Home > Bedrijvengids > Loopbaancoach > Utrecht > de Vos Burchart Coaching

de Vos Burchart Coaching

Bilthoven (Utrecht) - vakgebied Coaching
de Vos Burchart Coaching
Henny de Vos Burchart (vr, 1957) is coach en loopbaanbegeleider en begeleidt zowel individuen als teams in hun proces van ontwikkeling en verandering.
Bij individuele coaching ligt het accent veelal op ongewenst gedrag en belemmerende overtuigingen ombuigen naar gewenst gedrag en zelfvertrouwen in het kader van persoonlijke ontwikkeling of b.v. re-integratie na burn-out of ziekte.
Bij loopbaanbegeleiding ligt de focus meestal op wendbaar werken - "Hoe neem ik regie op mijn duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en werkplezier" - of op het onderzoeken van nieuwe carrièremogelijkheden.
Als teamcoach ligt haar expertise met name op communicatie, samenwerken en leiderschap.
Daarnaast geeft zij trainingen op het gebied van Persoonlijke Effectiviteit.

Persoonlijk profiel coach:
Men vindt Henny een warme persoonlijkheid die snel een veilige setting weet te creëren waardoor openheid ontstaat: niets is gek en alles mag er zijn. Haar meest opvallende kenmerken zijn haar wijze van communiceren: zacht voor de mens, "stevig" voor de inhoud.
Haar cliënten geven haar vaak als feedback zij een aandachtige luisteraar is met een groot empathisch vermogen, analytisch sterk zonder te oordelen, helder formulerend, praktisch ingesteld, resultaatgericht en enthousiast.
Thema's die goed bij haar vaardigheden en ervaring passen zijn:
- Ontwikkelen van (persoonlijk) leiderschap en/of leidinggevende vaardigheden
- Omgaan met onzekerheid en veranderingen; vergroten van zelfvertrouwen en assertiviteit
- Zelfsturing en zingeving

Persoonlijk profiel loopbaanbegeleider:
Bij het zoeken van "wat wil ik en wat kan ik" zet Henny vooral haar coachvaardigheden en sterk analytisch vermogen in om cliënten te ondersteunen bij de zelfverkenning en loopbaanoriëntatie. Dit kan zowel in het teken staan van een (mogelijke) carrière switch, als in het teken van duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en werkplezier.

Persoonlijk profiel teamcoach:
Als teamcoach zet Henny, naast haar coachvaardigheden, ook haar ervaring in met het werken met groepen, als docent en leidinggevende. Zij kan zich goed inleven in de begeleidingsvraag en dit vertalen naar een coachtraject met werkvormen die het proces ondersteunen. Zij is sterk in het signaleren en benoemen van (ongewenste) patronen die in het hier en nu tijdens de coachsessies zichtbaar worden.

Algemeen:
Henny heeft een gedegen opleiding als coach en loopbaanbegeleider en deed de Master Management van Cultuur en Veranderingen. Zij houdt haar kennis up-to-date door regelmatige na- en bijscholing en maakt gebruik van diverse technieken en instrumenten zoals:
-Elementen uit Oplossingsgerichte Coaching, Neuro Linguïstisch Programmeren, Transactionele Analyse, Rationeel-Emotieve Analyse.
-ReAttach en Systemisch werken (ZipperCase Methode)
-Drijfverenanalyse van Profile Dynamics (individueel profiel en/of teamprofiel voor inzicht in drijfveren en weerstanden)
-Dyamantwijzer (profiel wendbaar werken)
Zij kijkt daarbij wat passend is bij de cliënten en bij de situatie, zowel bij individuele coaching als bij teamcoaching.

Henny is lid van verschillende beroepsorganisaties die eisen stellen aan opleiding en permanente bijscholing.
Zie voor meer informatie haar website en LinkedIn profiel.
Zij zal ook ú graag van dienst zijn!
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
de Vos Burchart Coaching
Vakgebied: Coaching

Adres
Middellaan 3
3721 PG Bilthoven (Utrecht)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2020