Home > Bedrijvengids > Loopbaancoach > Gelderland > GAC Assessment & Coaching

GAC Assessment & Coaching

Oosterbeek (Gelderland) - vakgebied Coaching
GAC Assessment & Coaching
GAC Assessment & Coaching

Mijn naam is Erica Gasseling en sinds 21 jaar werk ik als coach en adviseur op het gebied van Human Resources Management. Mijn motto: motivatie en inzet van medewerkers bepaalt het succes van organisaties. Naast medisch specialisten en andere hoogopgeleide professionals binnen de non – profit en het onderwijs begeleid ik ook veel mensen op andere werkgebieden naar andere werkgebieden. Mijn kennis en kunde kan ik breed inzetten. Sinds 2000 begeleid ik zowel mannelijke als vrouwelijke hoogleraren. Voordat ik bedrijfskunde en psychologie ben gaan studeren heb ik in het bedrijfsleven en in de gezondheidszorg gewerkt. In het bedrijfsleven als secretaresse en verkoopleider. In de gezondheidszorg heb ik gewerkt als operatieassistente.

Visie
Toen ik in 2000 begon met mijn eigen bedrijf wist ik dat ik niet één van de grootste zou worden en dat was goed, dat wilde ik ook niet. Ik wil echter wel één van de beste zijn en onderscheidend voor de branche, gezondheidszorg en onderwijs, waarvoor ik werk.

Missie
Mijn inspiratie is dat ik samen met anderen een bureau wil creëren met mensen die goed werk laten zien. We willen graag werken met mensen die zich ook verbonden voelen met ons en met de organisatie waarvoor zij werken.

Werkwijze
De dialoog, het gesprek aangaan met de ander is de manier en de werkwijze die we voorstaan om niet alleen in verbinding te komen maar ook om verandering en beweging te brengen. Zolang er nog dialoog is, is er ontwikkeling en beweging. Taal is een manier om uiting te geven aan elkaars wensen waardoor er ont-moeting mogelijk blijft.

Thema’s.
Een van mijn thema’s is nieuwsgierig willen en kunnen zijn naar andere mensen maar ook naar kennis en naar weten. Voor de afronding van mijn studie aan de Universiteit te Nijmegen, heb ik bij het GITP onderzoek gedaan naar de organisatiecultuur en de Assessment Center Methode. Vervolgens heb ik 9 jaren gewerkt bij ADC-Right in Velp en het vak van assessor en coach/trainer geleerd.

GAC Assessment & Coaching
In mijn eigen bedrijf dat ik sinds 12 jaar heb, heb ik nog aanvullende opleidingen gedaan. Ik werk met de ZKM van Prof. Hermans als ZKM – consultant. Daarnaast werk ik met de Ontwikkelingsgerichte Coachingsbenadering © van Rudy Vandamme. Voor beide opleidingen ben ik gecertificeerd. Ook ben ik NOBCO –geregistreerd coach en CMI-LT gecertificeerd. Naar mijn gevoel vullen deze twee opleidingen elkaar uitstekend aan. Ook heb ik twee jaar van de vierjarige PRI-opleiding bij Ingeborg Bosch gedaan in Frankrijk. Bij René Maas, Focustherapeut, volg ik nog een Masterclass. Ik ben zelf telkens zeer rijk uit de opleidingen gekomen. Daarnaast heb ik nog een aantal aanvullende opleidingen gedaan (o.a. Mediation bij de Lime Tree, loopbaanadviseur bij Van Zuylen & de Lijster, presentatietrainingen, Belbin teamrollen etc.).

Toekomst
Ik heb een boek geschreven genaamd 'Mijn dikke - ik' dat gaat over handelingspatronen die je lang behulpzaam zijn geweest maar ook tegen je kunnen werken. Daar kijk ik graag naar. de focus ligt op wat er tussen jou en de ander in de interactie gebeurd. Op dit moment werk ik nog aan proefschrift genaamd 'Persoonlijk leiderschap van de medicus". Ik hoop dit in 2022 af te ronden.

Enkele Speerpunten van GAC Assessment & Coaching
Assessment (center) is waardevrij leren observeren.
Bij GAC Assessment & Coaching is er voor elke bezoeker aan ons bureau volop aandacht voor de interne beleving bij het getoonde objectief geobserveerd gedrag. Wat motiveert de ander; wat maakt dat wát wij als assessoren waarnemen, representatief is voor de cliënt. Alleen door in vertrouwen, veiligheid en rust te werken kan onze klant datgene laten zien wat hij aan kwaliteiten, vaardigheden en competenties ‘in huis’ heeft. Op een duidelijk gestructureerde manier werken we aan de vraag en de doelstelling die nauwkeurig geformuleerd is voorafgaand aan een onderzoek. Een Assessment center maakt, zo is onze ervaring, een diepe indruk op de persoonsontwikkeling. In onze Assessment centers voor de gezondheidszorg maken we gebruik van het unieke Canmeds profiel dat door vele ziekenhuizen wordt gebruikt in de verschillende opleidingen tot medisch specialist.

Coaching
Coaching is een vorm van begeleiding wat zijn oorsprong kent uit de sportwereld. Enkele jaren geleden heeft coaching een entree gemaakt in het bedrijfsleven. Tegenwoordig lijkt iedereen een coach te hebben maar er ook een te zijn. Wat maakt GAC Assessment & Coaching onderscheidend van andere coaches?

GAC Assessment & Coaching heeft een eigen visie op ontwikkelen van mensen waarbij de essentie van ontwikkelen aanwezig is in het woord zelf dat appelleert aan continuïteit. Wanneer medewerkers zich in een organisatie gaan ontwikkelen dient de focus te liggen op wat zich al heeft ontwikkeld. Onzes inziens is aansluiten bij wat aanwezig is een belangrijke intrinsieke motivator om de mens in de organisatie in beweging te zetten, te krijgen en te behouden ofwel duurzame inzetbaarheid. We gaan kijken naar wat vanuit de huidige situatie behouden, losgelaten en toegevoegd kan worden om het gewenste te realiseren. Vervolgens brengen we in teams met het oog op de missie en de visie van de organisatie het individuele thema in relatie met de taakdoelstellingen die zijn aangereikt door het management. Alleen door de eigen individuele verbondenheid te leren ervaren kan er op een gezamenlijk thema (missie, visie) gewerkt worden aan organisatieverandering. Het voortdurende proces van zelfontwikkeling is daarmee gericht op duurzame ontwikkeling.

Mainstreams
“Naast een professionele aanpak is Erica Gasseling in staat om je op een authentieke en respectvolle manier kennis te laten maken met de kracht van je kwaliteit. Dit doet ze op een intuïtieve en zachtsturende manier. In haar aanpak werkt ze met verschillende methodieken, instrumenten en vragenlijsten. Een coachingstraject is altijd maatwerk en valt niet in een boekje te plaatsen. Dat kan ze goed”.
“het is alsof jij voor een buffetkastje staat en er uit haalt wat de ander nodig heeft”.
“Je voelt goed aan waar het om speelt en je spreekt het jargon”.

Elk coachingstraject start met een (kostenloze) intake waarna er een stappenplan gemaakt kan worden. Als de coachee daarmee akkoord gaat, kan er een eerste gesprek gepland worden. In de regel zijn er tussen de 6 en 10 gesprekken. Elk gesprek duurt ongeveer 2 uur. In het begin zal als dat nodig is, de frequentie van opeenvolging wat sneller zijn. Na afloop van elk gesprek zullen er opdrachten meegegeven worden. Dit zijn veelal observatie opdrachten. Tijdens de gesprekken die volgen zal deze casuïstiek leidend zijn voor de inhoud van de gesprekken. Waar nodig zullen er vaardigheden en technieken aangeleerd worden en geoefend.

Wat levert coaching op?
De coachee krijgt zicht op de dingen waar hij trots op kan zijn, er wordt gezocht naar wat er toegevoegd kan worden en thema’s op vooruitgang worden aangeboden.
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Gratis offertes aanvragen »

Bedrijfsgegevens
GAC Assessment & Coaching
Vakgebied: Coaching

Adres
Schoolstraat 6
6861 ZM Oosterbeek (Gelderland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2024