Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Boekhouders in Groningen

Boekhouder in Groningen nodig?
Met ruim 4.000 aangesloten boekhouders vindt u altijd de boekhouder die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van boekhouders. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de boekhouder met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Groningen (Groningen)
Zie ook website www.kantoor48.nl Kantoor48 administratie & financieel advies is al vele jaren werkzaam in de zakelijke dienstverlening en gespecialiseerd in de sector midden- en kleinbedrijf, waaronder zelfstandigen met vrije beroepen en non-profit instellingen. Wij denken met u mee! Als ondernemer of zelfstandige wilt u zich uiteraard bezighouden met uw bedrijf of vak en zo weinig mogelijk tijd besteden aan andere, minder leuke, zaken, zoals uw (financiële) administratie en verplichtingen ten opzichte van de belastingdienst. Onze dienstverlening Wij van Kantoor48 nemen al die 'vervelende', maar o zo noodzakelijke werkzaamheden met plezier van u over, want dat is ons vak, dat is bij uitstek onze deskundigheid, die wordt aangevuld met vele jaren ervaring. Of het nu gaat om uw belastingaangiften, de jaarrekening, de financiële administratie of om adviezen over hoe u het beste de continuïteit van uw ond...

Groningen (Groningen)
Belastingaangifte Groningen een allround administratie- & belastingadvieskantoor voor particulieren en bedrijven. Mijn dienstverlening richt zich op ondernemers en particulieren. Het ontzorgen van de klant door het hebben van persoonlijk contact, het leveren van kwaliteit en het verzorgen van een helder begrijpelijk advies staat bij ons voorop. Dit willen wij bereiken door eenvoudigweg te doen wat wij met elkaar afspreken en u ook na de opdracht te informeren over fiscale mogelijkheden wanneer de situatie daar aanleiding toe geeft. Voor veel ondernemers vormt de belastingaangifte een lastige en tijdrovende zaak. Die zorg kan ik ju voor een deel uit handen nemen, dit bespaart u veel tijd en ergernis. Belastingaangifte Groningen zorgt er tevens voor dat u optimaal profiteert van alle fiscale wet- en regelgeving, waardoor maximaal belastingvoordeel mogelijk wordt. Particuliere belastingaangifte Het doen van aangifte is de afgelop...

Groningen (Groningen)
MKB Administrateurs is een dynamisch administratiekantoor gevestigd in de stad Groningen en Roden. Vanuit deze vestigingen bedienen wij onze klanten in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Binnen onze organisatie zijn er experts werkzaam met jarenlange ervaring in de accountancy en in het bedrijfsleven. Door deze ervaring weten wij als geen ander welke problemen zich voordoen binnen uw branche en organisatie. Vaak wordt het voeren van een administratie alleen maar als een verplichting gezien. Cijfers moeten echter niet alleen dienen als verantwoording richting fiscus en financiers, maar moeten ook een functie hebben binnen uw onderneming. Met cijfers kunt u zoveel meer. Dat zullen wij u bewijzen, want: wij brengen uw cijfers tot leven! Door niet alleen naar het verleden te kijken, maar juist ook naar de toekomst kan met een juiste interpretatie van de cijfers een beter bedrijfsresultaat behaald worden.

Groningen (Groningen)
Sinds 2003 werken de advocaten en fiscalisten van Bastide samen voor het midden- en kleinbedrijf, agrariërs, (non-profit) instellingen en particulieren. Voor onze klanten heeft de samenwerking als voordeel dat als het nodig is, zowel naar de juridische als fiscale kant van de zaak gekeken kan worden. In onderlinge samenwerking tussen advocaten en fiscalisten worden de zakelijke klanten begeleid bij bijvoorbeeld herstructureringen, (bedrijfs)overname, bedrijfsbeëindiging, doorstart van de onderneming, verplaatsing/onteigening en het adviseren op de diverse rechtsgebieden of het voeren van procedures. Particuliere klanten worden onder andere bijgestaan in arbeidsconflicten, huurkwesties, echtscheidingen en nalatenschapskwesties Ons streven is dat onze advisering en het verlenen van rechtsbijstand zo doeltreffend mogelijk en naar tevredenheid van cliënten verloopt.

Groningen (Groningen)
Wansink & Partner Welkom bij Wansink & Partner Wansink & Partner is een jong en kleurrijk administratie- en belastingadvieskantoor met vestigingen in Almelo, Groningen en Hardenberg. Van & voor iedereen! Typerend voor Wansink & Partner: Degelijk, daadkrachtig & jong van geest Betrokken, betrouwbaar & een tikje rebels Voorstander van face-to-face contact & digital-minded Een kleinschalig kantoor & een breed scala aan diensten Hoogopgeleide, ervaren medewerkers & een sterk netwerk Oog voor de cijfers & aandacht voor uw totale onderneming Wansink & Partner ervaren? Ontdek onze website of neem direct contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De koffie (of thee/frisdrank) staat klaar!

Groningen (Groningen)
Mijn Accountant is een accountantskantoor gevestigd in Groningen. Als ondernemer heeft u behoefte aan professionele en deskundige ondersteuning op administratief, financieel en fiscaal gebied. Mijn Accountant geeft u de ondersteuning die u als ondernemer nodig heeft om het beste uit uw onderneming te halen. Wij geven u praktische adviezen en tips waar u als ondernemer wat aan heeft. Met ons haalt u daadkrachtige financiële adviseurs in huis met gedegen kennis van zaken die graag voor u klaar staan. Bovenal staan wij met beide benen op de grond en hebben wij een nuchtere kijk op ondernemen. Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken benadering, waarbij wederzijds vertrouwen centraal staat.

Groningen (Groningen)
A&A Administratie is een klein administratiekantoor in Groningen. Ik ben een professionele administrateur die afgestudeerd is aan de HEAO te Groningen. Mijn doelstelling is om naast de ondernemer te staan en uw administratie nauwkeurig te verzorgen. Dit (kan) in combinatie met een optimaal fiscaal en of financieel advies. Zodoende kunt u een maximaal voordeel te behalen. Door kennis van zaken en lage tarieven Kan ik uw boekhouding tegen zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding verzorgen. Omdat ik kantoor aan huis heb, kan ik de vaste kosten laag houden en dat is voordelig voor u! Kleine ondernemingen en ZZPérs zijn van harte welkom!

Groningen (Groningen)
De mensen van Groeneveld Accountants houden zich niet alleen bezig met het verleden, maar vinden het belangrijk om een gesprekspartner voor de cliënt te zijn met betrekking tot de actuele stand van zaken. Een prachtig voorbeeld hiervan, soms in combinatie met onze eigen variant op internetboekhouden, ga-online.nu, is de periodieke rapportage welke we onze cliënten per maand of kwartaal kunnen leveren. Zo ontstaat er actueel inzicht in de onderneming, kunnen we bijsturen daar waar nodig is, vergelijken met vorige perioden en daar kunt u als ondernemer direct weer op inspelen. Groeneveld Accountants - Accountants voor ondernemers!

Groningen (Groningen)
- Het is een jong dynamisch bedrijf. - Doelstelling om ZZP-er of startende ondernemers te begeleiden en ondersteunen van diverse administratieve processen te optimaliseren en het uiteindelijke doel om de kosten op accountants te besparen - Mogelijkheid om budgetbeheer te regelen - Advies op maat om de kosten te reduceren overzicht, helder hebben van cijfers naar een vertaalslag bij de klant - De administratie van de VVE verwerken en jaarlijks een meerjaren begroting opstellen. Het totaal pakket om het dagelijks bestuur te ontlasten . - Verdere info verwijs ik u door naar onze website

Groningen (Groningen)
Kunt u hulp gebruiken bij uw boekhouding? Weet u nooit precies wat wanneer moet gebeuren en stelt u eindeloos lang uw belastingaangifte uit? Of wilt u simpelweg geen tijd aan dit vervelende klusje besteden? Kortom: heeft u belastingadvies nodig in de buurt van Groningen? Wij helpen u, als uw belastingadviseur, zo goed en snel mogelijk op weg. Zoekt u hulp bij de administratie? Wij zijn niet alleen een adviesbureau, maar ook een administratiekantoor en boekhoudkantoor in Groningen. Zowel particulier als zakelijk.

Groningen (Groningen)
Noordstede is een zelfstandig kantoor voor administratieve en fiscale dienstverlening en advisering. Vanaf 1 augustus 2009 zijn wij gevestigd aan de Grote Markt 43a te Groningen, op de eerste verdieping, boven Project 43. Wij verzorgen oa de administraties, fiscale aangiften en loonadministratie van midden- en kleinbedrijf en particulieren. Verder verzorgen wij de aangiften: Omzetbelasting Loonbelasting Inkomstenbelasting Vennootschapsbelasting Successie en schenkingen

Groningen (Groningen)
Bij administratiekantoor Cijfersinzicht uit Groningen is uw boekhouding in goede handen. Administratie is belangrijk maar kost veel tijd. Wellicht wilt u de boekhouding (deels) uitbesteden, maar het moet wel goed gebeuren en mag niet teveel kosten. Wij verzorgen uw boekhouding, salarisadministratie en fiscale aangiftes correct, snel en tegen schappelijke tarieven. Als ondernemer kunt u uw tijd dan volledig aan uw bedrijf besteden.

Groningen (Groningen)
Ik ben een ZZP-er die zich bezighoudt met het verzorgen van de administraties van kleine ondernemingen zonder personeel. De BTW-aangifte, jaarrekening en eventueel IB-aangifte neem ik voor mijn rekening. Ik heb ruim 6 jaar ervaring als financieel medewerker op een administratiekantoor waar ik voor zeer uiteenlopende bedrijven de administratie heb verzorgd. Ik heb een HEAO-CE achtergrond en werkervaring. Ben in bezit van MBA.

Groningen (Groningen)
OpSave is het meest persoonlijke online administratiekantoor. Wij combineren alle online en real-time mogelijkheden van nu met een persoonlijke benadering zoals jouw boekhouding en fiscale activiteiten die verdienen. Het resultaat is een volledig inzicht en overzicht op je cijfers waar en wanneer je ook gaat; met daarbij het gevoel dat jezelf de financiën ook echt de baas bent.

Groningen (Groningen)
Mediolead Administratieve Diensten biedt u een volledige financiële dienstverlening aan met onder andere slarisadministratie, boekhouding, jaarverslaggeving, fiscaal advies, de belasting (fiscale) aangifte en interim werkzaamheden. Mediolead Administratieve Diensten richt zich speciaal op de boekhouding van het midden en kleinbedrijf in de stad Groningen en omstreken.

Groningen (Groningen)
Gjald is geschikt voor organisaties die toe zijn aan een accountant die verschil kan maken. Een accountant die opkomt voor hun belangen en op strategisch niveau kan meedenken. Iemand die afspraken nakomt en op tijd gevraagde producten levert. Iemand die transparant is in zijn doen en laten. Een innovatieve accountant die wat oplevert en u en uw bedrijf verder helpt.

Groningen (Groningen)
ISOS Adviseurs is echt betrokken bij u als ondernemer door haar persoonlijke benadering. De naam ISOS is geen afkorting maar het griekse woord voor gelijkheid. Van ondernemers voor ondernemers. Niet louter handelen vanuit kennis, maar juist vanuit de gedachten en beleving van u als ondernemer. Iedere ondernemer is uniek. Advisering is dan ook altijd maatwerk.

Groningen (Groningen)
Wij zijn een professionele organisatie met een mensgerichte no-nonsensaanpak waarbij de klant centraal staat. Onze MKB-praktijk opereert in een omgeving met ongekende mogelijkheden. Daar waar nodig schakelen wij met specialisten binnen onze organisatie. Primair heeft u één aanspreekpunt, iemand met MKB-ervaring en een MKB-hart

Groningen (Groningen)
Administratiekantoor S. Romkes verzorgt uw Financiële Administratie en uw Belastingzaken. Daarnaast begeleid zij ondernemers die hun eigen administratie verzorgen, zo dat dit een volwaardige administratie is. Daarnaast is Sietze Romkes ook Coach en Mediator voor verschillende vraagstukken binnen uw bedrijf.

Groningen (Groningen)
Bij Belastingadvies-groningen.nl geven wij u antwoord op alle financiële vragen omtrent belastingen en boekhouding. Zoekt u een partner voor dit soort zaken en wilt u tegen een voordelig tarief zaken doen? Zoek dan niet verder en neem meteen contact met ons op! Wij hanteren een uurtarief van €25.

Groningen (Groningen)
Advisering in herstructeringen, bedrijfsoverdrachten, onroerende zaak transacties. Daarnaast voer ik diverse bezwaar- en beroepsprocedures uiteenlopend van eenvoudige zaken zoals toeslagen, complexere boekenonderzoeken tot fiscaal inhoudelijke zaken alsmede bestuurdersaansprakelijkheid.

Groningen (Groningen)
Administratiekantoor werkzaam vanuit twee locaties: Groningen en Harderwijk. Mijn website is www.carloensing.nl. Mijn kantoor richt zich vooral op de zzp-er of het kleine MKB in de culturele, creatieve en alternatieve sector. Natuur, milieu en cultuur (MVO) zijn belangrijke speerpunten.

Groningen (Groningen)
Administrateur met jarenlange ervaring in zowel administratie als zelfstandig ondernemerschap. Hecht veel belang aan vertrouwensrelatie en meedenken met de klant. Deskundig, betrouwbaar en betaalbaar. Speciale starterstarieven.

Groningen (Groningen)
Met een 25-jarige ervaring in de accountancy zijn 3 firmanten in juli 2009 gestart als zelfstandig kantoor.

Groningen (Groningen)
Adviseren, samenstellen, beoordelen en controleren door Waack Accountants


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2022