Home > Bedrijvengids > Loopbaancoach > Utrecht > Drielink Coaching

Drielink Coaching

Woerden (Utrecht) - vakgebied Coaching
Drielink Coaching
Dinga van Driel (1960)
Dinga heeft ruim 25 jaar ervaring in zowel marketing & sales als coaching. De combinatie van commerciële achtergrond, coachende grondhouding, professionele (gecertificeerde) coaching en ervaring in verschillende branches maakt dat Dinga breed inzetbaar is.

De klanten van Drielink Coaching vragen om een professionele begeleiding/coaching voor een individu of team/afdeling.

Opdrachtgevers zetten Drielink Coaching in omdat er vlot en resultaatgericht gewerkt wordt. No nonsens houding en krachtige methodieken maken een succesvolle match!

De persoon staat centraal en de onderste steen brengt ze naar boven, een goede mix van sympathie, invoelen, professionaliteit zijn steekwoorden die vaak uit de evaluaties van haar klanten naar voren komen.

Bij teamontwikkeling werkt ze vaak samen met collega teamcoaches uit haar netwerk. Zij richten zich op het beter laten functioneren van het team of afdeling in de breedste zin van het woord. De kracht van deze aanpak komt voort uit het feit dat ze met het totale team als eenheid werken i.p.v. de individuen. Ze helpen het team zich te richten op de positieve aspecten van het team en bewust te maken wat de negatieve impact op het team is. Deze aanpak is verhelderend en geeft nieuwe inzichten en bewustwording in het hele team. Het team maakt zelf afspraken met elkaar wat de verander stappen zijn voor het team. Ze sluiten altijd concreet af : wat heeft het team nodig? Wat spreken de teamleden met elkaar af om beter te kunnen functioneren, wat ga je morgen anders doen? Door deze aanpak wordt de verandering waar het team voor kiest verankerd.

Het Nieuwe Werken. Veel bedrijven richten zich op HNW. Hierbij wordt vaak m.n. de 'harde' kant ingericht terwijl de menskant minstens zo belangrijk is. Wij begeleiden medewerkers in dit veranderproces.

Bedrijven die werken met Drielink Coaching:
Schouten & Nelissen, ISBW, Oudstanding, Flow, Woningbouw coöperatie Portaal,
TC University, Magic Adventures, KennisClinics! KPMG, Rijkswaterstaat, Gemeente Purmerend,
dr. Leo Kannerhuis, Leger des Heils, Revalidatiefonds, ABNAMRO, Qidos, Gemeente Woerden, Stiching Philadelphia, Nedworc Association, ABAB Accountants & Adviseurs.
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Drielink Coaching
Vakgebied: Coaching

Adres
Vossenschanslaan 114
3445 EE Woerden (Utrecht)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019