Home > Bedrijvengids > Loopbaancoach > Noord-Holland > hypnose praktijk Victor Elzo Kraemer

hypnose praktijk Victor Elzo Kraemer

Amsterdam (Noord-Holland) - vakgebied Coaching
hypnose praktijk Victor Elzo Kraemer
Hypnotherapeut Victor;
Hypnotherapie is een therapie die meteen naar de kern van het probleem gaat en deze oplost. Resultaten al mogelijk in één sessie. Ik ben Victor Elzo Kraemer van Hypnose praktijk Amsterdam en Rotterdam.

Mij specialisatie is Trauma, zoals , PTSS, Angsten, Paniek , Depressie, Burn-out, Als hypnotherapeut ben ik gespecialiseerd in het verbeteren van prestaties van cliënten en het oplossen van problemen.
Met hypnotherapie help ik mensen met echte en blijvende veranderingen in hun leven. Geen wachtlijst!

Victor Hypnotherapeut,
Of het nu gaat om traumatische herinneringen, stoppen met roken, afvallen, kritische zelfbeeld, onzekerheid, niet kunnen opkomen voor jezelf, depressie of slaapproblemen … Victor heeft ze allemaal bestudeerd. Met zijn diepe verstand en kennis, zijn jarenlange ervaringen in hypnose, zijn steunende empathische houding voor zijn klanten, en zijn humor en gevoel voor comfort helpt hij jaarlijks honderden mensen van hun problemen af.

Visie
Het leven is niet gelijk gemaakt voor iedereen. Sommigen van ons hebben het heel moeilijk gehad van bij het begin al en hier nooit uitgeraakt of er overgekomen. Sommigen van ons zijn gaandeweg slachtoffers geweest van gebeurtenissen buiten ons controle waar ze niets aan konden doen. En sommigen hebben verkeerde gewoontes overgenomen omdat ze simpelweg niet beter wisten. Heel veel mensen lijden hierdoor onnodig terwijl ze hun leven veel lichter, en met veel meer vrijheid en helderheid kunnen leven voor het beste voor de rest van hun leven.

Omwille van zijn training en ervaring kan Victor onbewuste communicaties heel snel oppikken. Dit is de informatie dat je onbewuste ons subtiel vertelt over hoe je probleem echt in elkaar zit en waar de oplossing ligt dat alles kan veranderen, dat jijzelf niet weet hoe bewust te verwoorden. Hiermee kan hij je onbewuste sneller begeleiden naar je gewenste oplossing en je voorgoed verlossen van je probleem.

Victor brengt mensen overal in beweging om te veranderen naar iets beters dat zij wensen. Hij is actief mensen aan het begeleiden waaronder jonge studenten, leergierige cursisten alsook ervaren hypnotherapeuten om zo hypnose meer beschikbaar en gemakkelijker te maken voor iedereen.

Mijn missie is om jou te leren het beste uit jezelf te halen. In mijn aanpak combineer ik hypnotherapie en neuro linguïstisch programmeren (NLP). Neem contact op.

Over / Bio
Mijn missie is om jou te leren het beste uit jezelf te halen. In mijn aanpak combineer ik hypnotherapie en neuro linguïstisch programmeren (NLP). Zo word je je bewust van wat je onbewust doet en kunt. De sleutel tot jouw persoonlijk succes zit namelijk al in je. Samen ontdekken wij die en draaien het slot om en openen de deur.

NLP Master Coach en hypnotherapie
Sinds 2009 ben ik een NLP Master Practioner met certificering van The Society of NLP. Dit is hét toonaangevende instituut van NLP, de grondlegger van NLP, Dr. Richard Bandler, is hieraan verbonden. Ik heb meer dan 9 jaar ervaring met NLP en hypnose. Hypnotherapie is een effectieve manier om problemen bij de kern aan te pakken. Bovendien studeerde ik fysiotherapie. Door mijn achtergrond van zowel fysiotherapie als NLP en hypnotherapie schakel ik makkelijk. Daardoor lossen we blokkades sneller op.

Combinatie van doelgerichte NLP en hypnotherapie voor snel en goed resultaat
Door de doelgerichte technieken van NLP toe te passen binnen hypnose zijn concrete resultaten voor jou vaak snel zichtbaar, binnen 2 à 3 sessies. In sommige gevallen is 1 sessie al voldoende om je van jouw fobie of vervelende gewoonte af te helpen. Denk aan: pleinvrees, vliegangst, braakfobie, presentatieangst of nagelbijten.

Door mijn achtergrond heb ik een goed inzicht in zowel fysieke als innerlijke aspecten, die vaak aan elkaar verwant zijn. Stel: je hebt overgewicht, obesitas of klachten van binge eating. Binnen de hypnotherapie maak ik gebruik van de virtuele maagband. Hiermee worden wereldwijd goede resultaten behaald. In mijn werkwijze hieronder lees je meer over de virtuele maagband.

Ontdek jezelf en kom in beweging
Ik ga voor een concreet resultaat. Mijn doel is om jou in beweging te brengen. Dit doen we samen. Ik hou van mensen en geloof in de kracht van empathisch luisteren. Niets maakt mij blijer dan jou uit te zien groeien tot de persoon die jij wilt zijn. Ontdek jezelf en kom in beweging.

Meer over werkwijze
De basis van mijn werkwijze richt zich op een combinatie van hypnose met NLP. Door de doelgerichte technieken van NLP, Familieopstellingen , Tijd lijn Therapie toe te passen binnen hypnotherapie zijn resultaten vaak binnen enkele sessies al zichtbaar.

Mijn doel is jouw onderbewustzijn aan te spreken op oude belemmerende programmeringen en vervolgens het onderbewustzijn te helpen zichzelf te herprogrammeren voor nieuwe oplossingen en kansen.

In mijn werkwijze combineer ik mijn intuïtieve kwaliteiten met de professionele kennis die ik heb opgedaan in mijn diverse opleidingen. Door de achtergrond van zowel fysiotherapie als NLP en hypnotherapie schakel ik makkelijk. Hiermee lossen we blokkades sneller op.

Daarnaast volgde ik trainingen als ‘EFT’, ‘Tijdlijn therapie’, ‘ACT Acceptance, Commitment Therapy ’, ‘Familieopstellingen’, ‘Integrated Energy Therapy’, ‘Spiritueel NLP’, ‘Regressietherapie’ en ‘Virtuele Maagband Consulent’. Ik blijf altijd bijleren zodat ik goed op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Je kunt bij mij terecht voor een uiteenlopend scala aan issues. Van zaken zoals nagelbijten tot meer complexe problematiek zoals verslavingen, eetproblemen, depressiviteit, laag zelfbeeld en trauma’s. Een techniek voor mensen met gewichtsproblemen en/of eetproblemen is de virtuele maagband. Een aanpak uniek in Nederland, maar die wereldwijd al goede resultaten boekt.

Neem contact op,
Hypnotherapeut & NLP coach
Victor Elzo Kraemer ,
E-mail: victor@hypnose-praktijk.nl
Whatsapp nummer 0628286432
Telefoon: 0628286432
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Gratis offertes aanvragen »

Bedrijfsgegevens
hypnose praktijk Victor Elzo Kraemer
Vakgebied: Coaching

Adres
Herengracht 282
1016 XB Amsterdam (Noord-Holland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024