Home > Bedrijvengids > Loopbaancoach > Noord-Holland > CONCIES mediation | relatiebemiddeling | onderwijsdiensten

CONCIES mediation | relatiebemiddeling | onderwijsdiensten

Heiloo (Noord-Holland) - vakgebied Coaching
CONCIES mediation | relatiebemiddeling | onderwijsdiensten
Mijn naam is Kees van Lunsen en ik ben MfN-Registermediator, Rechtbankmediator en Master in Mediation.
Op mijn website, www.concies.nl, kunt u mijn aandachtsgebieden lezen.

(MfN, Mediatorsfederatie Nederland, opvolger van het Nederlands Mediation Instituut per 1-1-2014)

Ik ben eigenaar van het mediationkantoor CONCIES te Heiloo, en voer mijn werkzaamheden door het hele land uit.

Ik houd mij op 3 werkterreinen bezig:
1) Mediation
2) Relatiebemiddeling
3) Onderwijsdiensten

Werktijden:
Ma-Vr: 9.30 - 22.00
Za: 9.30 - 13.00
Het is mogelijk om afspraken te maken in de avonduren en op de zaterdagochtend.

MEDIATION:
Het voordeel van mediation is dat u een lange en vaak kostbare weg via advocaten kunt voorkomen. Bij mediation werkt u aan een oplossing die voor u, en voor de andere partij, aanvaardbaar is. U bent het dus altijd eens met de andere partij, anders tekent u de overeenkomst niet. Bovendien biedt mediation u de mogelijkheid om de onderlinge relatie met de ander zodanig te houden dat u elkaar nog gerust tegen kunt komen op straat of op het werk. U heeft immers samen met die ander een prima oplossing gevonden voor de kwestie die u onderling verdeeld hield.

Specialismen:
Ik ben gespecialiseerd mediator op het gebied van (echt)scheidings- en familiezaken en arbeidszaken, maar ik ben ook goed bekend met zaken die een relatie hebben met buurtbemiddeling, Gezondheid(zorg), Welzijn en Onderwijs.
Ik heb 23 jaar in het gezondheidszorgonderwijs gewerkt en ben betrokken geweest bij een aantal veranderingsprocessen in de gezondheidszorg (ziekenhuizen).

Ik voer exclusieve gespecialiseerde mediations uit op voordracht en in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Autisme.
In samenwerking met Bureau Jeugdzorg voer ik preventieve mediations uit, waarin met name de ouders weer ouders kunnen worden en BJZ en Justitie kunnen zien dat de belangen van de kinderen weer worden behartigd door de ouders.

Wat mag u verwachten:
Ik kom voor een kennismakingsgesprek naar u toe. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Voorrijkosten, standaard €75,-, worden op de mediationfactuur in mindering gebracht, of anders overeengekomen.
In het kennismakingsgesprek wordt het mediationplan opgesteld (mediation op maat, zou je kunnen zeggen) en u weet exact wat u kunt verwachten en wat het u gaat kosten. De normale kosten bedragen €181,50/uur (incl. BTW), maar als u zich aanmeldt via OFFERTI, dan bedraagt het uurtarief €133.10/uur (incl. BTW) .
Voor het opstellen van het ouderschapsplan, het echtscheidingsconvenant en de draagkrachtberekening worden vaste tarieven gehanteerd (€242,-, incl. BTW per onderdeel).

U kunt echter ook een All Inclusive-pakket nemen (met een maximum van 12 uur aan mediationgesprekken, inclusief een ouderschapsplan, een draagkrachtberekening voor de alimentatie en een scheidingsconvenant). Dit pakket kost u €2592,85 (incl. BTW), u krijgt dan 15% korting.

U kunt, naast overdag, ook in de avonduren of op de zaterdagochtend bij mij terecht. Dit kost u niets extra, maar kan u goed van pas komen als er een oppas voor de kinderen zou moeten worden geregeld of speciaal vrij dient te worden genomen (vakantiedagen inleveren).
Wilt u de mediation in uw eigen woonplaats, of in de omgeving daarvan, dan worden mogelijk extra reiskosten en kosten voor de accommodatie gerekend (ook wanneer u een All Inclusive-pakket heeft).

RELATIEBEMIDDELING & ONDERWIJSDIENSTEN

Naast voor mediation kunt u voor (systemische)-Relatiebemiddeling contact opnemen. Het gaat hier om het behoud van uw relatie (ook huwelijkse relaties, e.d.).
Tevens kunt u voor onderwijs- of gezondheidszorgtrajecten bij mij terecht. In voorkomende gevallen spreek ik graag met u af om te bekijken wat ik voor u kan betekenen.

Wilt u meer weten dan kunt u veel informatie vinden op mijn website www.concies.nl of volg mijn blog www.concies.wordpress.com.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Mail mij:
info@concies.nl

of bel mij op:
0621203655

N.B. de prijzen vermeld bij de tarieven op de site van Offerti zijn excl. BTW.
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
CONCIES mediation | relatiebemiddeling | onderwijsdiensten
Vakgebied: Coaching

Adres
Vrieswijk 146
1852 VJ Heiloo (Noord-Holland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2020