Offerti bedrijvengids Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg Selecteer een provincie

Boekhouders in Maastricht

Boekhouder in Maastricht nodig?
Met ruim 4.000 aangesloten boekhouders vindt u altijd de boekhouder die u zoekt. Plaats vandaag nog uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van boekhouders. Vergelijk op prijs en kwaliteit en kies voor de boekhouder met het beste aanbod!

Plaats gratis uw aanvraag
Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes
Vergelijk de offertes en maak uw keuze

Vraag nu gratis offertes aan »

Zoek in bedrijvengids:


Uw bedrijf op deze pagina? » Aanmelden als professional

Maastricht (Limburg)
Brothers Consultants & Partners is een jong dynamisch bedrijf waarbij fiscale en economische talenten gesteund door ervaren experts voor u klaar staan voor een advies op maat. Brothers Consultants & Partners biedt voor zowel zakelijke als particulieren partijen oplossingen voor fiscale en economische vraagstukken. Kunnen wij ook voor u iets betekenen? Bent u een starter, MKB ondernemer of een particulier? Als starter krijgt u met diverse regelingen te maken op fiscaal en economisch gebied. De keuzes die u maakt kunnen fiscale gevolgen hebben voor u of voor uw onderneming. Het is daarom van belang om u vooraf te informeren over de fiscale en economische situatie Wat kunnen wij onder andere voor u betekenen Begeleiding tijdens de opstartfase Aanmelding belastingdienst/BTW nummer Complete verzorging boekhouding Alle belastingaangiftes Complete verzorging jaarverslaggeving Facturatie Verstrekken Fiscale en ec...

Maastricht (Limburg)
Koenen en Co is met 280 professionals dè adviseur voor zakelijk Zuid- Nederland. Wij beschikken over uitstekende expertise op het gebied van accountancy en fiscaliteit zowel als generalisten alsook als specialisten. Wij bedienen bedrijven uit het MKB alsmede - op deelgebieden - ook internationaal opererende concerns. Daarnaast zijn wij adviseur èn accountant voor bedrijven uit de publieke sector. Naast specialisaties op het gebied van subsidies, BTW, pensioenen, international tax, corporate finance e.d. beschikken wij ook over brancheteams met specifieke branchegerichte kennis ten behoeve van bijvoorbeeld de automotive sector, agri- en tuinbouw sector, retail food, medici, notariaat etc.

Maastricht (Limburg)
Accent is een bloeiend, landelijk opererend bedrijf, gespecialiseerd in startersbegeleiding. Wij verzorgen voor een schappelijk tarief uw administratie, fiscale aangiftes en fungeren als sparringspartner voor uw bedrjifsactiviteiten. Heeft u interesse? Neem dan contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek met: Accent Accountancy * Belastingadvies * Consultancy Meidoorn 100, 6226WC, Maastricht Tel. 043-3214103 / 06-24585052

Maastricht (Limburg)
Eenmanszaak in zakelijke dienstverlening in ICT- en Financieel Administratieve werkzaamheden. Voorbeelden van uitgevoerde werkzaamheden: - maken en onderhouden van websites en webshops - Ontwerpen van logo's - administratie inrichten met Excel voor zzp'ers - administratie opzetten met Unit4 Multivers basic - Rapportering in Excel op basis van csv-bestand(en) - Installeren van software - Ondernemingsplan maken met financieringsaanvraag

Maastricht (Limburg)
Accountants - belastingadvieskantoor dat gespecialiseerd is in de onroerend goed clienten zoals makelaars, ontwikkelaars, aannemers, Vereniging van Eigenaren, architecten, etc. Tweede specialisatie betreft stamrecht B.V.'s. Derde doelgroep is 55plussers zowel prive als zakelijk die estate planning zoeken c.q. hun bedrijf willen verkopen.

Maastricht (Limburg)
Na 17 jaar is loondienst te zijn geweest bij NV Industriebank LIOF, heb ik per 1 september 2011 besloten om mijn eigen administratiekantoor te beginnen. HEAO bedrijfseconomie heb ik gevolgd aan de Hogeschool Zuyd te Sittard en mijn diploma in 1998 gehaald. Daarnaast heb ik ook nog het praktijkdiploma loonadministratie.

Maastricht (Limburg)
Het verwerken van administraties voor bedrijven en freelancers. Het maken van jaarrekeningen en invullen van belastingaangiften en het voeren van salarisadministraties. Het adviseren op het gebied van Accountancy en Fiscaliteiten. Speciale tarieven voor starters en begeleiding en coaching via ervaren adviseurs.

Maastricht (Limburg)
Administratiekantoor voor MKB. WIj verzorgen uw volledige financiële administratie, loonadministratie en belastingaangiften. Dit alles tegen een zeer voordelig tarief!

Maastricht (Limburg)
Fiscaal en juridisch advies voor ondernemer en particulier. Administraties, Nederlandse en Belgische belastingaangiften. Startersbegeleiding.

Maastricht (Limburg)
boekhouding + alle belastingzakenMaastricht (Limburg)Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2022