HResult

Doesburg (Gelderland) - vakgebied Coaching
HResult
“Van overleven naar moeiteloos leven en werken”

HResult coaching, advies&interim helpt mensen en organisaties in “flow” te komen. Als je in flow bent dan lijkt alles vanzelf te gaan, moeiteloos… maar moeiteloos betekent niet “zonder moeite”. Een atleet die zojuist de 100 meter heeft gewonnen in een nieuw wereldrecord was in flow op het moment dat hij dit wereldrecord vestigde en leek dit moeiteloos te gaan. Maar daar gingen wel jaren intensieve training aan vooraf! In mijn aanpak laat ik mij onder andere leiden door de inzichten van Napoleon Hill (met o.a. de boeken “grow and think rich” en "the law of succes in 16 lessons") en Jan Bommerez (met het boek “Flow en de kunst van het zakendoen” en "minder moeten en meer Flow").

HResult loopbaan en starterscoaching is de werktitel voor mijn coachingsactiviteiten. Zo begeleid ik als NOLOC- gecertificeerd loopbaancoach startende ondernemers bij het opzetten van een eigen onderneming, bied ik hulp bij loopbaanvraagstukken, coach ik managers in hun rol als leidinggevende en bied ik voor 45+ ers via de subsidieregeling van het Rijk een gratis loopbaanadviestraject aan (zolang de subsidieregeling van kracht is en de subsidiepot niet leeg is). Kijk voor meer informatie op: https://www.hoewerktnederland.nl/persoonlijk-ontwikkeladvies.

Zonder deze subsidieregeling kunnen coachingssessies ook in de vorm van een uitgebreid traject worden gevolgd. Ik heb in de loop van de jaren dat ik als loopbaancoach werkzaam ben een effectieve methodiek/trajectaanpak ontwikkeld en toegepast die zijn waarde in praktijk meer dan eens heeft bewezen. Ik noem dit het 6 stappenplan op weg naar je ideale droombaan of werk:

Stap 1. Dromen
Op basis van het intakeformulier licht je jouw dromen -zoals je die hebt beschreven, maar ook je veronderstelde blokkades - , toe. De dromen worden daarna als huiswerkopdracht uitgewerkt in een droom/visualisatiebord.

Stap 2. Kunnen
In deze 2e sessie onderzoeken/ontdekken we jouw (kern)kwaliteiten. Deze kernkwaliteiten vormen als het ware de basis (het fundament) onder jouw bestaan. Dit zijn kwaliteiten waar je altijd op kunt vertrouwen en terug kunt vallen. Hiervoor gebruiken we o.a.de uitslagen van een tweetal persoonlijkheidstesten
.
Stap 3. Polariteiten in balans
Tijdens deze sessie gaan we ontdekken welke polariteiten (=kwaliteiten) bij jou uit balans zijn. Als je doorschiet in een kwaliteit dan ga je hier eerder last dan plezier van krijgen in je leven en werk. Dit noemen we vervormingen. De opdracht is dan om de oorspronkelijke kwaliteit weer in balans te krijgen.

Stap 4. Blokkades overwinnen
In deze sessie gaan we kijken welke blokkades en “belemmerende overtuigingen” jou dwarszitten. Oftewel, waarom is het je nog niet gelukt om je dromen echt te verwezenlijken?.

Stap 5. Focus
Nu is het moment gekomen om te gaan “scherp stellen”. Focus krijgen is ook een kwestie van wegstrepen van wat je niet wil/kan. Dit doen we in een brainstormsessie. Hierbij staan 3 invalshoeken centraal:
1. Wie ben ik (en wie ben ik niet)
2. Wat kan ik (en wat kan ik niet)
3. Wat wil ik (en wat wil ik niet)

Stap 6. Actie!
In deze laatste fase staat het ingevulde Persoonlijk Carrière Plan (PCP) centraal; de "gids naar jouw ideale droombaan”. In het PCP beschrijf jij waar je uit wilt komen en waarmee in de vorm van een logboek door jou wordt vastgelegd wat je doet en hebt gedaan. En dit alles leidt met de juiste focus naar meer energie/vervulling, balans en plezier jouw werk!
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
HResult
Vakgebied: Coaching

Adres
Wemmersweerd 25
6983 HB Doesburg (Gelderland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2020