Home > Bedrijvengids > Loopbaancoach > Limburg > Holistisch coach Reinforcement

Holistisch coach Reinforcement

Belfeld (Limburg) - vakgebied Coaching
Bij Holistisch coach Reinforcement kunt u terecht voor twee manier om gecoacht te worden:

-Mental coach
-Ayurveda coach

Het grote verschil is het wel of niet toepassen van alternatieve geneeswijze. Als u voor Ayurveda kiest, dan betekend het dat u een geheel nieuwe manier zult leren kennen om naar uzelf en uw omgeving te kijken. Ayurveda is een holistische gezondheidsleer en vormt de persoonlijke constitutie de basis van het coachen. Deze manier van coachen is men nog niet gewend en is ook nog niet bekend, maar als coach ben ik ervan overtuigd dat Ayurveda u veel zelfinzicht zal schenken als u er voor openstaat. Het houdt een radicale verandering van levensperspectief in en zult u de wereld en u zelf door anderen ogen bekijken en ervaren.

Door Ayurveda te combineren met coachen is een multidisciplinaire coachmethode mogelijk. Ik ben niet alleen uw mentale begeleider, maar tevens uw gezondheidspecialist. en zal alternatieve geneeswijze in de vorm van bijvoorbeeld kruidentherapieën en specifieke massagevormen deel uit maken van de coachmogelijkheden.

Ayurveda zal u leren om het perspectief en de ervaringswereld te beïnvloeden met uw vijf zintuigen en leert ons om de geest te kalmeren door het schenken van diepe inzichten. Ayurveda leert ons structureel en op systematische wijze de natuurwetmatigheden kennen..

ayurveda werkt op kwantumniveau. In de kleinste bouwstenen van de natuur zit de grootste potentiële kracht verborgen.

Bij Reinforcement kunnen maar enkele behandelingen toegepast worden, zoals: aabyanga (lichaamsmassage), shirodhara (hoofdmassage), hotstonemassage en voetreflexmassage. Vele therapieën kunnen gewoon bij u thuis zelf uitgevoerd worden. U wordt daarin goed begeleidt.

U mag van mij als coach een actieve en persoonlijke begeleiding verwachten, ook tussen de geplande afspraken door zal ik voor u zoveel als mogelijk bereikbaar zijn voor extra steun of om vragen te beantwoorden.

Men kan uit verschillende coachcontactvormen kiezen:

-persoonlijke ontmoeting bij Reinforcement te Belfeld of bij u thuis. Dit is natuurlijk alleen mogelijk als u in de omgeving woonachtig bent van Belfeld.

-Structurele telefonische consulten

-E-mailcorrespondentie

-via de coachadvieslijn 0900-7142128 (meer om instant gecoacht te worden als het u net uitkomt en ik online beschikbaar ben. Dit wordt aangegeven op de website www.coachadvieslijn.nl).

Holistisch coach Reinforcement is een eenmanszaak en ben ik een ZZP'er zonder personeel. Ik ben in het verleden werkzaam geweest als Geneeskundig Verzorger en Personeelsmedewerker. Uiteindelijk heb ik voor het beroep coach en alternatieve geneeswijze specialist gekozen om zodoende een manier van begeleiding te kunnen bieden die verder gaat als alleen maar symptoombestrijding, waarbij tevens een sneller en krachtiger resultaat bereikt zal worden. Waarom? Omdat Ayurveda ons onze 'eigen' natuur leert kennen en hoe er mee om te gaan. Het is mogelijk een begeleiding te bieden die daadwerkelijk rekening houdt met de interactie tussen lichaam, geest en ziel.

Bij ons in het Westen worden geest en lichaam van elkaar gescheiden behandeld, ondanks de erkenning van de wetenschap dat lichaam en geest elkaar beïnvloeden. Lichamelijke problemen kunnen als oorzaak de geest hebben en andersom. Men moet daarvoor ook naar meerdere specialisten toe als men een alles omvattend programma wil hebben voor zichzelf. Door Ayurveda te combineren met mentale begeleiding hoeft u maar naar één specialist toe om u verhaal te doen en samen te werken aan verbeteringen.

Voor verdere informatie kunt u mijn website bezoeken:
www.holistischcoachreinforcement.nl.
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Holistisch coach Reinforcement
Vakgebied: Coaching

Adres
Prinses Christinastraat 27
5951 BD Belfeld (Limburg)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2020