Coruscent

Den Haag (Zuid-Holland) - vakgebied Coaching
Coruscent
Sta je voor een keuzemoment in je leven of wil je meer inzicht in wie je bent en waar je naar toe wil? Wil jij inzicht in je passie, drijfveren en talenten? Loop je ergens tegen aan, ergens onzeker over, HSP, of ga je richting een burn-out of bore-out?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Bij mijn bedrijf Coruscent kan je terecht voor coaching en / of KerntalentenAnalyses. Een KernTalentenAnalyse is dé manier om in kaart te krijgen waar jij van nature goed in bent en blij van wordt, welke activiteiten je energie en een gevoel van voldoening geven en welke activiteiten jou juist energie kosten. Dit helpt je om de juiste keuze te kunnen maken o.a. voor wat betreft opleiding en werk. Niet alleen nu, ook in de toekomst.

Vanuit mijn sterke wetenschappelijke basis en mijn inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in het coachvak versterk ik jou door het ontdekken van jouw passie en talenten zodat je de volgende stap kunt zetten, persoonlijk of zakelijk. Zo kan je het beste uit jezelf halen en sterk jezelf zijn.

Mijn resultaatgerichtheid, kritische blik en oog voor detail (ja, ik ben een perfectionist) gecombineerd met mijn sensitiviteit zorgt ervoor dat ik de de vinger op de juiste plek weet te leggen. Ik heb kennis van zaken en volledige aandacht voor jou. Ik luister naar je, houdt je een spiegel voor, zal je prikkelen of even uit de tent lokken. Daarbij zal ik niet oordelen en je in je waarde laten, je zelfs in je kracht zetten. De oplossing is er niet één die ik je letterlijk ga geven, maar die jij zelf gaat vinden. Op een manier waarop jij je prettig voelt, ontdekken we zo wat jou in de weg zit, waar je naartoe wilt en hoe je je doelen kunt bereiken.

Ik ken de uitdaging van het balanceren tussen werk, gezin en privé, van het omgaan met keuzes en onzekerheden. Ik weet hoe het is om het even niet alleen te kunnen en hulp nodig te hebben (en het moeilijk te vinden om hiernaar te vragen). Hulp van iemand die objectief met je meedenkt en kijkt, je een verhelderende spiegel voorhoudt en je growth mindset triggert. Als coach en KernTalentenanalist kan ik mijn sterke KernTalenten combineren en jou als geen ander die hulp bieden. Mijn passie is het jóu op weg helpen in het ontdekken van je sterkste zelf, van wat jou authentiek en waardevol maakt. Dit geeft mij veel energie, plezier en voldoening.

Wil jij dit ook?

Ik laat je graag ontdekken wat jouw talenten zijn, wat jou energie en voldoening geeft, zodat je meer uit jezelf kunt halen en een volgende stap in je groeiproces kunt zetten, persoonlijk of professioneel, en (weer) volop van het leven kunt genieten!

- Mis je voldoening in je werk of leven?
- Heb je moeite met het maken van een studie-, loopbaankeuze?
- Zit je even niet lekker in je vel of tegen een burn-out of bore-out aan?
- Loop je te worstelen met een keuze of mis je de passie en flow en wil je die graag ontdekken?
- Wil je je weer energiek, sterk en zelfverzekerd voelen?
- Wil je meer uit jezelf halen?

Blijf er niet langer mee lopen en zet die volgende stap! 
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Coruscent
Vakgebied: Coaching

Adres
Stekelbaarssingel 21
2492 ME Den Haag (Zuid-Holland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2020