EmpowerYou

Alkmaar (Noord-Holland) - vakgebied Coaching
EmpowerYou
Weer vol energie aan het werk. Weet in welke baan je echt tot jouw recht komt, je voldoening voelt en moeiteloos excelleert. Zo krijg je weer flow en energie in jouw werk en match je perfect met jouw baan.

Empower is net even anders. Praktisch en resultaat gericht, met een persoonlijke en directe aanpak. Klanten geven aan in korte tijd veel te leren, zo sneller te veranderen en de gewenste baan te bereiken. Klanten geven ons de afgelopen 4 jaar gem. een 8,8 volgens het keurmerk Blik op Werk. Gespecialiseerd in Werkoriëntatie: Ontdek wie je bent en wat je kunt, stel een duidelijk actieplan op en verover die baan die daar bij past. Elk traject (coaching, outplacement, 2e spoor, re-integratie) is een mix gerichte follow up gesprekken, scherpe oefeningen en gerichte arbeidsmarkt analyse tools om jouw droombaan te ontdekken. Wij houden met jou de vaart erin.

Ons kantoor ligt vlakbij het Centraal Station, namelijk in de Watertoren van Alkmaar. Veelal is er naast een paar afspraken op locatie, ook contacten telefonisch, skype of email. Waarbij ook allerlei verdiepende oefenmaterialen worden gestuurd.

Zoek je een actieve, praktische coach, voor meer resultaat? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek! Wij horen graag van je.
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
EmpowerYou
Vakgebied: Coaching

Adres
Bergerweg 62D
1815 AE Alkmaar (Noord-Holland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2023