie en belastingzaken is voor de meeste ondernemers geen favoriete bezigheid. Toch is het voeren van een correcte administratie van levensbelang. Deze werkzaamheden neem ik graag volledig van je over, zodat jij je kunt bezighouden met de zaken waar jij goed in bent. Je bent er van verzekerd dat je financiële administratie, BTW- en IB aangifte correct door mij verzorgd worden. Cijferadvies ’s-Hertogenbosch richt zich vooral op jou als ZZP’er die de focus graag op de eigen onderneming houdt en zo efficiënt kan ondernemen. Hierdoor bespaar je geld en tijd. Tijd die je waarschijnlijk liever besteedt aan je familie & vrienden, hobby of opleiding. Voor beginnende ondernemers, met nog weinig omzet, bied ik een starterstarief aan voor het verzorgen van de administratie. Uiteraard zijn particuliere klanten,...

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Jheronimus Accountantskantoor is geen standaard accountantskantoor. We richten ons op de MKBer die sturing wil geven aan zijn of haar onderneming. Deze sturing ondersteunen wij met actuele en toekomstgerichte informatie. Gedurende het jaar houden wij u op de hoogte over de ontwikkelingen binnen uw onderneming op financieel gebied. Maar, niet alleen in de achteruitkijkspiegel kijken is van belang. Door de voorruit kijken is nog zoveel belangrijker. Daarom staat de jaarrekening bij ons niet centraal, maar tussentijdse informatie. Hierbij hoort natuurlijk ook de fiscaliteit, zoals de aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting. De dienstverlening van Jheronimus Accountantskantoor nemen we serieus. U, als ondernemer, staat centraal. Hierbij vinden wij de volgende punten belangrijk en kenmerkend voor Jheronimus Accountantskantoor: 1. Persoonlijk: de koffie staat altijd klaar en u bent altijd welkom voor een gesp...

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Voor de STARTENDE én de GEVESTIGDE ONDERNEMER: Ook voor accountants- en administratiekantoren. Generale advisering op het gebied van inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting en dergelijke; Fiscale en juridische begeleiding/advisering bij onder andere oprichting van vennootschappen, aandelenoverdrachten, herstructureringen, fusies; Fiscale advisering bij internationale structuren, emigratie; Uitvoering van (fiscale) due diligence onderzoeken en scans; Samenstellen en controleren van aangiften, alsmede het achterhalen van belastingbesparende tips en adviezen uit de aangiften; Het aangaan en onderhouden van contacten met cliënten/relaties en diverse instanties, zoals de Belastingdienst, banken en buitenlandse instanties.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Liendenbergh biedt haar financiële diensten aan, zowel aan particulieren als ondernemers. Daarnaast biedt Liendenbergh een complete oplossing om zorgeloos te kunnen ondernemen, zodat u zich kunt richten op uw bedrijfsactiviteiten. Het kantoor is ervaren, professioneel en kleinschalig van opzet. Missie en visie De missie van Liendenbergh is het zijn van een middelgroot en zelfstandig financieel dienstverlener. Hierbij ligt de focus op kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan particulieren, ZZP-ers en het MKB. De visie kan worden omschreven als: Het streven naar lange termijn relaties, waarbij betrouwbaarheid en hoogwaardige dienstverlening van groot belang zijn.

Rosmalen (Noord-Brabant)
Ondernemen doet geen enkele ondernemer meer alleen. Daar is de fiscale wet en regelgeving te veelomvattend voor geworden. De administratie, de jaarrekening, personeelsbeleid, belastingen, ingewikkelde regelgeving, bedrijfsopvolging enz.: daar heeft u deskundige hulp bij nodig. Om u als ondernemer te kunnen blijven richten op die zaken waar u goed in bent en waar u ondernemer voor bent geworden, heeft u hulp van professionals nodig, die ook als uw klankbord kunnen optreden. Zij kunnen bijv. diverse administratieve en fiscale zaken uit uw handen nemen, uw ideeën toetsen en zorgen voor een objectieve blik van buitenaf. Timmermans Fiscale en Administratieve Dienstverlening kan en wil u hierbij optimaal van dienst zijn en derhalve de ideale partner zijn.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
IG Administraties & Advies is een jong en dynamisch kantoor opgericht door Igor Groenen. Na zijn studie Bedrijfseconomie heeft Igor ruim 15 jaar werkervaring opgedaan in de accountancy en kwam het besluit om als zelfstandige verder te gaan. Betrokken, sociaal, proactief, kwaliteit en oog voor de ondernemer wil Igor met zijn kantoor uitstralen. De ervaring is dat dit bij de meeste accountantskantoren ontbreekt en klanten zich een nummertje voelen. Dit zal bij IG Administraties & Advies niet gebeuren. Geen stoffig kantoor met stropdassen en regels maar een relaxte werkplek waar elke ondernemer zich thuis voelt.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Wij verzorgen het hele administratieve/fiscale proces tegen een vooraf afgesproken prijs. Onze kracht zit hem in het persoonlijke contact (opbouwen van een langdurige relatie). Daarnaast zijn wij afgestudeerd en aangesloten bij "Register van Belastingadviseur". Uiteindelijk draait het uit op zo min mogelijk belasting betalen, dan kan je toch beter een specialist in huis nemen op het gebied van belastingen. Dat zijn wij....

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
BFA is een laagdrempelige organisatie specifiek gericht op het kleinbedrijf/ZZP/DGA. Wij bieden onze relaties innovatieve software waarmee zij hun administratie efficiënt en tegen minimale kosten kunen bijhouden. Ook verzorgen wij de salarisadministratie, aangiften OB/LH, jaarrekeningen en aangiften IB/VPB. Daarnaast zijn wij aanspreekpunt bij overnames, bedrijfsopvolging en fiscale vraagstukken.

Rosmalen (Noord-Brabant)
JFV Accountants is een modern accountantskantoor. Onze specialiteiten zijn accountancy, administratieve dienstverlening en belastingadvies. Alle soorten bedrijven zijn welkom bij ons. Wij bieden een breed scala van diensten aan. Wij richten ons met name op het MKB. Dus bent u ZZPer, starter of freelancer dan bent u op het juiste adres. Maar ook grotere MKB-bedrijven met meerdere BVs zijn welkom.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Linked Boekhouding is de boekhouder voor ZZP'ers. Wij kennen alle fiscale regelingen voor de ZZP'er en behalen maximaal belastingvoordeel voor u. Bij ons bent u geen nummer maar een persoon. En zo behandelen we u! Dit alles tegen scherpe, concurrerende tarieven. Startende ZZP'ers helpen we gratis met het inrichten van hun administratie en aanvragen van hun VAR.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Zelfstandig administratiekantoor met jarenlange ervaring op het gebied van accountancy, alle voorkomende belastingaangiften, belastingadviezen e.d. Met name gericht op het midden- en kleinbedrijf waarbij de belangen van de client voorop staan.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Verzorgen van en begeleiden van ondernemers bij financiele administratie, loonadministratie, jaarrekening, aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, advisering aan ondernemers en ondernemingen op deze gebieden.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Mijn naam is wil van stippent, ik doe de boekhouding van zelfstandigen en geef hun advies en begeleiding. Bovendien verzorg ik al hun aangiften, ook voor particulieren.

Rosmalen (Noord-Brabant)
Met mijn pensionering heb ik een accountantspraktijk c.q. belastingadvieskantoor overgedragen en ben ik mij meer gaan richten op hulp bij nalatenschappen.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Financiële dienstverlening op het gebied van: - Jaarrekening - Management rapportage - BTW aangifte - Boekhouding

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
Ex-belastingambtenaar. Vooral voor ZZP en Kleinbedrijf.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)
All-in administratiekantoor met veel service.

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)'s-Hertogenbosch (Noord-Brabant)

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2023