Home > Bedrijvengids > Loopbaancoach > Noord-Brabant > Mindful Perspectief

Mindful Perspectief

Schijndel (Noord-Brabant) - vakgebied Coaching
Mindful Perspectief
Mindful Perspectief biedt met een eigen platform van Topcoaches en adviseurs en ondernemers programma’s aan voor individuen, ondernemers en bedrijven maar ook voor transitie van bv (top)sporters en (oud)militairen naar de burgermaatschappij. Dat kunnen trajecten zijn: loopbaan coaching, carrière coaching, life coaching, Team coaching of korte interventies zoals sparring sessies, workshops en trainingen, hulp bij cv, sollicitatiebrieven, LinkedIn etc. Dit doen we zoal binnen en buiten. Bij Mindful Perspectief kom je ook echt mentaal en fysiek in beweging.

Loopbaancoaching ook voor jong professionals en studenten
Strookt wat jij belangrijk vindt in het leven, nog met de omgeving waarin je functioneert? Voel je je nog prettig bij wat je doet? Krijg je energie van je werk? Komen je talenten en kwaliteiten voldoende tot hun recht? Is het antwoord nee, of twijfel je, dan is het tijd om uit je stoel te komen. Om je te bezinnen, de regie te nemen, vooruit te kijken en stappen te zetten die je brengen waar je wilt zijn. Tijd voor beweging, tijd voor loopbaancoaching bij Mindful Perspectief.

Outplacement
Het kan iedereen overkomen: dat je door de omstandigheden gedwongen wordt om uit te kijken naar een nieuwe werkkring. Bijvoorbeeld door een kentering in de organisatiestructuur, verschil van inzicht in de koers van de onderneming, een fusie of gewoon doordat een bedrijf of instelling moet afslanken. Wat nu? In een outplacementtraject bij Mindful Perspectief krijg je de ruimte om het verlies van je baan te verwerken, en je vervolgens op te maken voor een nieuw perspectief en nieuwe start. In een omgeving waar je weer tot bloei mag komen.
Bij een begeleidingstraject met 'bestemmingsgarantie' houdt de begeleiding pas op als jij je nieuwe werkomgeving hebt gevonden. In dit traject komen alle relevante elementen van begeleiding bij Minful Perspectief aan bod, volgens een heldere structuur, maar toegespitst op jouw specifieke situatie. Van rouwverwerking tot een gedegen zelfonderzoek, van jouw unieke propositie tot netwerken en solliciteren. Jij bepaalt het tempo, we laten je met de bestemmingsgarantie dus niet los tot je op je plek zit.

Executive Coaching
Coaching van executives, professionals én young professionals maakt deel uit van het aanbod bij Mindful Perspectief. Immers, ook als je helemaal op je plek zit, kun je tegen grenzen en beperkingen aanlopen. Hoe krijg je bijvoorbeeld je management team en andere stakeholders mee met je visie? Hoe houd je balans tussen delegeren en Onze coaches begeleiden je in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Omdat zij zelf gepokt en gemazeld zijn als ondernemer en/of leidinggevende, kun je je aan hen spiegelen. Samen met jou werkt je vaste coach aan het aanscherpen van de vaardigheden die je uitdagende werk van je vraagt.
En zeker zo belangrijk: leer je je werkelijke drijfveren en unieke talenten te (her)kennen en te benutten. Zelfanalyse is en blijft de basis voor succesvol functioneren en presteren? Hoe doorbreek je patronen, communiceer je effectiever? Hoe ga je om met veranderende krachtenvelden en eisen die je omgeving stelt?

Workshops, Trainingen & Masterclasses
Als je blijft bewegen, kom je uiteindelijk uit waar je wilt zijn. Bij Mindful Perspectief kan je werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Via ons uitgebreide aanbod aan workshops en trainingen op verschillende vestigingen doe je inspiratie, nieuwe ideeën en inzichten op rondom specifieke loopbaanonderwerpen.

In Company
In nauwe samenwerking met u als opdrachtgevers ontwikkelt Mindful Perspectief In Company programma’s voor uw teams. Voorbeelden van programma’s die we ontwikkelen zijn, leiderschap, vitaliteit, burn-out vanuit management perspectief, excellerende teams en jong talent boeien en binden. Met als resultaat dat organisaties meer uit hun teams en teamleden meer uit zichzelf en elkaar halen en meer winst.

Reizen
Ook bieden we korte Coachreizen en Mindfulness Retreats aan van max 7 dagen.

Welkom!
Op zoek naar een goede en betaalbare loopbaancoach?
Vraag nu gratis offertes aan »

Bedrijfsgegevens
Mindful Perspectief
Vakgebied: Coaching

Adres
Broekkant 9
5482 VJ Schijndel (Noord-Brabant)

Populaire steden


Over Offerti
Contact
Over Offerti
Hoe werkt Offerti?
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Cookieverklaring
Sitemap

Werken met Offerti
Offertes aanvragen
Aanmelden als professional
Premium account
Partners/Affiliates
Bedrijvengids
Blog

Bedrijfsgegevens
Offerti BV
Noorderstraat 66
1017 TV Amsterdam
Kvk: 50196049

© Offerti 2009-2020