ietje deutz

Nijmegen (Gelderland) - vakgebied Coaching
Mijn naam is Ietje Deutz, ik ben 57 jaar en ik woon in Nijmegen.
Ik startte mijn loopbaan als activiteitenbegeleidster in verschillende verpleeghuizen. Na het volgen van respectievelijk de opleiding Creatieve Therapie, met als specialisatie Beeldend Vormen en de Docentenopleiding Basiseducatie werkte ik als docent, coach, trainer en begeleider met volwassenen en jongeren, die vastliepen in hun opleiding, hun werk en hun leven.
Voortdurende relevante bij- en nascholing hebben mij, samen met mijn opleidingen en mijn persoonlijke levenservaring, toegerust met een brede voorraad instrumenten, waar ik dagelijks uit put .
De afgelopen jaren volgde ik een twee jaar durende training voor lichaamsgerichte psychotherapie, een opleiding intuitieve waarneming, en een vervolgopleiding tot trainer/coach.
Ik heb mij gespecialiseerd in mindfulness. Dat is een zeer doeltreffende vorm van aandachttraining die ik al enige tijd toepas in mijn werk zowel individueel als in groepen. Ik volgde mijn opleiding bij SeeTrue Mindfullness Opleidingen te Den Bosch.
Daarnaast houd ik mij diepgaand bezig met rouw en andere vormen van verlies. Momenteel volg ik de opleiding Rouw- en Verliesbegeleiding aan de Hogeschool van Utrecht. Met deze opleiding maak ik een professionele bedding voor mijn persoonlijke ervaringsdeskundigheid in dit thema.
Ik vind het geweldig om mijn kennis en ervaring in te mogen zetten voor anderen.

Rouw en Verliesverwerking
Verlies kent verschilllende verschijningsvormen die ik graag wil onderscheiden.
Als je een mens verliest aan de dood, dan zal er onvermijdelijk een periode van rouw volgen. De duur van je rouwproces, de intensiteit ervan en de directe gevolgen voor je dagelijks leven zijn persoonlijk en uniek. Ook je omstandigheden en de plaats die de overledene innam in je leven zijn bepalend. Is het je partner die je verloren bent? Je kind? Een ouder of grootmoeder? Een vriend of vriendin?
Daarnaast kunnen er gebeurtenissen plaatsvinden in je leven die een grote verandering in je situatie teweegbrengen. Gebeurtenissen die je overkomen maar ook gebeurtenissen waarbij je een eigen keuze hebt gemaakt. Voorbeelden zijn het verliezen van je relatie, je jeugd, je gezondheid, een vriendschap, je arbeidzame leven, je financiele voorspoed, je zingeving, je vaderland, je sociale netwerk.
Wie of wat je ook verliest, je zult jezelf voor de taak gesteld zien om je stap aan te passen aan je nieuwe situatie. Verschillende aspecten van je leven vragen om een herschikking. Lichamelijke klachten, emotionele verwarring, sociale problemen en ook praktische zaken kunnen je soms overweldigende gevoel geven dat je in een achtbaan zit, die nooit meer lijkt te zullen stoppen.
Verlies verwerken is hard werken. Het vraagt moed en doorzettingsvermogen en het kost veel energie. Toch is een goede verwerking van verlies erg belangrijk omdat het een waardige, rustige plek verdient. Je leert het met je mee te dragen zonder dat het een te zware, belemmerende last is. Je zult nieuwe ruimte, energie, wijsheid en inspiratie gaan ervaren waardoor je op een goede manier door kunt gaan met je leven.
Als verliesbegeleider zal ik liefdevol en ondersteunend afstemmen op en aansluiten bij je emoties, je behoeftes en je tempo gedurende het ingrijpende proces dat je doormaakt.

Lifecoaching
Als lifecoach help ik je om bewust en weloverwogen vorm te geven aan je leven.
In alle mogelijke levensfasen en op alle mogelijke levensgebieden kan een lifecoach iets voor je betekenen.
Wil je het beste uit je eigen leven halen?
Dat kan!
Leer jezelf kennen
Maak contact met je diepste behoeften, wensen en verlangens.
Onderzoek je mogelijkheden door je kwaliteiten, je vaardigheden en omstandigheden helder in beeld te brengen.
Onderken en erken de belemmerende problemen en obstakels die je tegenkomt. Onderzoek hoe je ze kunt oplossen.
In dit proces waarin ik met je meekijk en meedenk, zul je merken dat je zelfvertrouwen groeit en dat je meer vanuit je kracht recht op je doel afgaat.
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
ietje deutz
Vakgebied: Coaching

Adres
V. langeveldstraat 27
6521 MH Nijmegen (Gelderland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2020