AanZet

Amsterdam (Noord-Holland) - vakgebied Coaching
Even voorstellen!

De kern van AanZet bestaat uit oprichters Annette Schroeten & Ferry Moenna.

Annette Schroeten heeft zich tijdens haar bancaire loopbaan vanuit posities als OR-lid en Adviseur Re-integratie & Outplacement met grote passie ingezet bij het vertegenwoordigen en adviseren van personeel dat door reorganisaties onverhoopt boventallig werd. Tijdens deze periode heeft zij het fingerspitzengevoel ontwikkeld ten aanzien van het begeleiden van medewerkers naar nieuw, passend werk! Daarnaast heeft Annette veel gereisd in niet-westerse gebieden en zich vanuit deze invalshoek de afgelopen 10 jaar onder meer bezig gehouden met diversiteitbeleid in het bedrijfsleven. Kenmerkend voor Annette is haar energieke, resultaatgerichte en verfrissende werkwijze. Annette is ervan overtuigd dat ieder mens het vermogen heeft zich te ontwikkelen en op deze manier te groeien als persoon. Zij vindt het belangrijk cliënten zelfvertrouwen mee te geven! Annette doorliep de Bachelorfase Letteren aan de Katholieke Universiteit Nijmegen en volgde tijdens haar loopbaan diverse intensieve bedrijfstrainingen op het gebied van HR, arbo en re-integratie.

Ferry Moenna mag zich een doorgewinterde professional noemen op het gebied van arbeidsadvies, personeelsbemiddeling en loopbaanbegeleiding. Hij heeft sinds begin jaren negentig zijn sporen ruimschoots verdiend bij Start (10 jaar) en het Centrum voor Werk en Inkomen (3 jaar), waar hij alle facetten van het begeleiden en bemiddelen van werkzoekenden en positiever-beteraars heeft mogen ervaren. Zo was hij midden jaren negentig als projectadviseur verantwoordelijk voor het outplacement-traject bij Fokker in het kader van de reorganisatie vanwege het aangrijpende en historische faillissement van onze nationale trots. Hij heeft hier leren omgaan met diepgaande emotionele rouwverwerkingsprocessen van met gedwongen ontslag geconfronteerde medewerkers, midden- en hoger kader. Tevens is hij - niet in de minste plaats vanwege zijn dubbele culturele achtergrond (Surinaams-Nederlands) - bij uitstek ervaringsdeskundige op het gebied van diversiteit-beleid, met als specialisatie empowerment van allochtone werkzoekenden en positieverbeteraars. Kenmerkend voor Ferry is zijn enthousiaste, resultaatgerichte en aanstekelijke manier van werken. Ferry richt zich op díe kwaliteiten in anderen, die het mogelijk maken het beste uit zichzelf naar boven te halen! Ferry behaalde zijn BBA-graad (Bachelor of Business Administration) aan de Hogeschool voor Economische Studies / HES School of Economics and Business (faculteit van de Hogeschool van Amsterdam). Management, Bedrijfssociologie, Bedrijfspsychologie en Bedrijfscommunicatie maakten een belangrijk onderdeel uit van zijn afstudeerprojecten. Tijdens zijn loopbaan volgde hij talrijke opleidingen op het gebied van HRM en re-integratie.

VERZUIMPREVENTIE & RE-INTEGRATIE

AanZet werkt met de volgende totaaloplossing volgens het 1-loketprincipe. AanZet beschikt over een team van samenwerkende specialisten met gemiddeld 15 tot 20 jaar ervaring uit verschillende disciplines, te weten:

Fysiotherapeuten & Bewegingswetenschappers
Arbeidspsychologen, Stresscounselors
HR-Professionals, Loopbaanadviseurs
Mediators
Timemanagementcoaches-Op-de-Werkvloer.

Onze deskundigen voeren structureel werkoverleg met elkaar waarbij de verschillende disciplines elkaar versterken en u zowel fysiek als mentaal optimaal begeleid wordt!

Wij werken met de volgende bouwstenen gericht op het verhogen van de psychische weerbaarheid:

Werkdruk en stresshantering
Conflicthantering
Herstelbegeleiding bij burn-out
Assertiviteitstraining
Empowermenttraining
Effectief tijdsbeheer

Wij werken met de volgende bouwstenen gericht op het verhogen van de fysieke weerbaarheid:

Ergonomisch onderzoek
Werkplekonderzoek
RSI behandeling
Tiltraining
Fysieke test
Belastbaarheidsonderzoek

OUTPLACEMENT
Ons team beschikt over actuele kennis van de arbeidsmarkt in combinatie met een zeer uitgebreid scala aan netwerkcontacten. Wij realiseren voor elke situatie een maatwerkoplossing!

Wij werken met de volgende bouwstenen:

Rouwverwerking
Beroepenoriëntatie
Sollicitatietraining
Loopbaanbegeleiding
Netwerktraining
Jobsearch
Plaatsing en nazorg

DIVERSITEITADVISERING

Geen Eiland maar Wijland!
Globalisering en een multiculturele samenleving zijn de hedendaagse realiteit geworden. Daarnaast is er sprake van vergrijzing en participeren vrouwen volledig op de arbeidsmarkt. De samenleving is letterlijk en figuurlijk kleurrijker aan het worden. Wijland maakt zich sterk voor diversiteit op alle niveaus binnen organisaties en ziet interessante kansen voor kandidaten en opdrachtgevers om zich te profileren!

Wij werken met de volgende bouwstenen:

Sollicitatietraining
Empowermenttrainng
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
AanZet
Vakgebied: Coaching

Adres
Houtmankade 74-HS
1013 NA Amsterdam (Noord-Holland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019