Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Boekhouders in Emmen

Boekhouder in Emmen nodig?
Met ruim 4.000 aangesloten boekhouders vindt u altijd de boekhouder die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van boekhouders. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de boekhouder met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Nieuw-Amsterdam (Drenthe)
BTS Belastingadviseurs is hét kantoor voor u op het gebied van accountancy. Wij zijn een zelfstandig kantoor, gericht op het verstrekken van adviezen en het verzorgen van jaarrekeningen, administraties en fiscale aangiften voor het midden- en kleinbedrijf, de vrije beroepen, stichtingen, verenigingen en particulieren. Het kantoor BTS Belastingadviseurs is een kleine organisatie, sinds 1999 actief in Zuidoost Drenthe. Wij geven u graag een persoonlijk advies op het gebied van belastingen en bedrijfseconomische terreinen. Onze cliënten zijn de zelfstandige zonder personeel tot Besloten Vennootschappen met 60 werknemers. Wij zijn niet regio gebonden, maar werken voor relaties in het gehele land. Hectische ontwikkelingen op vele terreinen, zoals de belastingwetgeving, accountancy, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, etc nopen tot bundeling en uitwisseling van kennis en praktijkervaring. Mede daarom zijn wij aangesloten ...

Emmen (Drenthe)
CMD Aluminium bv heeft zich gespecialiseerd in het toeleveren van op maat gezaagde aluminium platen. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf zich een uitstekende positie in de markt verworven. In de toelevering-industrie nemen efficiency en kwaliteit een steeds belangrijkere plaats in, in het inkoopproces. Waar in het ene marktsegment de nadruk ligt op prijs en levertijd, ligt in een ander segment meer de nadruk op kwaliteit, just-in-time en toelevering “op maat. Van de toelevering-industrie en machinebouwers wordt een steeds hogere efficiency verwacht. Dit is uitsluitend mogelijk als alle parameters in het productieproces hierop aangepast zijn. Eén van de parameters is de grondstof. Voor een optimaal productieproces moet de toelevering van grondstoffen op een zeer hoog niveau staan, zowel technisch (productkwaliteit) als ook qua levering en leverbetrouwbaarheid. Bij CMD Aluminium zorgen we er altijd voor dat aan a...

Klazienaveen (Drenthe)
Ik ben een ondernemende adviseur met bijna 20 jaar ervaring in het MKB. Gericht op het ontzorgen en het helpen van de ondernemer(s) met hun boekhouding en het ondersteunen bij het realiseren van de doelstellingen van de ondernemer zoals groei etc. Ik maak gebruik van een innovatief administratiepakket die ver geautomatiseerd werk. Om dit gebruiken als ondernemer heb je geen boekhoudkundige achtergrond nodig. Het pakket werkt voor je. Hierdoor kun je als ondernemer meer tijd steken in je passie, en dat is ondernemen. Door gebruik te maken van dit pakket heb je realtime inzicht in je cijfers waar dan ook ter wereld. Mijn klanten ontvangen een vaste prijs per maand voor de diensten die ik aanbied. Vooraf inzicht in de kosten en géén verrassingen achteraf!

Emmen (Drenthe)
KroeseWevers; Van Cijfers naar Visie. KroeseWevers is een multidisciplinaire accountants- en (belasting)adviesorganisatie met zeven vestigingen (Emmen, Enschede, Almelo, Deventer, Raalte, Oldenzaal en Doetinchem) en rond de 300 medewerkers in het Oosten en Noord-Oosten van Nederland. KroeseWevers is aangesloten bij Nexia Nederland en Nexia International. Het is de missie van KroeseWevers om de positie in de top van de accountants- en belastingadviesorganisatie verder te versterken met behoud van haar eigen cultuur. KroeseWevers verleent aan haar relaties hoogwaardige multidisciplinaire diensten met uitstekend opgeleide, gemotiveerde en betrokken medewerkers. KroeseWevers; Toonaangevend, Onafhankelijk, Betrokken

Emmen (Drenthe)
Finovion Emmen kan uw administratie voeren, regelt alle belastingaangiftes tijdig, adviseert u hoe u meer omzet of lagere kosten kunt realiseren en dat alles tegen een aantrekkelijk vast maandelijks tarief. Prijsindicatie gemiddeld: voor een eenmanszaak v.a. € 90 per maand, een B.V. v.a. € 175 per maand. Dit is afhankelijk van het werk wat wij vooraf inschatten. Om de continuiteit van onze dienstverlening te verzekeren zijn wij aangesloten bij de franchiseorganisatie Finovion met meer dan 25 kantoren in heel Nederland.

Emmen (Drenthe)
Financiële administratie en belastingaangifte Vehof Administratie is een eenmanszaak, of beter gezegd een eenvrouwszaak. Zoekt u een persoonlijk en betrokken administratiekantoor in de buurt van Emmen? Voor laten verzorgen van uw financiële administratie of belastingaangifte? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Een laagdrempelig en klein kantoor dat zich vooral richt op ZZP-ers en het MKB. Maar ook als particulier kunt u bij mij terecht voor uw belastingaangifte.

Emmer-Compascuum (Drenthe)
Administratiekantoor Meijer- Heynemann is een bureau voor administratieve diensten, jaarrekeningen en belastingaangiften in Emmer-Compascuum. Voor een persoonlijk, kundig en betrouwbaar advies bent u bij ons aan het goede adres. We kunnen u en uw bedrijf de zorgen die u op het gebied van fiscale en administratieve zaken heeft volledig uit handen nemen. U krijgt van ons een goed product tegen een vriendelijk tarief .

Emmen (Drenthe)
9 jaren ervaring opgebouwd bij accountantskantoor. Nu zelfstandig ondernemer. Doelgroep: Verzorgen van aangiften inkomstenbelasting voor paritculieren. Verzorgen jaarrekening en fiscale werkzaamheden ten behoeve kleine zelfstandigen en zzp 'ers. Wij werken niet via uurtarieven maar volgens vaste prijsafspraken.

Emmen (Drenthe)
Debia biedt verschillende diensten en producten in de zakelijke financiële dienstverlening. Zo bieden wij administratieve ondersteuning, debiteurenbeheer, incasso dienstverlening, automatisering, financiële software en HRM producten.

Emmen (Drenthe)
Boekhoudkantoor

Emmen (Drenthe)
zie websiteOver Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2023