HOW TO...

Amersfoort (Utrecht) - vakgebied Coaching
Het nieuwe werken vereist een andere manier van denken en communiceren. De werkdruk stijgt, net als de vraag naar flexibiliteit. HOW TO weet dat werkplezier de sleutel is tot een succesvolle onderneming. Werkplezier leidt immers tot betere prestaties, gezondere collegas, meer bevlogenheid en een grotere bijdrage aan het bedrijfsresultaat. Een cruciale factor voor werkplezier is goed kunnen communiceren. Daarom richt HOW TO zich op de ontwikkeling en verankering van Leiderschap In Communicatie.

HOW TO geeft mensen inzicht in hun communicatiepatronen en leert ze doelgericht te communiceren. Hierdoor kiezen ze vervolgens bewust voor hun communicatiegedrag. Doelen en ambities stemmen zij af met de doelen van hun organisatie, zodat zij gezamenlijk een optimaal bedrijfsresultaat behalen, met meer werkplezier!

Het team van HOW TO doet er alles aan om optimaal bij te dragen aan de ambitieuze doelstellingen van onze klanten. Daarom bestaat ons team uit de beste professionals in de markt. Onze trainers leven de missie en visie van HOW TO Zo stralen zij werkplezier uit, volgen zij de nieuwste communicatieontwikkelingen op de voet en investeren zij in hun eigen ontwikkeling.

Werkplezier vergroten wij door zichtbaar effectiever communicatiegedrag. In onze manier van werken:

Geven wij richting aan ontwikkeling
HOW TO of Hoe kan ik is het begin van iedere oplossingsgerichte leervraag die een individu, team of organisatie zichzelf stelt. Hoe kan ik effectiever communiceren en zo mijn doelen - en die van de organisatie - bereiken?
Bij HOW TO vind je een oplossingsgerichte benadering. Want wij weten dat je blijvende verandering in gedrag en vaardigheden kunt ontwikkelen.

Verbinden wij individu en organisatie
Tijdens trainingen stemmen deelnemers hun doelen en ambities af met de doelen van hun organisatie. HOW TO stimuleert het behalen van een optimaal bedrijfsresultaat. Bijvoorbeeld door deelnemers de vraag te stellen: Hoe kan ik vanuit mijn rol bewust waarde toevoegen aan de ontwikkeling van onze organisatie?

Brengen wij mensen in beweging
HOW TO beweegt je door je te raken, te faciliteren en praktijk gericht te werken.

Zijn wij vernieuwend
Voorbeelden van onze aanpak zijn:
Werken in modules, zodat je alleen de training krijgt die voor jou relevant is. Het levert maximaal rendement op én is direct kostenbesparend voor een organisatie.
Blended learning, een combinatie van groepsleren, e-learning en coaching.
Ontwikkelen van werkvormen volgens oplossingsgericht denken en werken, waarmee je optimaal doelgericht te werk gaat.
Integratie van actuele themas zoals generatieleren, het nieuwe werken en social media.
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Gratis offertes aanvragen »

Bedrijfsgegevens
HOW TO...
Vakgebied: Coaching

Adres
Kleine Koppel 32
3812 PH Amersfoort (Utrecht)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024