Anezka.nu

Goes (Zeeland) - vakgebied Coaching
Anezka.nu
Vakkundige en resultaatgerichte loopbaancoach met veel ervaring in training en begeleiding bij outplacement, re-integratie, loopbaan- en mobiliteitstrajecten en op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Het kan iedereen overkomen. Door organisatieveranderingen, ontwikkelingen thuis of wellicht wel in jezelf. Je bent niet meer op je plek. Je mist succes of mogelijk waardering. Wellicht mis je gedrevenheid, energie of voel je je onzeker? Je vraagt je af, hoe je koers houdt in je loopbaan. Of heel concreet: op welke wijze je de baan krijgt, die bij je past. Hoe je een betere balans creëert tussen werk en privé. Of wil je weten hoe je slagvaardig met je team resultaten kunt boeken? Hoe je resultaatgericht kunt communiceren en wederzijds vertrouwen en respect kunt winnen. Met deze vraagstukken ben je bij mij aan het juiste adres!

Mijn werkwijze is oplossingsgericht, uitgaande van kracht en talenten en geeft gegarandeerd energie. Afhankelijk van de vraagstelling en persoonlijke voorkeur, zet ik diverse werkmethoden en inspirerende opdrachten in om ook de ervaren professional (van MBO tot academisch) of manager op een verfrissende en uitdagende manier aan de slag te helpen. Vanuit rust en respect leer ik reflecteren en bied ik nieuwe inzichten in complexe situaties, zodat je bewust eigen keuzes kunt maken en weer zelf aan het roer staat van je leven. Ook kan ik praktische hulp bieden bij sollicitaties (CV, LinkedIn, gespreks- en profileringstechnieken).

Kortom, bij mij kun je terecht voor vakkundige individuele- groeps- en teamcoaching op het gebied van loopbaan, outplacement, personal branding, persoonlijke effectiviteit, re-integratie en training.
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Anezka.nu
Vakgebied: Coaching

Adres
John Lennonlaan 10
4462 LC Goes (Zeeland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2023