dalmvisie

Heerlen (Limburg) - vakgebied Coaching
DALMVISIE

No nonsens adviseur en coach voor particulier en bedrijf.

D - Doel
A - Aktie
L - Leren
M - Motivatie

Voor een Daadkrachtig advies & Coaching om doelen te realiseren.

Mijn DOEL is uw DOEL te realiseren.
En ik zal u dan ook Adviseren en begeleiden bij veranderingen, ik laat u kennis maken met andere werkwijzen. Dit kan door het aanleren van kennis en inzichten en in andere gevallen kan het om praktische zaken en vaardigheden gaan.

ik fungeer als uw persoonlijk klankbord.
Als er een probleem (of uitdaging) is. Dan is mijn missie dit probleem op te lossen. We gaan volgens een bepaalde didactiek te werk. Dat wil zeggen dat na ons eerste gesprek altijd een plan van aanpak wordt gemaakt. In dat plan houdt ik rekening met de volgorde van aanleren, de opbouw van een training, de manier van uitleggen en te maken keuzes.

Uw mindsetting op een positieve opbouwende en discrete manier veranderen vanuit de door u gestelde doelen middels persoonlijke ontwikkelings gespreken en acties. Samen komen we tot een hoger niveau waarin u spelenderwijs leert hoe u de motivatie vindt en vasthoudt om dat te bereiken wat u wilt bereiken.

Heeft u iemand nodig die echt naar u luistert, analyseert, met u meedenkt ,u aanmoedigt en inspireert zodat u zelf met uw eigen kwaliteiten aan de slag kunt gaan.

Wilt u (meer) ontspannen, opener en vrijer in het contact met anderen zijn? Misschien meer zelfvertrouwen opbouwen en eerder en beter grenzen aangeven? Of wilt u inzicht in uw communicatiepatronen krijgen, zodat u beter kunt samenwerken en makkelijker contacten kunt leggen. Zou U toch echt graag meer erkenning en waardering willen ervaren of snakt u naar een beter evenwicht tussen werk en privé? In al die en andere situaties help ik u als persoonlijke coach graag op weg.

Kortom: Elke winnaar zijn eigen coach.

Coaching stimuleert om nieuwe wegen in te slaan en oude denkpatronen los te laten. Coaching is gericht op wat voor u belangrijk is en bedoeld om een goede balans te creëren in uw leven.

Ook als u weet wat u wilt, maar iets weerhoudt u ervan te doen wat u wilt.

U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen via Dalmvisie@gmail.com voor een duidelijke visie en daadkrachtig advies bij verandering.
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
dalmvisie
Vakgebied: Coaching

Adres
Houtmanstraat 3
6413 SL Heerlen (Limburg)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019