Home > Bedrijvengids > Loopbaancoach > Utrecht > Kenniscompany

Kenniscompany

Amersfoort (Utrecht) - vakgebied Coaching
Over Kenniscompany:

Kenniscompany is een compact maar landelijk actief netwerk van 12 trainers die na jaren ervaring bij de grote trainingsorganisaties behoefte kregen aan een slagvaardigere organisatiestructuur. We zijn ontstaan vanuit de wens zorgvuldig en rechtstreeks overleg te plegen met de klant om zo meer op maat te kunnen werken dan via meer geïnstitutionaliseerde organisaties. We merken dat deze aanpak resulteert in trainingen die goed aansluiten op de werkpraktijk van onze deelnemers en dat ons enthousiasme zich vertaalt in positieve reacties van onze opdrachtgevers. De trainingen van Kenniscompany worden gewaardeerd met een gemiddeld rapportcijfer van 8,5. Dat sterkt ons in de indruk dat we op de goede weg zijn!

Hoe werken we?

We hechten veel waarde aan de veiligheid in onze groepen. Alleen als deelnemers zich veilig voelen in een trainingsgroep, zijn zij bereid om hun persoonlijke kaarten op tafel te leggen en om nieuwe kennis in praktijk te brengen in groepsverband. Om mensen de tijd en mogelijkheid te geven aan elkaar te wennen en ervoor te zorgen dat ze vertrouwen krijgen in nieuwe verworvenheden, werken we zoals gezegd graag van veraf naar dichtbij. We werken bijvoorbeeld eerst met groepsopdrachten en dan pas nodigen we mensen uit om individueel uitgewerkte oefeningen bespreekbaar te maken. We vinden dat leren soms best heel even confronterend mag zijn, maar nooit op een manier die ten koste gaat van het leerplezier. Als leren leuk is, gaat het opdoen van nieuwe kennis nou eenmaal gemakkelijker en beter volgens ons.

Wat voor soort trainingen verzorgen we?

De trainers van Kenniscompany komen goed beslagen ten ijs bij trainingen over schriftelijke en mondelinge communicatie, persoonlijke effectiviteit en management. Voor een uitgebreide omschrijving van trainingen waar we u graag mee van dienst zijn kunt u terecht op www.kenniscompany.nl.

Kenniscompany heeft in company trainingen verzorgd voor onder meer de volgende organisaties:

Bedrijfsleven -
Atradius, ABP, Akzo Nobel, ARAG Rechtsbijstand, Consumentenbond, Generali verzekeringsgroep, Getronics, Heliomare, Hexion, Kluwer, La Providence, Metalektro Personeelsdiensten, Nedgraphics, Novartis, OTB Group, Rabobank, Schoevers, Smart Agent, Starjob, SVS, Telfort, Tiro Croonen, TOP-desk, Topscore, TU Eindhoven, Urban Learning, Veenman, VHV Arnhem, Vidomes, Volkerrail, Wegener, Westland Energiebeheer, Woningnet, Ymere.

Overheid -
Brandweer Amsterdam, Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling, Gemeente Amsterdam, Gemeente Deventer , Gemeente Gelderop, Gemeente Leeuwarden, Gemeente Medemblik, Gemeente Nederweert, Gemeente Soest, Gemeente Teylingen, Gemeente Weststellingwerf, Gemeente Zwolle, Stadsdeel Geuzenveld Slotermeer.

Een kleine greep uit de reacties van deelnemers:

Bedankt voor je sprankelende training van gisteren. Ik heb het als heel waardevol ervaren en ik ga er zeker mee aan de slag om er alles uit te halen wat er in zit.

De docente beheerst de kunst om persoonlijk en overtuigend te zijn, zonder overdreven joviaal over te komen.

Nogmaals bedankt voor de geweldige training. Het heeft mij veel ideeën gegeven en het is leuk om weer nieuwe dingen uit te proberen. Ik merk dat ik zo veel meer plezier heb in de cursus en daardoor cursisten ook.

Ik vind het bijzonder hoeveel vreugde en speelsheid je in de training wist te brengen. Ik waardeer ook jouw grote zorgzaamheid die ik vind blijken uit je gedegen voorbereiding.

Ik ga je toch even laten weten dat ik nog elke dag de vruchten pluk van de training die ik in februari bij je volgde. Je bent er echt in geslaagd bepaalde gewoonten bij mij te doorbreken. Ik vond je training erg inspirerend. Waarom heb ik je niet gewoon een 10 gegeven?

Behoefte aan persoonlijk contact?

We kiezen ervoor te werken zonder overhead. Als opdrachtgever kunt u daarom rekenen op scherpere tarieven en kortere lijnen. Omdat wij als trainers allemaal veel op de weg zitten is het helaas niet altijd eenvoudig voor u om ons direct te bereiken. Maar of u nu een bericht achterlaat op onze voicemail of per e-mail, wij komen er altijd zo snel mogelijk op terug!

Bel of mail ons gerust. Via (033) 472 89 93 of info@kenniscompany.nl. Wij horen graag van u.
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Kenniscompany
Vakgebied: Coaching

Adres
De Kragge 26
3823 GS Amersfoort (Utrecht)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2020