anderZverder

Goor (Overijssel) - vakgebied Coaching
Ik, Leona Aarsen, ben gepassioneerd over bevlogenheid, psychische kwetsbaarheid en het vermogen van mensen om te groeien, om veerkrachtig nieuwe keuzes te maken. Als de bevlogenheid- en burn-outcoach van Oost Nederland begeleid ik sinds 2010 vanuit anderZverder professionals (zowel in dienstverband als zelfstandige ondernemers) om hun passie en talenten te ontdekken en om in hun werk te schitteren. En, als de bevlogenheid ontbreekt of zelfs tot een burnout leidt, ondersteun ik middels coaching en diverse workshops professionals om een nieuw evenwicht te vinden en letterlijk anders verder te gaan. Met meer zelfkennis en zelfvertrouwen, met nieuwe inzichten om de juiste keuzes te maken en met plezier te werken.

In mijn rol als trainer richt ik me vanuit bevlogen werken sinds 2012 op het geven van diverse trainingen aan leidinggevenden en HR-adviseurs, met als doel het zo veel mogelijk voorkomen van psychisch verzuim en het bespreekbaar maken van psychische problemen op het werk. Daarbij treed ik desgewenst op als adviseur en sparring partner.

MIJN MISSIE

Mijn doel is om meer schittering en bevlogenheid in de wereld te brengen. Om professionals (weer) in hun kracht te zetten. Om leidinggevenden en HR-adviseurs praktische tools aan te bieden om psychisch verzuim te herkennen en medewerkers hierbij optimaal te begeleiden. En, tenslotte, om taboes over psychische problemen op het werk te doorbreken en (psychische) kwetsbaarheid tot een kracht te maken.

WAAROM KIEZEN VOOR MIJN BEGELEIDING?

Omdat ik passie, ervaringsdeskundigheid én professionaliteit gebruik om topkwaliteit te bieden in mijn begeleiding. Met ruim 11 jaar ervaring als bestuursadviseur en HR-adviseur kan ik leidinggevenden uitstekend adviseren over het ontwikkelen van beleid gericht op verzuimpreventie, talentontwikkeling en het bevorderen van bevlogenheid. Als ervaringsdeskundige spreek ik de taal van professionals die last hebben van hun perfectionisme, geen prioriteiten kunnen stellen, burnout raken of met depressieve gevoelens worstelen. En, tot slot, als professionele coach en counselor ben ik in staat om effectieve begeleiding te bieden naar herstel en bevlogenheid.

WAT IK BIED

Zingeving en hoop. Een weg naar herstel. Blijvende verandering om krachtig te leven. Inzicht om bevlogen te werken. Praktische tools om psychisch verzuim te voorkomen. Ik bied individuele coaching. Daarnaast verzorg ik de volgende in-company trainingen:

VOOR LEIDINGGEVENDEN EN HR-ADVISEURS:
Gek op werk. Aan de slag met psychisch verzuim
Dat had ik niet achter je gezocht! In gesprek over psychische problemen op het werk

VOOR PROFESSIONALS (in dienstverband of zelfstandig):
Water naar de zee dragen: hoe voorkom ik burnout?
Krachtig en effectief: zicht op je passie en talenten

SPECIALISMEN
Coaching bij het ontdekken en optimaal inzetten van passie en talenten
Coaching bij burnout
Preventieve coaching bij perfectionisme en overspannenheid
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
anderZverder
Vakgebied: Coaching

Adres
Putterstraat 33
7471 EH Goor (Overijssel)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2021