Home > Bedrijvengids > Loopbaancoach > Noord-Holland > Life Coach Medium Sabine

Life Coach Medium Sabine

Middenmeer (Noord-Holland) - vakgebied Coaching
Life Coach Medium Sabine

Lifecoach medium Sabine

Hallo lieve mensen, mijn naam is Sabine. Ik ben heldervoelend en hederwetend.

Met mijn gaven om te heldervoelen en helderzien kan ik u helpen om weer inzicht te krijgen in uw situatie en in uzelf. Het is nog nooit zo donker, of er komt wel weer een lichtpuntje. Graag wil ik u helpen om voor u dat lichtpuntje zichtbaar te krijgen. Ik doe dit met behulp van Tarot/lenormand kaarten alsmede met mijn pendel. Vergeet niet dat er geen rare vragen bestaan, iedere vraag verdiend een antwoordt.

Ook is het mogelijk om contact te maken met overledenen en misschien kunt u op deze manier een mooie boodschap krijgen.

Daarnaast ben ik Aura healer en lifecoach.

Voor wie is een Aura-Chakra healing bedoeld?

Healing kan niet alleen uitkomst bieden bij ziekte maar biedt ook mogelijkheden als het probleem zich (nog) niet als ziekte gemanifesteerd heeft. Healing is voor iedereen die er voor openstaat, zich lekker wil ontspannen, niet lekker in je vel zit of het gevoel heeft regelmatig leeg gezogen te worden. De energie werkt aan oude patronen: zoals regelmatig terugkerende gewoontes en bevordert je eigen bewustwording en ontwikkeling.

Bij een healing wordt de energiestroom hersteld en blokkades opgelost, het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt opnieuw ontwikkeld. Healing is één van de oudste manieren van genezen en staat ook wel bekend als handoplegging of magnetiseren. Het werkt via het energieveld waar alles en iedereen mee verbonden is.. Tijdens de healing maak ik gebruik van mijn pendel en de klankschaal met staven behorende bij de chakras waar de blokkade op ligt.

Tijdens een healing krijg ik vaak door middel van een weten of voelen informatie over zwakke plekken in de aura of het lichaam. Onbewust kunnen er ook ongewenste vibraties van andere mensen, plaatsen of situaties aanwezig zijn in onze aura. Soms zal een chakra zowel aan voor- als achterzijde healing nodig hebben. Waar nodig is vul ik nog energie aan, dit zal ook weer zijn uitwerking op het fysieke lichaam en de corresponderende organen, zenuwen, klieren en spieren hebben. Tijdens een behandeling laat ik mij leiden door mijn intuïtie. Hierdoor zal elke behandeling anders verlopen.

Voor vragen kan je altijd contact met mij opnemen.

Gr. Sabine
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Life Coach Medium Sabine
Vakgebied: Coaching

Adres
Elzenhof 18
1775 GH Middenmeer (Noord-Holland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019