Home > Bedrijvengids > Loopbaancoach > Gelderland > Marja Blok Coaching

Marja Blok Coaching

Didam (Gelderland) - vakgebied Coaching
Marja Blok Coaching
Aangesloten bij beroepsvereniging NOLOC; ben gecertificeerd NOLOC lid.

Mijn vooropleiding en werkervaring liggen op het vlak van mens-werk-onderwijs-bewustzijn. Ik heb ruim 25 jaar werkervaring in diverse functies (beroepskeuzeadvisering, loopbaanbegeleiding, trajectbegeleiding, reintegratiecoach, teamleider, cursistenbegeleiding, bewustzijnstrainer en coach) op dit gebied, en dan met name op de ontwikkelkant.
De laatste 12 jaar heb ik mij ontwikkeld vanuit de zijnsgeoriënteerde visie, mindfulness en werkwijzen. Hierdoor laat ik mij in mijn begeleiding inspireren.

Dat betekent o.a. dat ik op de eerste plaats uit wil gaan van mogelijkheden en rekening houd met beperkingen (als die er zijn). Ik denk dat mensen meer zijn en kunnen dan ze in de dagelijkse gang, denken. Wanneer je daar meer bewust van wordt, blijkt er vaak ook meer mogelijk te zijn dan je dacht. Het beste in iemand naar boven halen is wat mij voldoening geeft.

Ik merk dat mensen meer in staat zijn kracht uit zichzelf te halen en dat het doorzetten om te bereiken wat je wilt, lichter wordt.
Mensen met veel werkervaring begeleid ik graag in de richting van meer plezier, inspiratie als dat aan de orde is. Ik help hen o.a. bij het aannemen van een open en vitale houding.
Hierbij is aandacht voor innerlijke balans en vrijheid.
In afstemming en overleg kan ik gebruik maken van bewustzijnsoefeningen, meditatie en visualisatie als werkvorm.

Bij mij kun je terecht met vragen op het gebied van persoonlijke- en professionele groei. Voorbeelden zijn: loopbaancoaching, studiekeuze, reintegratiecoaching, bewustzijnstraining, baanverandering en verandering van houding binnen een baan, een baan vinden met een functionele beperking.

In de coaching gaat het steeds om het vinden of zien van een nieuw perspectief dat helemaal bij jou past en zichtbaar maken van natuurlijke, persoonlijke kracht en talenten.

Nieuwsgierig?
Je bent welkom voor een kosteloos oriënterend gesprek van ongeveer driekwartier. Hierin bepalen we beide of het klikt en wat ik wel en niet voor je kan betekenen.
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Marja Blok Coaching
Vakgebied: Coaching

Adres
Morgen 7
6942 LD Didam (Gelderland)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049
Bank: Triodos Bank
IBAN: NL54 TRIO 0198 3084 85
BTW-nr: NL8226.06.148.B01

© Offerti 2009-2019