Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Boekhouders in Leiden

Boekhouder in Leiden nodig?
Met ruim 4.000 aangesloten boekhouders vindt u altijd de boekhouder die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van boekhouders. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de boekhouder met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Gratis offertes aanvragen »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Leiden (Zuid-Holland)
Wat betekent CijferMeester Leiden voor u? * U doet zaken met een ondernemer zoals u! * Betaalbare en transparante prijzen, zonder verrassingen achteraf. * Gratis financieel en fiscaal advies bij een maandabonnement. * Maandabonnement al mogelijk vanaf € 65- ex btw per maand. * Digitale aanlevering is mogelijk, zeulen met mappen is verleden tijd. * Continuïteit gewaarborgd, dankzij het landelijk netwerk. * Kennisnetwerk, met 60 collega's antwoord op al uw vragen. * Betrokkenheid, tijd en aandacht voor u. * Pro actief. * Voor zzp'er en MKB. * Maar aangifte inkomstenbelasting voor particulieren is uiteraard ook mogelijk. Wie zit er achter het CijferMeester kantoor in Leiden? De eigenaar van het CijferMeester administratiekantoor te Leiden is Fred Brokaar. Fred Brokaar is een ondernemer, zoals u! Als CijferMeester is hij onderdeel van een landelijk netwerk van specialisten, hierdoor geniet u de voordelen...

Leiden (Zuid-Holland)
Bent u op zoek naar hoogwaardige tegels en bestratingsmaterialen in Leiden? Dan bent u bij Sloos Tegels Leiden aan het juiste adres! Wij bieden een ruime keuze aan tegels en bestratingsmaterialen, waaronder natuursteen, beton, keramische tegels en gebakken tegels. Daarnaast hebben we ook grind, split en andere sierstenen in ons assortiment. Of u nu op zoek bent naar tuin- of terrastegels, bestratingsmateriaal, siertegels, muurblokken, of onderhoudsmiddelen voor uw tegels en sierbestrating, wij hebben het allemaal! Ons assortiment bestaat uit tegels van diverse afmetingen en stijlen, van grote en kleine tegels tot Portugese en marmeren tegels. Ook voor badkamertegels en mozaïektegels bent u bij ons aan het juiste adres. Onze tegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs, waardoor er voor elke smaak en budget een geschikte tegel te vinden is. Bent u van plan om uw tuin opnieuw in te richten en wilt u een nieuw terras a...

Leiden (Zuid-Holland)
Hebt u hulp nodig met uw administratie? AH Administratie biedt u de oplossing voor al uw financiële administratieve werkzaamheden o.a..- Factuurverwerking- Boekhouding- Belastingaangiften. Wij verzorgen uw administratieve zaken met een grote aandacht en behandelen uw belastingaangiften met uiterste zorg. Voor een vast bedrag per maand kunt u bij AH Administratie terecht voor al uw administratieve diensten en alle voorkomende belastingaangiften , waaronder inkomstenbelasting, omzet- en loonbelasting en vennootschapsbelasting. Wij voeren de administratie uit voor voor zzp'ers, freelancers en het klein mkb. Verder heb u altijd inzicht in je financiële administratie, zoals crediteuren, debiteuren, resultaat en balans.

Leiden (Zuid-Holland)
Ik ben graag sparringpartner bij vraagstukken betreffende ontwikkeling en rendementsverbetering van je bedrijf. Maar ook bied ik je structuur bij tegenslag of onzekerheden rondom je persoonlijke financiële toekomst. In het veld werk ik vaak "waar de problemen zijn" en probeer ik je te ontzorgen door informatie te vereenvoudigen, waardoor voor jou heldere keuzes ontstaan. Mijn uitdaging is om mensen te sterken in 't ondernemerschap en zelfredzaam te maken. Ik heb ruime ervaring met: * Bedrijfsoverdrachten * Waardering-en financieringsvraagstukken * Begeleiden van geschillen tussen aandeelhouders en/of eigenaren * Het wegnemen van spanningsvelden binnen familiebedrijven

Leiden (Zuid-Holland)
Staal Accountants is zelfstandig kantoor dat al sinds 1946 is gevestigd in Leiden.Wij werken hoofdzakelijk voor het MKB. Onze cliënten zijn in alle sectoren werkzaam, van zzp-er in de bouw, tot medisch specialist en van stamrecht BV tot autobedrijven met diverse vestigingen Wij houden ons bezig met alle voorkomende werkzaamheden in de accountancy. Dit loopt uiteen van de gebruikelijke zoals samenstellen van jaarrekenigen en belastingaangiftes tot financieringsaanvragen, accountantsverklaringen bij subsidies, waardebepaling ondernemingen, advisering rond overdracht ondernemingen, echtscheidingen en estateplanning.

Leiden (Zuid-Holland)
Een persoonlijke band met de klant is bij Quality in Finance van essentieel belang. Onze boekhouders zijn allen expert in hun vak en kunnen zich goed verplaatsen naar de situatie van de klant. Quality in finance zorgt ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar uw administratie. Of het nou gaat om urenadministratie of de jaarlijkse inkomstenbelasting, onze boekhouders zijn er om u geheel te ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat onze klanten zo min mogelijk belasting hoeven te betalen. De boekhouders van Quality in finance zijn heel laagdrempelig en staan open om elke vraag van de klant te beantwoorden.

Leiden (Zuid-Holland)
Administratiekantoor JH B.V. is een laagdrempelig administratiekantoor dat alle administratieve diensten aanbiedt. Te denken valt aan verwerken administratie/belastingaangiften/jaarrekeningen/loonadministratie/facturatie/rapportages/financieringsaanvragen/etc. De efficiënte werkwijze van mijn kantoor zorgt dat de kosten voor u laag blijven. Door ruime ervaring en opleiding bent u gegarandeerd van een deskundige dienstverlening.

Leiden (Zuid-Holland)
E&R is een administratie- advies- en accountantskantoor dat een zeer uitgebreid pakket aan werkzaamheden verricht op administratief/financieel gebied. Wij verzorgen graag uw administratie, aangiftes, jaarrekeningen, bedrijfswaarderingen, beschrijving van uw administratieve organisatie, vastgoed beheer. Wij vinden flexibel meedenken en samenwerking met de klant belangrijk.

Leiden (Zuid-Holland)
Boekhoudkantoor voor alle ondernemers, van kleine zzp-er tot B.V. structuur. Voor een goede prijs, een goede boekhouding.

Leiden (Zuid-Holland)
Wij verzorgen administraties, aangiftes, fiscaal advies en bedrijfskundig advies voor MKB.

Leiden (Zuid-Holland)
Administratiekantoor Boekhouding Salaris Personeelszaken
Leiden (Zuid-Holland)


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024