Home > Bedrijvengids > Loopbaancoach > Zuid-Holland > 2 Your Independence Coaching

2 Your Independence Coaching

Monster (Zuid-Holland) - vakgebied Coaching
2 Your Independence Coaching
2yourindependence betekent naar jouw onafhankelijkheid en kent twee betekenissen:
1. Het betekent dat 2yourindependence de cliënt in beweging laat komen om onafhankelijk te worden van zijn/haar probleem of uitdaging.

2. Het betekent ook dat de coach van 2 yourindependence onafhankelijke begeleiding biedt, waarbij objectiviteit en professionaliteit vanuit het coach schap centraal staan.

Ik ben Yolanda van den Berg, en heb een brede werkervaring en kennis in de zorg en welzijn branche, de gevolgde coachstudies, het partner - en moederschap maken mij tot coach.
De kracht van het luisteren, het betrokken zijn bij, en een neutrale positie innemen, hebben mensen het gevoel van gelijkwaardigheid en zich gehoord te voelen. Daarbij vind ik het mooi als de mens een beweging naar balans ervaart, dat wanneer je loslaat er iets nieuws op je pad komt.

Mijn kracht als coach is in liefdevolle aanwezigheid te luisteren naar het verhaal van de ander. Op deze manier kan ik mij volledig onafhankelijk afstemmen op de individuele of het organisatiegerichte vraagstuk die aan mij wordt gesteld en de juiste begeleiding toepassen.

Authenticiteit: Samen met jou gaat 2yourindependence kijken naar wie jij bent en waar jouw passie ligt; waar word jij blij van? We gaan oa formuleren: dit is wie ik ben, dit is wat ik kan en dit is wat ik kan betekenen. Je blijft zo dichtbij jezelf .
Dit maakt het veel eenvoudiger om met uitdagingen/probleemsituaties om te gaan.

Structuur: Ik weet als geen ander hoe snel je door de dagelijkse gang van zaken wordt opgeslokt. Hoe je heel druk kan zijn, tot niets concreet kans komen en niets lijkt te bereiken. Ik laat je zien hoe je eenvoudig structuur aan kunt brengen in je leven die je helpt om in balans te blijven.

Onafhankelijkheid: Je hebt de moed om de realiteit onder ogen te zien. Zelf bewust vertrouwen, door te zorgen dat je voor jezelf de nodige verantwoordelijkheid opneemt en kan omgaan met uitdagingen en probleemsituaties. Onafhankelijkheid geeft je de kracht en balans in het leven.
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Gratis offertes aanvragen »

Bedrijfsgegevens
2 Your Independence Coaching
Vakgebied: Coaching

Adres
2681 PB Monster (Zuid-Holland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024