Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Boekhouders in Leeuwarden

Boekhouder in Leeuwarden nodig?
Met ruim 4.000 aangesloten boekhouders vindt u altijd de boekhouder die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van boekhouders. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de boekhouder met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Leeuwarden (Friesland)
Finovion (www.finovion.nl) is een landelijk werkend financieel adviesbureau met een persoonlijke aanpak die het MKB ondersteunt bij het verkrijgen van meer grip op de bedrijfsvoering vanuit financieel oogpunt. Het lokale Finovion kantoor kan bij complexe en specialistische vraagstukken terugvallen op de financiële en fiscale deskundigen op het hoofdkantoor. Naast het voeren van financiële en salarisadministraties, belastingaangiften, jaarwerkzaamheden en accountancy legt Finovion de nadruk op het actueel voeren van administraties en het in begrijpelijke taal uitleggen van de cijfers. Als klant bij Finovion krijgt u daarom gedurende het jaar inzicht in uw financiën en kunt u beslissingen nemen gebaseerd op de actualiteit. Ook helder is het vaste maandelijkse abonnement waartegen wordt gewerkt. De diensten van Finovion zijn: Financiële administratie; Salarisadministratie; Online boekhouden; Rapportages; Be...

Leeuwarden (Friesland)
OAMKB begeleidt MKB-bedrijven, ZZP’ers en starters op heel eigen en innovatieve wijze. Onze professionals voeren een groot deel van de werkzaamheden online uit. We werken niet alleen vóór jou, maar vooral mét jou. Zo besparen we samen kosten en geven we je real time inzicht in je cijfers en bedrijfsvoering tegen een vast maandtarief. We denken mee om jouw bedrijfsdoelen te bereiken. We streven naar minder tijd, geld en moeite voor het administratieve deel en meer tijd voor sparren en advies. Een financieel professional is jouw partner aan je zij, met wie je snel belt, mailt of chat als je een vraag hebt en met wie je ook regelmatig live zaken bespreekt. Slim online, transparant, efficiënt, in jouw voordeel. Ook jouw stijl? www.oamkbfryslan.nl. Online administraties & Financieel professionals.

Leeuwarden (Friesland)
Accountancy wordt bijna altijd toegepast voor controle van de cijfers. Het samenstellen van de jaarrekening en het verzorgen van aangiftes. Meestal ver nadat het jaar is afgelopen. Harmoney Control doet het anders. Met ons is uw administratie zorgvuldig georganiseerd en adequaat geautomatiseerd. Gedurende het jaar is het nodige besproken, geanalyseerd en verbeterd. Uw jaarrekening en aangiftes zijn dan eenvoudig het resultaat van ons controlproces. Dit kost u minder, is effectiever en u kunt blijven vooruitkijken in plaats van bezig zijn in het verleden.

Leeuwarden (Friesland)
CP Administratie en Belastingadvies is een administratiekantoor, gevestigd in Leeuwarden, die zich wil onderscheiden van andere administratiekantoren. Door jarenlange ervaring bij accountantskantoren kan een hoogwaardige dienstverlening worden geleverd tegen de prijs van een administratiekantoor. Wij richten ons vooral op de kleinere ondernemingen in het MKB, de ZZPer, stichtingen en verenigingen. Vanwege onze enorme fiscale kennis kunnen wij ervoor zorgen dat de grootste kostenpost, namelijk de belastingdienst, zoveel mogelijk geminimaliseerd wordt.

Leeuwarden (Friesland)
Aangenaam. Wij zijn Jappy Bouma en Saskia Vastrick van boekhoud- en administratiekantoor Bouma & Vastrick. Sinds 2007 werken wij vanuit ons kantoor in Leeuwarden voor een grote groep ondernemers uit het middenkleinbedrijf. Een klantenbestand dat nog steeds flink groeit. We verzorgen voor onze klanten de complete boekhouding, administratie en loonadministratie. Daarnaast doen we belastingaangiftes voor eenmanszaken, zzp-ers, VOFs en BVs. Ook particulieren zijn bij ons van harte welkom, we doen graag de aangifte voor Inkomstenbelasting.

Leeuwarden (Friesland)
ruim 20 jaar ervaring op een groot accountantskantoor, gewerkt in MKB als fiscaal accountant Salarisadministratie 8 jaar ervaring Gewerkt als hoofd administratie bij een diverse ondernemingen opleiding tot fiscaal accountant (uitgeschreven uit register, kosten staan niet in verhouding tot voordelen lidmaatschap) opleiding P&A, minor opleidingskunde en trainingen

Leeuwarden (Friesland)
HS Finance heeft bijna 30 jaar ervaring in het begeleiden en ondersteunen van MKB-ondernemers op accountancy- en fiscaal gebied bij de (door)start, groei, consolidatie en afbouwfase van hun onderneming.

Leeuwarden (Friesland)
Betrouwbaar, duurzaam financieel planningsbureau

Leeuwarden (Friesland)
Online accountantsLeeuwarden (Friesland)


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2022